Blesk Sony HVL-F28RM, černý Blesk Sony HVL-F28RM, černý

Blesk Sony HVL-F28RM, černý

Směrné číslo: 28 Vysokorychlostní synchronizace blesku: ANO Napájení blesku: AA Informační displej: NE Funkce master: ANO Výklopná hlava blesku: ANO Otočná hlava blesku: NE Stavový displej: NE Zoom záblesku: NE TTL připojení: ANO Provedení…
Zobrazit celý popis

Dostupnost: Skladem
6 990 Kč
Včetně DPH a PHE 4.0656
ks

Popis produktu

Směrné číslo: 28
Vysokorychlostní synchronizace blesku: ANO
Napájení blesku: AA
Informační displej: NE
Funkce master: ANO
Výklopná hlava blesku: ANO
Otočná hlava blesku: NE
Stavový displej: NE
Zoom záblesku: NE
TTL připojení: ANO

Provedení výrobku: černá barva

Malý, výkonný, spolehlivý blesk s rádiovým bezdrátovým ovládáním
Tento blesk se směrným číslem 28 nabízí optimalizovaný výkon a ovladatelnost, jaké dokáže poskytnout pouze produkt společnosti Sony. Blesk lze ovládat přímo z fotoaparátu a je dostatečně malý, aby se vešel do kapsy, ale současně nabízí profesionální odolnost a bezdrátovou rádiovou komunikaci pro rozsáhlou řadu aplikací.

Vyroben společností Sony k pořizování ohromujících snímků
Blesk HVL-F28RM poskytuje výkon a stabilitu při použití s fotoaparáty řady Alpha7. V kompakntní jednotce nabízí všestranné funkce a propracované ovládání, stejně jako spolehlivost potřebnou pro profesionální i pokročilé amatérské aplikace.

Blesk se směrným číslem 28 pro bezzrcadlové fotoaparáty
Hlava a vnitřní uspořádání blesku HVL-F28RM byly přepracovány s cílem dosáhnout menších rozměrů a větší přenosnosti, takže se tento blesk hodí pro kompaktní bezzrcadlové fotoaparáty. Přestože snadno vklouzne do kapsy, poskytuje výkon konkurující špičkovému modelu HVL-F45RM při stejném úhlu osvětlení a lze jej efektivně použít pro osvětlení odrazem v rozsáhlé řadě typů fotografovaných scén.

Kovová patka s robustním bočním rámem
Univerzální patice má nově vyvinutou kovovou patku s robustním bočním rámem, který významně zvyšuje pevnost a spolehlivost.

Provedení odolné proti prachu a vlhkosti
Stejně jako ostatní špičkové blesky společnosti Sony je i model HVL-F28RM odolný vůči prachu a vlhkosti, díky čemuž si poradí i se všemi úskalími profesionální práce v náročném venkovním prostředí.

Účinná ochrana proti přehřátí
Optimalizovaný algoritmus řízení blesku zajišťuje skvělý výkon blesku a současně účinnou ochranu proti přehřátí. Výsledkem je dlouhodobá stabilita a spolehlivost.

Přímé nastavení výkonu pro rychlé použití
Tlačítka pro nastavení intenzity záblesku (LEVEL -/+) ovládají světelný výkon a kompenzaci blesku, a tím urychlují jeho použití. Stejným způsobem lze nastavit světelný výkon dalších bezdrátově spárovaných blesků, a zajistit tak plynulý a poklidný pracovní postup.

Ucelená sada funkcí blesku
Blesk HVL-F28RM je také vybaven stejnými funkcemi jako modely HVL-45RM a HVL-60RM, např. těmi pro vysokorychlostní synchronizaci a fotografování s více blesky.

Bezdrátové rádiové ovládání pro univerzální snímání
Blesk HVL-F28RM používá stabilní bezdrátovou rádiovou komunikaci. Jeden blesk HVL-F28RM, který bude fungovat jako ovladač, lze připevnit na kompatibilní fotoaparát a spárovat s druhou jednotkou HVL-F28RM umístěnou mimo fotoaparát, která bude fungovat jako přijímač. Rádiové spojení zajišťuje spolehlivou komunikaci na delší vzdálenosti, než jaké umožňuje optická komunikace, a to i za jasného slunečního světla, nebo když se mezi fotoaparátem a objektem nacházejí překážky. Blesk HVL-F28RM použitý jako ovladač nabízí mimořádnou všestrannost ovládání osvětlení, neboť může ovládat až 15 blesků či jednotek přijímače uspořádaných do 5 skupin* na vzdálenost až 35 m (114 stop).
*Až 5 skupin v nastavení skupinového režimu, až 3 skupiny v nastavení ručního režimu nebo režimu TTL. Pokud je blesk HVL-F28RM použit jako přijímač, je možné přiřadit jej pouze do tří skupin: A, B a C. Nelze ho přiřadit do skupiny D nebo E.

Spolehlivé externí ovládání při libovolném nastavení
Kompatibilní externí jednotky blesku nebo přijímače jsou schopny přijímat rádiové signály v jasném světle, okolo překážek, a dokonce i v případě, že jsou instalovány za fotoaparátem. To zaručuje konzistentnější výsledky bez chyb v párování.

OBSAH BALENÍ:
Ochranná krytka konektoru (1), ministojan (1), vak na přenášení (1), kryt odolný proti prachu a vlhkosti (1)

Rozměry výrobku:
Hmotnost (kg): 0.219
Výška (cm): 8.30
Šířka (cm): 6.50
Hloubka (cm): 9.10

Rozměry balení:
Hmotnost (kg): 0.350
Výška (cm): 8.00
Šířka (cm): 10.50
Hloubka (cm): 16.60
EAN: 4548736120648

Záruční doba: 24 měsíců

Blesk pro bezzrcadlové fotoaparáty, směrné číslo 28, bezdrátové ovládání, 40 záblesků při frekvenci 10 záblesků za sekundu, napájení: 4x AA baterie