Batoh na notebook Prestigio LEDme MAX 25L - černý/oranžový Batoh na notebook Prestigio LEDme MAX 25L - černý/oranžový

Batoh na notebook Prestigio LEDme MAX 25L - černý/oranžový

Použití brašny: batoh na záda Provedení brašny: Fashion Materiál: polyester; polyuretan Barva: černá; oranžová Provedení výrobku: černá barva, oranžová barva ZDŮRAZNĚTE SVOJI JEDINEČNOST POMOCÍ RUKSAKU LEDME MAX LEDme MAX je stylový ruksak s 13…
Zobrazit celý popis

Dostupnost: Není skladem
3 289 Kč
Včetně DPH
ks

Popis produktu

Použití brašny: batoh na záda
Provedení brašny: Fashion
Materiál: polyester; polyuretan
Barva: černá; oranžová

Provedení výrobku: černá barva, oranžová barva

ZDŮRAZNĚTE SVOJI JEDINEČNOST POMOCÍ RUKSAKU LEDME MAX
LEDme MAX je stylový ruksak s 13,9" LED displejem. Připojte ho pomocí speciální aplikace ke smartphonu nebo tabletu a budete moci kdykoli změnit jeho design prostřednictvím zářivých obrazů odpovídajících vaší náladě. Na displeji můžete zobrazit vlastní obrázek, soubor GIF, text, případně si lze vytvořit vlastní animaci. Popusťte uzdu fantazii a vdechněte život svým kreativním nápadům pomocí LEDme MAX!

BEZPEČNOST
Zásluhou reflexních prvků a jasného displeje s rozlišením 64x64 ruksaku LEDme MAX vás, ani vaše dítě, už řidiči na ulici nikdy nepřehlédnou – dokonce ani v noci a za špatného počasí. Dopřejte si pocit bezpečí s ruksakem LEDme MAX!

PŘIPOJENÍ BLUETOOTH
LEDme MAX se ke smartphonu připojuje přes rozhraní Bluetooth a nijak neovlivňuje vaše Wi-Fi nebo mobilní internetové připojení, takže můžete dál bez omezení prohlížet sociální sítě a volat. Bluetooth vám také umožní během pouhých několika sekund nastavit zářivé animace a vytvořit popisky.

APLIKACE PRESTIGIO LEDME
Synchronizace displeje a smartphonu probíhá prostřednictvím aplikace Prestigio LEDme. Můžete nahrát obrázky z galerie, vybrat animaci GIF z knihovny nebo si vytvořit vlastní, rozdělit ji na jednotlivé snímky a přidat nové prvky.

KAPACITA
LEDme MAX pojme až 25 litrů. Snadno se do něj vejde notebook, věci do posilovny nebo mikina na chladné večery. Do ruksaku dostanete všechny potřebné knihy, sešity i krabičku s obědem. LEDme MAX se pyšní 15 ergonomickými kapsami a 2 samostatnými sekcemi: budete tak mít speciální prostor pro propisky, klíče, peněženku, telefon i nabíječku. Připravena dokonce i kapsa na láhev s vodou.

POHODLÍ
LEDme MAX má všechno vymyšlené do posledního detailu. Široké popruhy snižují tlak na ramena, pevné ortopedické tělo a speciální vložky pomáhají udržet správnou polohu a zajišťují maximální pohodlí ruksaku, abyste na konci dne nebyli unavení.

PRAKTIČNOST
LEDme MAX je ideální ruksak pro každodenní použití. Je vyroben z velmi kvalitního, pevného materiálu odolného proti odření a nechybí ani značkové doplňky. Zipy s dlouhou životností, ucho a popruhy, které si poradí s jakýmkoli nákladem. Díky tkanině, která odpuzuje nečistoty a odolá opotřebení, je ruksak LEDme MAX vhodný pro každodenní použití v jakýchkoli podmínkách.

Technické specifikace:
• Materiál: Nylon, Thermoplastic Polyurethane
• Barva: Černá/Oranžová
• Funkce: CPU: ARM Cortex M4 GD32F303xx series, Bluetooth 4.2, 64x64 RGB LED-Matrix
• Kapacita: 25 litrů, 2 přihrádky, 15 kapes
• Hloubka: 200 mm
• Výška: 420 mm
• Šiřka: 315 mm
• Střední váha: 1.84 kg

Rozměry výrobku:
Hmotnost (kg): 1.800
Výška (cm): 42.00
Šířka (cm): 31.50
Hloubka (cm): 20.00

Rozměry balení:
Hmotnost (kg): 2.250
Výška (cm): 44.70
Šířka (cm): 34.50
Hloubka (cm): 20.90
EAN: 8595248150461

Záruční doba: 24 měsíců