Brašna na notebook HP Creator Laptop Sling na 13.3" - černá Brašna na notebook HP Creator Laptop Sling na 13.3" - černá

Brašna na notebook HP Creator Laptop Sling na 13.3" - černá

Určeno pro úhlopříčku ("): 13.3 Použití brašny: ochranné pouzdro na ntb Provedení brašny: business Materiál: polyester Barva: modrá RFID ochrana: ANO Provedení výrobku: černá barva Taška přes rameno na 13,3” notebook HP Creator Ať už jste…
Zobrazit celý popis

Dostupnost: Není skladem
693 Kč
Včetně DPH
ks

Popis produktu

Určeno pro úhlopříčku ("): 13.3
Použití brašny: ochranné pouzdro na ntb
Provedení brašny: business
Materiál: polyester
Barva: modrá
RFID ochrana: ANO

Provedení výrobku: černá barva

Taška přes rameno na 13,3” notebook HP Creator
Ať už jste profesionál, nebo se o to teprve snažíte, musíte být připraveni vyrazit na cesty, když vás přepadne kreativita. Při nenadálé inspiraci stačí vyjmout 13,3” notebook či jiné kreativní vybavení ze snadno přístupné přihrádky. Díky voděodolnému krytu1 a lehké konstrukci budete s touto taškou přes rameno připraveni dělat úžasné věci, ať jste kdekoli.

Vše na svém místě
Všechna zařízení, příslušenství a projekty mají své vlastní chráněné místo. Díky odnímatelným polstrovaným přepážkám si můžete hlavní přihrádku upravit do všech tvarů a velikostí tak, aby vyhovovala vašemu vybavení. S integrovaným voděodolným krytem1 můžete bezproblémově cestovat a okamžitě vyrazit za inspirací do každého počasí.

Nápady na každém kroku
Lehká konstrukce a odolné, ale pohodlné cestovní popruhy vám zajistí pohodlí, ať jste kdekoli. Rychle přístupná přihrádka na 13,3” notebook je skvělá pro rychlé sbalení nebo ještě rychlejší vybalení. Tomu říkáme příprava na cestování.

Inspirace: zajištěna
Vraťte se k dechberoucí tvorbě s vědomím, že vaše věci jsou v bezpečí. K dispozici máte kapsu blokující identifikaci RFID, která chrání data před digitálními kapsáři, a zipy proti krádeži, které lze zajistit malým D-kroužkem. Tomu říkáme futuristický batoh.

Vypadá skvěle. Funguje skvěle.
S taškou přes rameno, jejíž vnější materiál obsahuje 100 % recyklovaného plastu, nebylo přenášení zařízení nikdy lehčí. Nyní můžete vytvářet skvělé věci na cestách s vědomím, že jste zbavili svět 7 plastových lahví.

Barva: Tmavomodrá
Minimální rozměry (Š x H x V): 260 x 130 x 405 mm
Hmotnost: 0,65 kg


Rozměry výrobku:
Hmotnost (kg):
Výška (cm):
Šířka (cm):
Hloubka (cm):

Rozměry balení:
Hmotnost (kg): 0.500
Výška (cm): 30.00
Šířka (cm): 20.00
Hloubka (cm): 15.00
EAN: 4573595799223

Záruční doba: 24 měsíců