Batoh na notebook Trust Lisboa Eco pro 16“ - černý Batoh na notebook Trust Lisboa Eco pro 16“ - černý

Batoh na notebook Trust Lisboa Eco pro 16“ - černý

Určeno pro úhlopříčku ("): 16 Použití brašny: batoh na záda Provedení brašny: business Materiál: polyester Barva: černá RFID ochrana: NE Proti krádeži: NE Provedení výrobku: černá barva Se stylovým a profesionálním designem to tak možná…
Zobrazit celý popis

Dostupnost: Není skladem
785 Kč
Včetně DPH
ks

Popis produktu

Určeno pro úhlopříčku ("): 16
Použití brašny: batoh na záda
Provedení brašny: business
Materiál: polyester
Barva: černá
RFID ochrana: NE
Proti krádeži: NE

Provedení výrobku: černá barva

Se stylovým a profesionálním designem to tak možná nevypadá, ale batoh Lisboa byl dříve 12 plastových lahví! Díky tkanině vyrobené z recyklovaných PET lahví je tento batoh na notebook elegantní, odolný a také ekologický.

Tento batoh splňuje vše. Prostorný 23l polstrovaný interiér včetně nárazuvzdorné vnitřní přihrádky nabízí spoustu místa pro bezpečné uložení vašeho notebooku (až 16"), knih, psacích potřeb, příslušenství, oběda a dalšího!

Ať je vaše dojíždění jakkoli dlouhé, udělejte si z něj pohodlí. Měkká polstrovaná záda ze síťoviny Lisboa a nastavitelné ramenní popruhy ze síťoviny zajišťují optimální pohodlí, abyste se dostali z bodu A do bodu B tak šťastní, jak jen můžete.

Tento batoh na notebook není jen pro notebooky – budete mít tři přihrádky s mnoha kapsami, včetně skryté vnější kapsy na zadní straně pro bezpečné uložení cenných předmětů, když jste na cestách. A co víc, má dokonce popruh k připevnění ke kufru, takže je ideální i na cesty.

Rozměry výrobku:
Hmotnost (kg):
Výška (cm):
Šířka (cm):
Hloubka (cm):

Rozměry balení:
Hmotnost (kg): 0.741
Výška (cm): 16.50
Šířka (cm): 46.00
Hloubka (cm): 30.00
EAN: 8713439252446

Záruční doba: 24 měsíců