Modul Philips Hue Wall Switch Modul Philips Hue Wall Switch

Modul Philips Hue Wall Switch

Typ: ovladač; stmívač; vypínač Použití: ovládání osvětlení Chytré: ano Komunikační technologie: ZigBee Základní sada: ne Amazon Alexa: ANO Apple HomeKit: ANO Google Home: ANO Vlastní systém: ANO Philips Hue module určený pro umístění do…
Zobrazit celý popis

Dostupnost: Skladem
1 239 Kč
Včetně DPH a PHE 0.605
ks

Popis produktu

Typ: ovladač; stmívač; vypínač
Použití: ovládání osvětlení
Chytré: ano
Komunikační technologie: ZigBee
Základní sada: ne
Amazon Alexa: ANO
Apple HomeKit: ANO
Google Home: ANO
Vlastní systém: ANO

Philips Hue module určený pro umístění do krabičky pod vypínač světla, 1x CR2032 3V baterie, kompatibilní s Apple HomeKit, Amazon Alexa a Google Home

Modul nástěnného vypínače Philips Hue
Díky modulu nástěnného vypínače Philips Hue můžete svá chytrá světla Philips Hue ovládat pomocí stávajících vypínačů, za které se modul instaluje. Světla budou vždy připravená a v dosahu a vypínačem si dokonce budete moci nastavovat scény u jednotlivých světel nebo i v celé místnosti či zóně.

Postará se, aby byla chytrá světla pořád napájená
Zařiďte, aby chytrá světla nikdy nepřestala být dostupná, i když světla někdo vypne běžným vypínačem. Nástěnný modul vypínače zajistí, aby byla světla vždy napájená.

Ovládejte světla, místnosti i zóny
Využijte k ovládání chytrých světel v určité místnosti nebo zóně vypínač světel, který už máte. Stačí nástěnný modul vypínače nakonfigurovat na světla, která byste chtěli ovládat v aplikaci Hue.

Procházejte scény přepínáním vypínače světel
Využijte k nastavení různých světelných scén vypínač. Zapínáním a vypínáním postupně procházíte scény, než zvolíte tu pravou.

Vyžaduje Hue Bridge
Modul nástěnného vypínače Philips Hue vyžaduje Philips Hue Bridge (prodává se samostatně). Hue Bridge vám také umožní přidat si do celé domácnosti až 50 světel a příslušenství, vytvářet časovače a rutiny a ovládat světla odkudkoli pomocí aplikace Hue – ať už jste uvnitř nebo venku.

Baterie součástí balení: Ano
ZigBee Light link: Ne
Kód IP: IP20
Třída ochrany: Třída III
Výška: 4,3 cm
Délka: 1,0 cm
Šířka: 3,8 cm


Rozměry výrobku:
Hmotnost (kg): 0.017
Výška (cm): 3.80
Šířka (cm): 4.33
Hloubka (cm): 1.02

Rozměry balení:
Hmotnost (kg): 0.100
Výška (cm): 5.50
Šířka (cm): 17.50
Hloubka (cm): 9.10
EAN: 8719514318045

Záruční doba: 24 měsíců