Termostat Siemens s čidlem vlhkosti a kvality vzduchu VOC, chytrý Termostat Siemens s čidlem vlhkosti a kvality vzduchu VOC, chytrý

Termostat Siemens s čidlem vlhkosti a kvality vzduchu VOC, chytrý

Typ zařízení: Termostat Funkce (Typ): termostat Základní sada: NE Amazon Alexa: NE Apple HomeKit: NE Google Home: NE Vlastní systém: ANO Chytrý termostat Siemens RDS110 je ovládaný dotykově nebo přes mobilní aplikaci. S vestavěnými senzory…
Zobrazit celý popis

Dostupnost: Není skladem
7 140 Kč
Včetně DPH a PHE 1.331
ks

Popis produktu

Typ zařízení: Termostat
Funkce (Typ): termostat
Základní sada: NE
Amazon Alexa: NE
Apple HomeKit: NE
Google Home: NE
Vlastní systém: ANO

Chytrý termostat Siemens RDS110 je ovládaný dotykově nebo přes mobilní aplikaci.


S vestavěnými senzory teploty, vlhkosti, kvality vzduchu, pohybu osob i intenzity světla patří mezi nejvýkonnější termostaty na trhu.
Inteligentní systém spínání kotle a algoritmus predikce vytápění za vás spočte dobu zapnutí vytápění tak, aby v danou chvíli bylo u vás doma teplo podle vašeho přání.

Rozumí vašim potřebám


Chytré termostaty Siemens jsou určené pro řízení systému vytápění v domácnostech i komerčních objektech. Umožňují vzdálené ovládání pomocí mobilní aplikace – prostředí si tedy nastavíte již před příchodem domů. Designové termostaty mají barevný dotykový displej a uživatelsky velmi přívětivé, intuitivní prostředí. Zařízení jsou vybavena adaptivním algoritmem, který určí tu nejlepší strategii vytápění pro dosažení požadované úrovně komfortu při maximální energetické účinnosti.

Rychlé uvedení do provozu bez nutnosti internetového připojení


Během uvádění do provozu nebývá internet vždy k dispozici. Z toho důvodu používá chytrý termostat jedinečný koncept průvodce uvedení do provozu krok za krokem, který internetové připojení nevyžaduje. Při uvádění do provozu je potřebný jen chytrý termostat, což eliminuje potřebu brány nebo routeru. Chytrý termostat může být také zprovozněn přímo přes menu. Průvodce nastavením vás provede krok za krokem tímto procesem.

Jedinečný dvoustupňový koncept uvedení do provozu


Chytrý termostat nabízí jedinečný dvoustupňový koncept uvedení do provozu. Výhoda: Instalace může být dokončena během výstavby, zatímco konečné nastavení může být provedeno později. Kromě toho uživatelské rozhraní - jedno z nejjednodušších a nejintuitivnějších na trhu - činí proces instalace ještě rychlejším. Důsledkem je, že pomoc s instalací potřebuje méně uživatelů a vy máte čas se věnovat novým projektům.

Nejnovější normy pro energetickou účinnost


Profesionální regulační algoritmy Siemens splňují nejnovější standardy energetické účinnosti pro komerční a obytné budovy. Kromě toho chytrý termostat splňuje nejpřísnější průmyslové standardy a je certifikován EU.Bac , což je další jedinečná vlastnost. Tento profesionální certifikát získaný od European Building Automation Controls Association potvrzuje ověřenou kvalitu a energetickou účinnost regulátoru podle evropských norem a směrnic. Certifikace vyžaduje pravidelné testování a inspekci výroby od akreditovaného certifikačního orgánu.

Chytrý adaptabilní regulační algoritmus


Chytrý termostat používá funkci Optimum Start Control, která se ve velmi krátkém čase naučí, kdy je optimální čas pro spuštění vytápění. Tento algoritmus pomáhá snížit spotřebu energie a zvýšit komfort. Díky systému Adaptive Gain Control se chytrý termostat naučí chování místnosti za méně než jeden den a následně se rychle přizpůsobí bez lidských zásahů.

Vestavěné senzory:


Běžný senzor teploty
Senzor kvality vzduchu měří koncentraci směsných plynů VOC. Termostat rozlišuje kvalitu okolního ovzduší dobrou, střední a špatnou.
Senzor vlhkosti díky kterému lze k termostatu připojit zvlhčovač (odvlhčovač) a ten ovládat pomocí aplikace. Běžně se doporučuje udržovat vlhkost vzduchu v interiéru na 40-50 %, nízká vlhkost nás nutí místnost přetápět pro dosažení stejné pocitové teploty, vysoká pak zvyšuje riziko tvorby plísní nebo kondenzace par.
Senzor přítomnosti osob, díky němuž se termostat automaticky přepne z funkce Útlumu na funkci Komfort. Senzor rozpozná vaši přítomnost na vzdálenost 1,8 metru. Tuto funkci lze v nastavení vypnout.
Senzor přiblížení, který při přiblížení ruky do vzádlenosti 0,8 m rozsvítí obrazovku a přepne termostat do režimu nastavení.
Senzor intenzity světla pro automatické nastavení jasu displeje.

Vlastnosti RDS110:


Chytrý termostat RDS110 s integrovaným čidlem prostorové teploty, relativní vlhkosti, kvality vzduchu (VOC) a přítomnosti osob.
Termostat je vybaven dvěma multifunkčními vstupy pro připojení externích čidel prostorové teploty, venkovní teploty, relativní vlhkosti, kvality vzduchu (VOC nebo CO2) nebo okenního spínače.
Termostat RDS110 je vybaven dvěma reléovými výstupy, jeden slouží pro ovládání vytápění, druhý je možné nakonfigurovat pro řízení přípravy teplé vody nebo odvlhčovače / zvlhčovače.
Termostat je vybaven senzorem přítomnosti osob, může se automaticky přepnout na komfortní režim, jakmile detekuje, že v místnosti jsou přítomny nějaké osoby.
Chytrý termostat je přes Wi-Fi připojen k routeru, který zajišťuje přenos dat na cloud společnosti Siemens. Uživatelé mohou termostat ovládat prostřednictvím mobilní aplikace, z jednoho chytrého telefonu je možné pohodlně ovládat až 20 termostatů.
Termostat RDS110 je certifikován pro třídu AA eu.bac a splňuje požadavky směrnice ekodesign třídy IV pro optimální energetickou účinnost.

Uživatelské rozhraní chytrého termostatu


Ke zjednodušení obsluhy bylo uživatelské rozhraní chytrého termostatu a mobilní aplikace navrženo ve stejném stylu. Jednoduchý design uživatelského rozhraní vám pomůže co nejúčinněji ovládat termostat i přes mobilní aplikaci.

Oba chytré termostaty lze ovládat přímo pomocí dotykového displeje nebo přes intuitivní mobilní aplikaci Smart Thermostat RDS. Aplikace umožňuje plné ovládání a monitoring vašeho chytrého termostatu odkudkoliv a kdykoliv. Klíčové funkce aplikace zahrnují od časových programů, volby různých režimů (např. Přítomnost, Nepřítomnost), přes regulaci relativní vlhkosti a monitoring kvality vzduchu až po funkci zelený lísteček a mnoho dalšího.