Chytré hodinky Apple Watch Nike+ Series 4 GPS 44mm pouzdro z vesmírně šedého hliníku - antracitový/černý sportovní řemínek Nike Chytré hodinky Apple Watch Nike+ Series 4 GPS 44mm pouzdro z vesmírně šedého hliníku - antracitový/černý sportovní řemínek Nike

Chytré hodinky Apple Watch Nike+ Series 4 GPS 44mm pouzdro z vesmírně šedého hliníku - antracitový/černý sportovní řemínek Nike

Ovládání: Dotykové ; Tlačítkové Typ displeje: OLED Úhlopříčka displeje (palce) : 1.78 Rozlišení displeje: 448 x 368 Počet jader: dvoujádrový procesor Typ procesoru: Apple S4 Interní paměť: 16 GB Velikost paměti RAM: Ano Operační systém : watchOS…
Zobrazit celý popis

Dostupnost: Není skladem
12 804 Kč
Včetně DPH a PHE 1.21
ks

Popis produktu

Ovládání: Dotykové ; Tlačítkové
Typ displeje: OLED
Úhlopříčka displeje (palce) : 1.78
Rozlišení displeje: 448 x 368
Počet jader: dvoujádrový procesor
Typ procesoru: Apple S4
Interní paměť: 16 GB
Velikost paměti RAM: Ano
Operační systém : watchOS 5
Kompatibilní operační systémy: iOS
Menu v češtině: ANO
Funkce a monitoring aktivit: čas; detekce pádu; Hudební přehrávač; krokoměr; měření tepové frekvence; měření vzdálenosti; ovládání hlasem; spánek; vibrace; výpočet spálených kalorií
Notifikace z telefonu: email; hovor; SMS; sociální sítě
Ovládání telefonu: NE
Aktivity - určení: Běh; Cyklistika; Fitness; Outdoor; Společnost; Turistika
NFC: ANO
Wi-Fi: ANO
GPS: ANO
Bluetooth: 5.0
Senzory: Akcelerometer; Barometr; Gyroskop; Krokoměr; Senzor okolního světla; Senzor srdečního tepu; Spálené kalorie; Výškoměr
Možnosti SIM: Ne
Typ akumulátoru: Li-Ion
Výdrž baterie (hod.): 18
Možnost nabíjení - konektor: Dock
Odolnost: Voděodolnost do 50 metrů
Velikost: univerzální
Výměnný náramek: ANO

Apple Watch Nike+. Zapoj se do hry.
Apple Watch Nike+ s aplikací Nike Run Club jsou dokonalý parťák na běhání. Pro většinu lidí je to ale jen jedna složka tréninku. Proto v Nike vytvořili aplikaci Nike Training Club, ve které máš po ruce ohromný výběr cvičení a trenérů. Pomůžou ti rozvíjet vytrvalost i sílu a dostat kondici na vyšší úroveň.

Reflexní sportovní řemínek Nike. I potmě nepřehlédnutelný.
Někdy se člověk dostane k běhání jen ráno za tmy nebo až po setmění. Proto si Apple Watch Series 4 můžeš pořídit se sportovním řemínkem Nike ze speciální tkaniny s reflexními vlákny, která odrážejí dopadající světlo. Ať jsi vidět.

Ciferníky Nike. V ještě lepší kondici.
Nový displej se zaoblenými rohy a zúženými okraji je o víc než 30 % větší než u předchozí generace. A exkluzivní ciferníky Nike ti jasnými barvami oživí jakoukoli aktivitu.

Aplikace Nike Run Club. Dali jsme do ní víc, aby ti dala víc do těla.
Milióny běžců z celého světa si aplikací Nike Run Club měří své každodenní tréninky. Teď se v ní s přáteli můžete povzbuzovat osobními vzkazy. O důvod víc, proč s ní běhat taky.

Aplikace Nike Training Club. Elegantnější způsob, jak se zapotit.
Přední světoví kouči z programu Nike Master Trainers ti ve více než 180 bezplatných cvičeních dají pořádně zabrat. Při kondiční přípravě i při běhu. Navíc ti aplikace přes den radí, jak uzavřít kroužek Cvičení.

Napůl strážce, napůl rádce.
Upozornění na nízký a vysoký tep. Detekce pádu a tísňové volání. Nové ciferníky s aplikací Dýchání. Apple Watch ti pomůžou udělat každý den něco pro tvé zdraví. A zároveň ho budou chránit.

Vymakanější tréninky.
Automatické rozpo­znávání cvičení. Nová cvičení Jóga a Turistika. Pokročilejší běžecké funkce jako měření kadence nebo upozornění na tempo. A možnost přesně sledovat trénink až na pěti ukazatelích současně.

Motivace po ruce.
Nové soutěže „jeden na jednoho“. Sdílení aktivity s přáteli. Personalizované koučování. Měsíční výzvy. Odznaky za úspěchy. To je tolik motivace, že všechny kroužky Aktivity s přehledem uzavřeš každý den.

Ne obměna. Zásadní proměna
Series 4 přichází se zásadně vylepšeným designem i technickým řešením Apple Watch. Všechny důležité prvky jsou promyšleně přepracované. Od zaoblených rohů většího displeje až po architekturu čipu S4. Apple Watch jsou od začátku výjimečně osobní produkt. A teď toho umí ještě víc.

Apple Watch s dosud největším displejem. Velká věc.
Displej je na Apple Watch to nejdůležitější. A proto Series 4 posouvá jeho hranice mnohem dál. Chtěli jsme ho zvětšit, aniž by se znatelně změnila velikost pouzdra, a přitom zachovat výdrž baterie. Díky užším okrajům je teď obrazovka o víc než 30 % větší. Nová technologie displeje LTPO šetří energii, takže hodinky vydrží na jedno nabití celý den.

Lepší dojem. Na každý pohled.
Zaoblené rohy obrazovky přesně kopírují tvar pouzdra, a tak vytvářejí příjemnější dojem. Obraz i dotykový povrch sahají až k okrajům displeje.

Víc informací na každém milimetru.
Nově navržené rozhraní naplno využívá větší displej. Zobrazuje víc informací s většími detaily. A protože se na nový ciferník Infograf vejde až osm komplikací, hned toho uvidíš a uděláš mnohem víc.

Digital Crown. Doteď chytrá, odteď geniální.
Aby se Apple Watch ovládaly snadno a bez zakrývání displeje, vymysleli jsme korunku Digital Crown. V Apple Watch Series 4 jsme její mechanismus od základu přestavěli. Teď má i haptickou odezvu, takže při otáčení precizně cvaká.

Obrovská maličkost.
Digital Crown patří k nejdůmyslnějším systémům, jaké kdy Apple vytvořil. A korunka v Apple Watch Series 4 toho umí ještě víc, i když je její mechanismus miniaturnější. Celá sestava je o 30 % menší, přestože má o 21 % víc součástek.

Srdce stále na očích.
Apple Watch mají od začátku optický snímač na měření tepové frekvence. Nově umí upozorňovat na nízký tep, když nejsi aktivní a tep ti na víc než 10 minut klesne pod určitou hranici. Může jít o příznak bradykardie, nebezpečného zpomalení tepu, kdy srdce nerozvádí po těle dost okysličené krve.


Rozměry výrobku:
Hmotnost (kg):
Výška (cm):
Šířka (cm):
Hloubka (cm):

Rozměry balení:
Hmotnost (kg): 0.520
Výška (cm): 5.50
Šířka (cm): 30.50
Hloubka (cm): 7.90
EAN: 190198915740

Záruční doba: 24 měsíců

Chytré hodinky 1.78" OLED 448 x 368, akcelerometer, barometr, gyroskop, krokoměr, senzor okolního světla, senzor srdečního tepu, kalorie, výškoměr, čas, detekce pádu, hudební přehrávač, krokoměr, měření tepové frekvence, měření vzdálenosti, ovládání hlasem, spánková aktivita, vibrace, výpočet spálených kalorií, NFC, Bluetooth