GPS hodinky Garmin fenix6 PRO Solar - Titanium Blue/White Band (MAP/Music) GPS hodinky Garmin fenix6 PRO Solar - Titanium Blue/White Band (MAP/Music)

GPS hodinky Garmin fenix6 PRO Solar - Titanium Blue/White Band (MAP/Music)

Obsah balení: nabíjecí kabel; Topo Czech PRO voucher - kód pro stažení mapy; zařízení s řemínkem Určeno pro model: Garmin Fenix 6 Pro Úhlopříčka displeje (palce) : 1.3 Ovládání: Tlačítkové Typ krycího sklíčka: Chemicky tvrzené Tvar ciferníku: Kulatý…
Zobrazit celý popis

Dostupnost: Není skladem
23 990 Kč
Včetně DPH a PHE 1.21
ks

Popis produktu

Obsah balení: nabíjecí kabel; Topo Czech PRO voucher - kód pro stažení mapy; zařízení s řemínkem
Určeno pro model: Garmin Fenix 6 Pro
Úhlopříčka displeje (palce) : 1.3
Ovládání: Tlačítkové
Typ krycího sklíčka: Chemicky tvrzené
Tvar ciferníku: Kulatý
Typ displeje: barevný
Rozlišení displeje: 260 x 260
Interní paměť: 32 GB
Velikost paměti RAM: Ano
Operační systém: Vlastní OS
Kompatibilní operační systémy: Android; iOS
Menu v češtině: ANO
Funkce a monitoring aktivit: budík; čas; hudební přehrávač; intervalový trénink; krokoměr; meření okysličení krve; měření rychlosti; měření tepové frekvence; měření vzdálenosti; odhad VO2 max; spánek; vibrace; výpočet spálených kalorií
Notifikace z telefonu: email; hovor; SMS; sociální sítě
Ovládání telefonu: ANO
Vhodné pro aktivity: Běh; Cyklistika; Fitness; Golf; Jóga; Lezení; Lyžování; Multisport; Outdoor; Plavání; Triatlon; Turistika
NFC: ANO
Bezkontaktní platby: ANO
Wi-Fi: ANO
GPS: ANO
Bluetooth: Ano
Senzory: Akcelerometer; Gyroskop; Kompas; Krokoměr; Senzor srdečního tepu; Spálené kalorie; Výškoměr
Možnosti SIM: Ne
Podpora přímého volání z hodinek: NE
Typ akumulátoru: Li-Ion
Běžná výdrž baterie (hod.): 336
Maximální výdrž baterie (dní): 80
Možnost nabíjení - konektor: Dock; Solární nabíjení
Odolnost: voděodolné dle 10 ATM
Určení: Dámské; Pánské; Sportovní; Unisex
Materiál řemínku: Silikon
Barva řemínku: bílá
Materiál pouzdra: Titan; Tvrzený polymer
Barva pouzdra: modrá/bílá
Vyměnitelný náramek: ANO

Barevný chroma displej s úhlopříčkou 1,3" a solárním sklem Power Glass.
Zobrazení podrobných map přímo na displeji.
Elegantní a odolné do náročného prostředí.
Všestranné sportovní a volnočasové využití.
Bezdrátové připojení: WiFi, ANT+, Bluetooth.
Možnost propojení se satelitním komunikátorem InReach.
Bezkontaktní platby Garmin Pay
Výdrž baterie až 2 týdny v režimu chytrých hodinek.
Vodotěsné provedení do 10 ATM.

SPRÁVA NAPÁJENÍ - Jedna z nových funkcí hodinek je nová správa spotřeby energie hodinek. K dispozici je několik režimů spotřeby při využití hodinek jako sporttesteru a současně několik režimů v režimu hodinek. Kromě plnohodnotného GPS záznamu je k dispozici „Battery Save GPS mód“ s až dvojnásobnou výdrží během měření aktivity a dokonce velmi úsporný expediční režim s až 18-ti násobnou výdrží oproti plnohodnotnému GPS režimu. Podobně lze pomocí „Battery Save“ módu prodloužit výdrž baterií v režimu klasických hodinek a to až na 4 násobek výdrže v režimu smartwatch.

až 14 dní v režimu smartwatch / až 16 dní se solárním dobíjením
až 36 hodin v plnohodnotném GPS záznamu / až 40 hodin se solárním dobíjením
až 10 hodin GPS záznamu se současným přehráváním hudby
až 72 hodin v úsporném GPS záznamu / až 93 hodin se solárním dobíjením
až 28 dní v expedičním GPS záznamu / až 36 dní se solárním dobíjením
až 48 dní v úsporném režimu hodinek / až 80 dní se solárním dobíjením


APLIKACE PRO SPORT - Garmin Fenix 6 jsou multisportovní hodinky, které umožňují měření aktivit na vodě i na souši. V základní nabídce naleznete tyto profily: Běh, Trailový běh, Krytá dráha, Virtuální běh, Běžecký pás, Kolo, Kolo uvnitř, Horská kola, Swimrun, Triatlon, Multisport, Chůze, Turistika, Lezení, Expedice, Bouldering, Climb Indoor, Lyžování mimo sjezdovky, Lyže, Snowbord, Běžky volný styl, XC Classic Ski, Plavání v bazénu, Otevřená voda, Loď, SUP (Stand Up Paddle Board), Kajak, Veslování, Veslování uvnitř, Pilates, Jóga, Stepper, Vystoupaná patra, Eliptický trenažér, Kardio, Síla, Golf, Truswing, Sledovat mě, Navigovat, Projektování TB, Mapa, Zátěž VST, Taktické, Jumpmaster, Dýchání, Hodiny, Historie, Jiné (umožňuje vytvoření uživatelské aktivity). Hodinky je možné dále rozšiřovat o aplikace třetích stran, např. InLine bruslení, jezdectví a podobně.

VESTAVĚNÉ SENZORY - GNSS (GPS, Glonass, Galileo), 3-osý kompas, výškoměr, teplotní senzor, gyroskop, Elevate® optický snímač pro měření srdečního tepu na zápěstí.

MĚŘENÍ TEPU NA ZÁPĚSTÍ - Hodinky v průběhu dne nepřetržitě měří srdeční tep a naměřená data zaznamenávají do své paměti. Vyhodnocením takto naměřených dat získáte hodnotu průměrného klidového tepu, která může poukázat na hromadící se únavu a přetrénování. Hodnota Stress skóre sleduje pomocí variability srdečního tepu zatížení organizmu a také průběh regenerace po náročném sportovním výkonu. Jednoduché vyhodnocení těchto dat je k dispozici pomocí ukazatele Body Battery, který zobrazuje míru únavy jedním číslem, které se při načítající zátěži snižuje a během regenerace a spánku naopak zvyšuje.

SLEDUJTE SVŮJ TRÉNINK - Informace o tréninku a výkonnosti ještě nikdy nebyly tak podrobné. Funkce Race Predictor odhaduje, jak rychle zaběhnete další závod, zatímco vyhodnocení efektivity tréninku prozradí, zda se zlepšujete podle svých očekávání. Výkonnostní sportovci ocení měření míry „odrazu“ při běhu, délky kroku a doby kontaktu se zemí. S hodinkami Fenix 6 můžete každý závod běžet lépe a chytřeji.

MONITOR DENNÍ AKTIVITY - Hodinky v průběhu dne vedle srdečního tepu také nepřetržitě měří počet kroků, ušlou vzdálenost, nastoupaná a sestoupaná patra, spálené kalorie, délku a kvalitu spánku. Základní údaje je možné prohlížet na displeji hodinek, avšak pro detailní vyhodnocení zaznamenaných dat doporučujeme použít aplikaci Garmin Connect.
ANIMACEANIMOVANÁ CVIČENÍ - Namísto shánění videí tréninků můžete jednoduše cvičit podle animací přímo na displeji hodinek. Aktivujte si instruktážní animace pro silový a kardio trénink, jógu a pilates. Animace jsou k dispozici u předinstalovaných tréninků a u tréninků stažených ze služby Garmin Connect™.

TOPOGRAFICKÉ A LYŽAŘSKÉ MAPY - Hodinky jsou dodávány s mapou TopoActive s pokrytím celé Evropy a nabízí možnost routování tras s výběrem nejvhodnější trasy na základě trendů