Chytré hodinky Canyon Maverick SW-83 - stříbrné Chytré hodinky Canyon Maverick SW-83 - stříbrné

Chytré hodinky Canyon Maverick SW-83 - stříbrné

Typ zařízení: chytré hodinky Ovládání: dotykové Úhlopříčka displeje (palce): 1.32 Typ krycího sklíčka: polyamid Tvar ciferníku: kulatý Typ displeje: IPS LCD Rozlišení displeje: 360 × 360 Operační systém: vlastní OS Kompatibilní operační systémy:…
Zobrazit celý popis

Dostupnost: Skladem
1 999 Kč
Včetně DPH a PHE 3.6905
ks

Popis produktu

Typ zařízení: chytré hodinky
Ovládání: dotykové
Úhlopříčka displeje (palce): 1.32
Typ krycího sklíčka: polyamid
Tvar ciferníku: kulatý
Typ displeje: IPS LCD
Rozlišení displeje: 360 × 360
Operační systém: vlastní OS
Kompatibilní operační systémy: Android; iOS
Jazyk rozhraní: angličtina; čeština; francouzština; němčina; polština; slovenština; španělština
Interní paměť: 190 MB
Funkce a monitoring aktivit: budík; čas; krokoměr; měření dechu; měření okysličení krve; měření tepové frekvence; monitor stresu; pitný režim; sledování menstruačního cyklu; spánek; vibrace
S reproduktorem: ANO
Notifikace z telefonu: ano
Ovládání telefonu: ANO
Vhodné pro aktivity: běh; cyklistika; fitness; golf; lezení; lyžování; surfování; turistika
NFC: NE
Typ NFC platby: -
Bezkontaktní platby: NE
Wi-Fi: NE
GPS: ANO
Bluetooth: ano
Senzory: akcelerometr; gyroskop; krokoměr; senzor srdečního tepu; spálené kalorie
Možnosti SIM: ne
Podpora přímého volání z hodinek: NE
Typ akumulátoru: Li-Ion
Kapacita akumulátoru (mAh): 400
Běžná výdrž baterie (dní): 7
Maximální výdrž baterie (dní): 30
Možnost nabíjení - konektor: dock
Odolnost: voděodolné dle IP68
Určení: dámské; elegantní; pánské; unisex
Materiál řemínku: silikon
Barva řemínku: modrá
Materiál pouzdra: plast
Barva pouzdra: modrá
Vyměnitelný náramek: NE
Kompatibilita s hrudním pásem: NE
Obsah balení: nabíjecí kabel; uživatelská příručka; zařízení s řemínkem
Značka kvality dTest: NE

Provedení výrobku: stříbrná barva

CHYTRÉ HODINKY MAVERICK SW-83
Canyon Maverick SW-83 jsou chytré hodinky určené pro fitness nadšence, kteří chtějí sledovat své outdoorové aktivity a zůstat ve spojení se světem. Hodinky jsou ideální pro běžce, cyklisty a turisty, protože jsou vybaveny vysoce přesným modulem GPS a kompatibilitou s aplikací Strava APP. 1,32palcový dotykový displej IPS s vysokým rozlišením je překvapivě jemný. Hodinky jsou také vodotěsné podle normy IP68, což znamená, že vydrží ponoření do hloubky až 1,5 metru po dobu 30 minut. Mějte tyto hodinky na ruce při plavání, sprchování nebo jízdě na kajaku - Maverick vás nezklame. Tyto hodinky jsou navrženy tak, aby vám pomohly udržet se na vrcholu vašich zdravotních a fitness cílů. Sledují vaše kroky, spálené kalorie a spánkový režim. Navíc poskytují nepřetržité monitorování srdečního tepu,což vám umožní sledovat trénink a monitorovat úroveň stresu. Zabudovaný snímač kyslíku v krvi poskytuje přesné informace o saturaci vaší krve kyslíkem. K dispozici je neuvěřitelných 128 sportovních režimů, včetně 5 režimů se sledováním GPS. Tato funkce vám umožní přesně sledovat vaše tréninky, ať už běháte, jezdíte na kole, věnujete se turistice nebo jiné fyzické aktivitě. Výdrž baterie je impozantní, až 7 dní provozu a až 30 dní v pohotovostním režimu. V podstatě můžete hodinky používat celý týden bez nabíjení. Když se baterie vybije, použijte magnetický nabíjecí kabel, který je součástí balení. Canyon Maverick jsou všestranné a funkcemi nabité chytré hodinky, které musí mít každý, kdo rád vede aktivní životní styl.

PŘESNÁ GPS
Tyto hodinky mají vlastní vysoce přesný polohovací modul, který umožňuje přesně sledovat polohu.

IPS DISPLEJ S VYSOKÝM ROZLIŠENÍM
Zažijte dokonalý obraz na displeji - 1,32palcový dotykový displej IPS hodinek Maverick je něco, co musíte vidět. Díky vysokému rozlišení 360 × 360 pixelů je každý detail ostrý a oku lahodící.

ZŮSTAŇTE V KONDICI
Maverick má 128 sportovních režimů, včetně 5 sportovních režimů GPS, a nabízí plnou kompatibilitu s aplikací Strava. Můžete sledovat své tréninky, analyzovat své výkony a soutěžit s ostatními uživateli. Modul GPS zajišťuje, že vaše údaje budou přesné a spolehlivé.

VODĚODOLNÉ
Hodinky jsou vodotěsné podle normy IP68, což znamená, že je můžete bez obav nosit při plavání nebo sprchování. Noste je na pláži nebo na vodě s přáteli - vydrží ponořené v hloubce 1,5 metru až 30 minut.

SNÍMAČ SATURACE KYSLÍKEM
K dispozici je vysoce přesný snímač kyslíku v krvi, který skutečně měří nasycení krve kyslíkem a může být užitečným ukazatelem vašeho celkového zdravotního stavu.

UDRŽUJTE SVÉ ZDRAVÍ NA SPRÁVNÉ CESTĚ
Maverick má působivou řadu funkcí, které vám pomohou udržet se na vrcholu vašich zdravotních a fitness cílů. Sleduje vaše kroky a spálené kalorie během dne, monitoruje váš spánek a v reálném čase monitoruje srdeční tep. Budete upozorněni, pokud je vaše hladina stresu vyšší než obvykle.

DLOUHÁ VÝDRŽ BATERIE
Maverick má působivou výdrž baterie díky 400mAh baterii s výdrží až 7 dní provozu a až 30 dní v pohotovostním režimu. To znamená, že jej můžete nosit celý den i noc, aniž byste se museli starat o jeho dobíjení.




Rozměry výrobku:
Hmotnost (kg): 0.043
Výška (cm): 4.60
Šířka (cm): 4.54
Hloubka (cm): 1.38

Rozměry balení:
Hmotnost (kg): 0.135
Výška (cm): 8.00
Šířka (cm): 17.70
Hloubka (cm): 3.80
EAN: 5291485010492

Záruční doba: 24 měsíců

Chytré hodinky 1,32" IPS LCD 360 x 360, akcelerometer, gyroskop, krokoměr, senzor srdečního tepu, kalorie, budík, čas, krokoměr, měření dechu, meření okysličení krve SpO2, měření tepové frekvence, monitor stresu, pitný režim, sledování menstruačního cyklu, spánková aktivita, vibrace, Bluetooth, výdrž baterie až168hod.,voděodolné dle IP68, Vlastní OS