Sluchátka Huawei FreeBuds 5i - modrá Sluchátka Huawei FreeBuds 5i - modrá

Sluchátka Huawei FreeBuds 5i - modrá

Provedení sluchátek: špunty Typ sluchátek: do ucha (intraaural) Typ přenosu: bezdrátový (Bluetooth) Typ připojení: Bluetooth Typ nabíjení: USB-C Ovládání hlasitosti : na sluchátkách Mikrofon: ANO Přijmutí hovoru: ANO Vhodná pro sport: ANO Stupeň…
Zobrazit celý popis

Dostupnost: Skladem
2 399 Kč
Včetně DPH a PHE 0.6171
ks

Popis produktu

Provedení sluchátek: špunty
Typ sluchátek: do ucha (intraaural)
Typ přenosu: bezdrátový (Bluetooth)
Typ připojení: Bluetooth
Typ nabíjení: USB-C
Ovládání hlasitosti : na sluchátkách
Mikrofon: ANO
Přijmutí hovoru: ANO
Vhodná pro sport: ANO
Stupeň krytí: IP54
ANC (Potlačení okolního ruchu): ANO
Kmitočtový rozsah od (Hz): 20
Kmitočtový rozsah do (Hz): 40000
True wireless: ANO
Výdrž sluchátek (hod.): 7.5
Výdrž s nabíjecím pouzdrem (hod.): 28
Dětská sluchátka: NE
Akustický systém: polouzavřený
Měření tepu: NE
Barva: modrá

Provedení výrobku: modrá barva

Unikátní design
HUAWEI FreeBuds 5i v provedení Isle Blue a Nebula Black tě zaujmout svým zaobleným tvarem a matnou strukturou připomínající oblázek. Varianta Ceramic White tě pak okouzlí svou nadčasovou elegancí.

Kompaktní a pohodlné
Sluchátka jsou kratší a o 11% lehčí než předchozí výrobek. Díky 3 velikostem měkkých silikonových nástavců do uší, které jsou šetrné k pokožce, se navíc skvěle nosí.V kombinaci s lehkým nabíjecím pouzdrem jsou sluchátka skvělým doplňkem, který můžeš mít kdykoliv při sobě.

Hi-Res zvuk pro tvé uši
Sluchátka HUAWEI FreeBuds 5i mají certifikaci Hi-Res Audio Wireless, širší frekvenční odezvu, plnohodnotný zvuk s vysokým rozlišením pro zdroje HD zvuku a několik ekvalizérů6, které se hodí k široké škále hudebních stylů.

Dynamické měniče sluchátek o průměru 10 mm pracují v tandemu s polymerovou kompozitní membránou a poskytují vynikající zvuk při nízkých, středních a vysokých frekvencích. Užiješ si tak naplno hudbu,kterou miluješ!

Bezstarostné nošení? Jak si přeješ!
Sluchátka HUAWEI FreeBuds 5i snižují ztráty nízkých frekvencí a poskytují křišťálově čistý zvuk, i když sluchátka nepřiléhají k uším nebo když se nosí neoptimálně.

Všestranné potlačení hluku, přizpůsobené každodennímu životu
Můžeš si vybrat mezi režimy potlačení hluku Ultra, Hlavní a Útulný a přizpůsobit se tak okolnímu prostředí, např. rušnému letišti, stanici metra, restauraci, kanceláři nebo tiché domácnosti.

Čistý zvuk při hovoru díky AI potlačení hluku
Potlačení šumu pomocí umělé inteligence podpořené algoritmy neuronových sítí rozlišuje hlasy od okolního hluku, takže tě bude slyšet jasně a zřetelně.

Univerzální propojení
Centrum zvukových připojení v aplikaci AI Life usnadňuje správu zařízení připojených ke sluchátkům a přepínání poslechových zařízení v jeden okamžik. Otevřete nabíjecí pouzdro a spárujte sluchátka s blízkým telefonem nebo tabletem HUAWEI prostřednictvím automatické výzvy ke spárování.

Inteligentní připojení, bezproblémový přenos
Sluchátka HUAWEI FreeBuds 5i lze současně připojit ke dvěma zařízením najednou, včetně televizorů, počítačů, tabletů, mobilních telefonů a dalších. Po zapojení sluchátek k počítači se snadno připojíš i ke konferenci. Když se na tvém telefonu objeví příchozí hovor, stačí dvakrát klepnout na sluchátko a hovor ihned přijmeš.

Selfie na pohodu
HUAWEI FreeBuds 5i umožňují pořizovat snímky na dálku dvojitým poklepáním na sluchátka. Pořízení snímků je tak stejně snadné jako pózování.

Trénink v různých podmínkách
Stupeň krytí IP544 znamená, že si se sluchátky HUAWEI FreeBuds 5i můžeš užívat hudbu v každodenním životě.

Velká výdrž baterie pro celodenní poslech
Při použití s nabíjecím pouzdrem vydrží sluchátka přehrávat hudbu až 28 hodin. A nemusíš se bát, že nebudou plně nabitá. HUAWEI FreeBuds 5i dokáží za pouhých 15 minut nabíjení přehrávat 4 hodiny zvuku.

Bezstarostný poslech za 15 minut nabití 4 hodiny

Intuitivní dotykové ovládání
Konec neustálého vytahování telefonu. Sluchátka můžeš ovládat naprosto jednoduše pomocí přizpůsobitelného dotykového ovládání.

Kompatibilní s Android & iOS
Stáhni si aplikaci HUAWEI AI Life a zjisti víc o všech funkcích.


Rozměry výrobku:
Hmotnost (kg): 0.043
Výška (cm): 3.90
Šířka (cm): 2.17
Hloubka (cm): 2.39

Rozměry balení:
Hmotnost (kg): 0.130
Výška (cm): 4.50
Šířka (cm): 11.60
Hloubka (cm): 10.20
EAN: 6941487282586

Záruční doba: 24 měsíců