Sluchátka Pioneer SE-E5T-R - červená Sluchátka Pioneer SE-E5T-R - červená

Sluchátka Pioneer SE-E5T-R - červená

Typ sluchátek: do ucha (intraaural) Typ přenosu: kabelový Typ připojení: Jack 3.5 mm Ovládání hlasitosti : nemá ovládání hlasitosti Mikrofon: ANO Přijmutí hovoru: NE Délka přívodního kabelu (m): 1.2 Vhodné pro sport: ANO Stupeň krytí: IPX4 ANC …
Zobrazit celý popis

Dostupnost: Není skladem
870 Kč
Včetně DPH a PHE 1.452
ks

Popis produktu

Typ sluchátek: do ucha (intraaural)
Typ přenosu: kabelový
Typ připojení: Jack 3.5 mm
Ovládání hlasitosti : nemá ovládání hlasitosti
Mikrofon: ANO
Přijmutí hovoru: NE
Délka přívodního kabelu (m): 1.2
Vhodné pro sport: ANO
Stupeň krytí: IPX4
ANC (Potlačení okolního ruchu): NE
Kmitočtový rozsah od (Hz): 5
Kmitočtový rozsah do (Hz): 23000
Citlivost (dB): 100
Impedance (ohm): 14
True wireless: NE
Dětská sluchátka: NE
Akustický systém: polouzavřený
Měření tepu: NE
Barva: červená

Provedení výrobku: červená barva

Pozdvihněte svoje osobní sportovní výkony
Ať už činíte první kroky na cestě ke zdravému životnímu stylu, nebo už jste pravidelně trénující sportovec, sportovní klipová sluchátka s vámi budou držet krok - a díky patentované konstrukci 3D Active Fit s kardanovým kloubem budou také perfektně držet i v uších. Pružný klip a kulový kloub udržují každé ze sluchátek bezpečně v uchu, al ebez jakéhokoliv pocitu tlaku, navíc tato konstrukce dokáže zlepšit kvalitu zvuku a stabilitu. Ale promyšlená konstrukce klipových sluchátek se vám nabící ještě víc - inline ovladač pro smartphony, kdy můžete ze sluchátek jednoduše ovládat hudbu a hovory, nebo můžete sluchátka zvolit se standartním kabelem o délce 1,2 m a dálkovým ovládáním.

Unikátní 2-pásmová konstrukce
Vyberte si své oblíbené sportovní příslušenství: flexibilní elastomerové ušní háčky jsou navrženy tak, aby uvolnily tlak - i při dlouhém poslechu nepřijde o váš komfort - a pro maximálně pohodlné a efektivní uchycenní slouží vynikající klipy. Dodávané ve třech velikostech, perfektně padnou do oblasti záhybu ucha nad zvukovod a udržují sluchátka tak, že dokonale sedí i během vašeho pohybu.

Voděodolnost až IPX4
Nedovolte, aby vám troška deště zabránila v poslechu, když budete mít zrovna chuť si venku zacvičit či zaběhat , lehký déšť a spousta potu jim vůbec neublíží.

Patentovaní konstrukce 3D Active Fit
Univerzální spoj mezi sestavou sluchátek a závěsem umožňuje zarovnání a přizpůsobení náušníků tak, aby sluchátka odpovídala jakémukoliv tvaru a velikosti uší. Tato patentovaná konstrukce poskytuje velmi pohodlné a bezpečné utěsnění pro lepší zvukový projev bez pocitu tlaku, a současně brání tomu, aby sluchátka během cvičení vypadávala z uší.

Šikovné inline dálkové ovládání
Sluchátka jsou vybavena jedno-tlačítkovým dálkovým ovladačem, který umožňuje jednoduše ovládat přehrávání hudby a další funkce. Na jeden stisk proběhne spuštění/zastavení hudby a zahájení/ukončení hovoru, dvojklikem přeskočíte v přehrávání vpřed, trojklikem přeskočíte zpět, a dlouhým stisknutím aktivujete ve smartphonu asistenta.

Technické specifikace:
• Měniče: 9mm
• Impedance: 14 ohmů
• Frekvenční rozsah: 5 Hz - 23 000 Hz
• Citlivost: 100dB
• Certifikace: IPX4 odolnost vůči stříkající vodě, lehkému dešti a potu
• Délka kabelu: 1,2m

Rozměry výrobku:
Hmotnost (kg): 0.024
Výška (cm):
Šířka (cm):
Hloubka (cm):

Rozměry balení:
Hmotnost (kg): 0.105
Výška (cm): 5.50
Šířka (cm): 17.00
Hloubka (cm): 8.60
EAN: 4573243091839

Záruční doba: 24 měsíců