Fén Rowenta Premium Care Pro CV7460F0 Fén Rowenta Premium Care Pro CV7460F0

Fén Rowenta Premium Care Pro CV7460F0

Typ fénu: standardní fén Max. příkon (W): 2400 Počet rychlostí: 2 Plynulá regulace rychlosti: NE Počet teplot: 3 Difuzér: ANO Koncentrátor vzduchu: ANO Ionizátor: ANO Studený vzduch: ANO Duální napětí na cesty (115 V / 230 V): NE Délka…


Zobrazit celý popis

Dostupnost: Není skladem
1 590 Kč
-200 Kč
1 390 Kč
Včetně DPH a PHE 3.509
ks

Popis produktu

Typ fénu: standardní fén
Max. příkon (W): 2400
Počet rychlostí: 2
Plynulá regulace rychlosti: NE
Počet teplot: 3
Difuzér: ANO
Koncentrátor vzduchu: ANO
Ionizátor: ANO
Studený vzduch: ANO
Duální napětí na cesty (115 V / 230 V): NE
Délka přívodního kabelu (m): 1.8

Rowenta Premium Care Pro CV7460F0, bílá

Německá značka Rowenta se sloganem „Inteligentní krása“ vám nyní nabízí fén Premium Care Pro v elegantním bílém provedení. Pomůže vám každé ráno vykouzlit ten nejlepší účes a vaše vlasy budou stále lesklé a plné života. DC motor s dlouhou životností vám zajistí dokonalé vysušení vlasů a vy dosáhnete zářivého lesku bez zatížení a dehydratace vlasů.

Nabídne mnohem víc

Už si nemusíte dělat starosti s poškozenými konečky, které ztrácí lesk a vitalitu. Můžete si jednoduše nastavit ideální teplotu pro ochranu vašich vlasů. Fén vám nabízí dvě různé rychlosti a tři různé teplotní stupně. Ionizační systéme a patentovaný povrchem Cashmere Keratin, který obsahuje arganový olej pečuje o vaše vlasy. Ty jsou lesklé, poddajné a snadno je vytvarujete do požadovaného účesu.

Jemné a lesklé vlasy po každém vysušení.

Rychlé tvarování

Praktický koncentrátor vám pomůže dotvořit každodenní účes. Můžete s ním totiž vysoušet každý pramen vlasů zvlášť. Což je velkou výhodou například pro zatočení konečků směrem ven nebo dovnitř. Proud teplého vzduchu vychází z fénu o vysoké rychlosti. Při tvarování vlasů je vhodný slabší proud, aby se vám vlasy nezacuchaly.

Funkce Cool Air Shot

Praktická funkce Cool Air Shot spustí proud chladného vzduchu a zkrotí vaše vlasy. Rychlé zchlazení zajistí to, že i dlouhé hodiny po vyfénování budou vaše vlasy stále držet svůj původní tvar a objem. Studený vzduch funguje jako ta nejlepší fixace a zajišťuje dlouhotrvající výsledky.

Okouzlující vlny

Práce s fénem je maximálně jednoduchá a účes budete mít hotový během několika minut. Připevněte na spotřebič nástavec s difuzérem a vytvořte si dokonalé vlny, které budou splývat podél vašeho obličeje. Nástavec zajistí nejen perfektní lokny, ale také velký objem.

Rychlé čištění

Vysoušeč nepotřebuje téměř žádnou údržbu, ale je třeba ho jednou za čas vyčistit. Vlasy a další nečistoty, které se zachytí v zadní části ochranné mřížky lze rychle vyčistit navlhčeným hadrem poté, co přístroj odpojíte ze sítě.

Snadné skladování

Ušetřete místo v koupelnových poličkách. Díky šikovnému očku na konci přístroje ho můžete jednoduše pověsit na zeď v koupelně a kdykoliv po něm sáhnout. Ergonomicky tvarovaná rukojeť zajišťuje snadnou manipulaci a maximální pohodlí při ovládání.

Rozměry výrobku:
Hmotnost (kg): 0.680
Výška (cm): 10.00
Šířka (cm): 28.80
Hloubka (cm): 24.90

Rozměry balení:
Hmotnost (kg): 1.100
Výška (cm): 11.00
Šířka (cm): 29.80
Hloubka (cm): 25.90
EAN: 3121040060216

Záruční doba: 24 měsíců