Fotopast EVOLVEO StrongVision PRO 4G + SIM karta/500 MB zdarma Fotopast EVOLVEO StrongVision PRO 4G + SIM karta/500 MB zdarma

Fotopast EVOLVEO StrongVision PRO 4G + SIM karta/500 MB zdarma

Typ kamery: fotopast Materiál těla: plast Odolnost: IP65 Druh snímače: CMOS Rozlišení (foto) (Mpx): 30 Světelnost objektivu (f/): 3.1 Pozorovací úhel (°): 120 Osvětlení: IR neviditelné Cyklické natáčení: ANO Dosvit (m): 20 Dosah detekce PIR…
Zobrazit celý popis

Dostupnost: Skladem
5 812 Kč
Včetně DPH a PHE 10.164
ks

Popis produktu

Typ kamery: fotopast
Materiál těla: plast
Odolnost: IP65
Druh snímače: CMOS
Rozlišení (foto) (Mpx): 30
Světelnost objektivu (f/): 3.1
Pozorovací úhel (°): 120
Osvětlení: IR neviditelné
Cyklické natáčení: ANO
Dosvit (m): 20
Dosah detekce PIR snímačů (m): 20
Nastavení PIR detekce: nízká; střední; vysoká
Nastavitelná délka videozáznamu: ANO
Nastavitelný interval časosběru: ANO
SMS ovládání: NE
GSM brána (odesílání záznamu): 4G
Displej: ANO
Podpora paměťových karet: ANO
Wi-Fi: NE
Propojení Bluetooth: NE
Konektory: USB Mini-B
Videosekvence: se zvukem
Rozlišení videa: 4K (3840 × 2160)
Menu v CZ / SK jazyku: ANO
Typ napájení: Li-on
Výdrž na jedno nabití: měsíce/6

StrongVision PRO
Díky novému 8MPX CMOS snímači dokáže kamera zaznamenat video až v rozlišení 4K s 30 snímky za vteřinu. Video se zaznamená v této kvalitě jak ve dne tak i v noci, kdy je záznam černobílý. Fotografie lze ukládat v rozlišení až 30 Mpx, nebo si lze zvolit i menší rozlišení pro úsporu místa na paměťové kartě. Paměťová karta je na základě přání zákazníků typu SD v plné velikosti pro jednodušší manipulaci a lze využít karty až do velikosti 256 GB.

LiveView - živý náhled
Díky rychlému připojení 4G a inovovanému chipsetu, lze využít funkci Liveview - živý video náhled. Můžete se tak online podívat co se v místě instalace děje, jediná podmínka je dobrý datový signál. Tuto funkci lze využít i jako hledáček při instalaci, není tak již potřeba kameru několikrát přendávat, jen spustíte živý náhled v aplikaci a nastavíte pozici tak, jak vám vyhovuje. V momentě, kdy je vytvořené Liveview spojení, lze i na dálku přistupovat k souborům přímo v zařízení, které můžete kopírovat, přesouvat nebo mazat

Univerzální bezpečnostní kamera
Fotopast lze použít univerzálně i k zabezpečení vašeho majetku, všude tam, kde nemáte pevné připojení k internetu pro běžný kamerový systém. Například na vaši chatu na stavbu domu, nebo jako zabezpečení garáže. Vždy když kamera rozezná pohyb informuje vás notifikací do telefonu, nebo na vaše chytré hodinky, V aplikaci se pak můžete podívat na zachycený snímek nebo video. Popřípadě díky funkci LiveView můžete vidět živý náhled. Díky integrovaným PIR čidlům Vám neunikne žádný pohyb a kamera se aktivuje jen v momentě, kdy je to potřeba, čímž se prodlužuje výdrž provozu na baterie.

Li-Ion 10 000 mAh
Pro ještě lepší výdrž jsme se rozhodli použít novou Li-ion baterii s kapacitou 10 000 mAh, která zajistí doopravdy velkou výdrž na jedno nabití. Baterii lze ze zařízení vyjmout a nabít samostatně. Baterie je v prodeji i samostatně, takže v momentě, kdy se rozhodnete, že nechcete být kapacitou baterie limitováni vůbec, stačí si jednu doma nabít a jednou za čas ji v zařízení jen vyměnit. Zároveň vám tak odpadá i nutnost kupovat AA baterie a ušetříte tím náklady na provoz. Samozřejmě, že výdrž se může lišit při různých nastaveních (častý záznam videa) a také vlivem okolní teploty, kdy při teplotách bod bodem mrazu výdrž klesá.

Aplikace a Cloud zdarma
Aplikace je zdarma a vždy bude, stejně tak cloudové úložiště, které je unikátní pro každé zařízení. Servery jsou umístěné v Evropě na platformě společnosti Amazon. V rámci jedné aplikace, lze mít přidáno několik fotopastí. Každé fotopasti můžete přiřadit název, podle kterého rozlišíte její umístění a uvidíte přímo v notifikaci, kde se co právě děje. Nově jde i v zapnutém režimu měnit libovolně nastavení, jako je například rozlišení fotek, videa nebo měnit čas po který má být fotopast aktivní.

Noční infra přísvit s 58 IR led s 940nm
Infra noční přísvit je důležitá funkce každé fotopasti, díky 940nm LED diodám lze zařízení použít nejenom pro sledování zvěře, ale i k ostraze objektů, kdy narušitel není schopný v noci tento typ přísvitu pozorovat, na rozdíl od 850nm technologie. Díky 58 IR LED diodám s 940nm technologií dojde k velice dobrému osvětlení noční scény.

Příslušenství pro bezstarostný provoz
K fotopasti lze pořídit příslušenství pro její ochranu a bezpečný provoz. V nabídce máme ochranný kovový box StrongVision MB2, který je určený přímo pro tento model fotopasti, díky tomuto ochrannému obalu, snížíte možnost poškození nebo zcizení nenechavci ať už v lese, u chaty nebo na vaší stavební parcele. Skvělým doplňkem může být i nastavitelný lanový zámek StrongVision LOCK, který díky své délce 2M a 8mm silnému lanku dobře poslouží pro upevnění kamery například ke kmenu stromu. Zámek lze kombinovat i s kovovým boxem.

Parametry
Snímač: 8 MPX CMOS
Paměť: SD Karta až do velikosti 256GB
Čočka kamery: F=3.1; FOV=57°
Rozměry: 138mm * 90mm * 86 mm
TFT Display: 2.4 inch TFT
Noční přísvit: 58 x 940nm Infračervené LED
PIR Dosah: Volitelná citlivost Vysoká/Normální/Nízká
PIR Senzor úhel: 120°
Maximální dosvit IR LED: 20 metrů
Rychlost spuštění 0.8s
Interval spouště 1/5/10/30s/min
Rozlišení fotek: 8MP - 30MP
Více snímků na jednu aktivaci (multishot): 1/3/6/9
Rozlišení videa: 4K /2.7K/1080P/720P/VGA
Odesílání snímků v plné kvalitě: Ano na Cloud
Odesílání videa: Ano na Cloud
Datum ve fotografii: Ano
Letní/Zimní čas - Ano manuálně v aplikaci
Zabezpečení: PIN při spuštění (4 číslice)
Mobilní pásma:
FDD-LTE: B1/B3/B5/B7/B8/B20
TDD-LTE: B38/B40/B41
WCDMA: B1/B5/B8
GSM:900/1800
Aplikace: Evolveo CAM
Funkce aplikace: Nastavení zařízení, provozní info, prohlížení a práce se záznamy -Živý náhled
SIM: Mini SIM karta
Stand-by proud: 0.1mA
Stand-by doba provozu: >6 měsíců
Napájecí zdroj: 12V/1.5A DC
Baterie: 10 000mAh - nabíjecí konektor-vstupní napětí 12V/1,5A DC
Ochrana IP65
Upevnění: Pásek, lanko 8mm, závit pro stativ