Hra Nintendo SWITCH Pikmin 4 Hra Nintendo SWITCH Pikmin 4

Hra Nintendo SWITCH Pikmin 4

Platforma: Nintendo Switch Typ hry: dobrodružná; strategická Vydavatel: NINTENDO Lokalizace: anglická Doporučený věk : 7 let Datum vydání: 21.07.2023 Distribuce: oficiální ČR Rozkvétá nové dobrodružství!Pikmini se vrací s další velkolepou misí v…
Zobrazit celý popis

Dostupnost: Skladem
1 209 Kč
Včetně DPH
ks

Popis produktu

Platforma: Nintendo Switch
Typ hry: dobrodružná; strategická
Vydavatel: NINTENDO
Lokalizace: anglická
Doporučený věk : 7 let
Datum vydání: 21.07.2023
Distribuce: oficiální ČR

Rozkvétá nové dobrodružství!

Pikmini se vrací s další velkolepou misí v Pikmin 4 pro Nintendo Switch. Tato malá, květinám podobná stvoření obývají záhadnou planetu. Objevujte ji s pomocí Pikminů, jimž můžete rozkazovat a kteří budou postupné růst společně s vaším postupem hrou.

Kdo jsou Pikmini?

Pikmini jsou různého tvaru, velikosti i barvy. Tak kupříkladu takový červený Pikmin se nezapotí ve chvíli, kdy narazí na ohnivou překážku, modrý Pikmin je více než slušný plavec a nově objevený ledový Pikmin zmrazí nepřátele i okolní prostředí.

Samotný Pikmin může být malý a zranitelný, nicméně v počtu je síla! Společně mohou dosáhnout velkých věcí... použijte jejich miniaturní sílu společně se správnou strategií, a překonejte jakoukoliv překážku, která se na této nové (a zároveň zvláštní) planetě objeví.

Roztomilý psí parťák

Během vašeho dobrodružství se k vám přidá Oatchi, váš psí parťák. Jedná se o spolehlivého společníka, jenž umí rozbíjet překážky, přenášet těžké objekty a nosit Pikminy na zádech. Pro tyto dobrodruhy není žádná výzva příliš velká!

Pikmin 4 dorazí na Nintendo Switch 21. července.



Rozměry výrobku:
Hmotnost (kg): 0.051
Výška (cm): 10.50
Šířka (cm): 17.00
Hloubka (cm): 1.10

Rozměry balení:
Hmotnost (kg): 0.050
Výška (cm): 1.50
Šířka (cm): 17.60
Hloubka (cm): 11.00
EAN: 045496479299

Záruční doba: 24 měsíců

Hra Nintendo Switch