Hra Sony PlayStation 5 Uncharted: Legacy of Thieves Collection Hra Sony PlayStation 5 Uncharted: Legacy of Thieves Collection

Hra Sony PlayStation 5 Uncharted: Legacy of Thieves Collection

Platforma: PlayStation 5 Typ hry: adventura; akční; FPS; střílečka Vydavatel: PlayStation Studios Lokalizace: české titulky Doporučený věk : 16 let Datum vydání: 28.01.2022 Distribuce: oficiální ČR Typ elektronické licence: StandardProduct …
Zobrazit celý popis

Dostupnost: Skladem
929 Kč
Včetně DPH
ks

Popis produktu

Platforma: PlayStation 5
Typ hry: adventura; akční; FPS; střílečka
Vydavatel: PlayStation Studios
Lokalizace: české titulky
Doporučený věk : 16 let
Datum vydání: 28.01.2022
Distribuce: oficiální ČR
Typ elektronické licence: StandardProduct

PŘEHLED HRY

Připraven hledat své štěstí?

Hledej svůj odkaz a zanech svou stopu na mapě UNCHARTED: Legacy of Thieves Collection. Prožij napínavý filmový příběh z dílny studia Naughty Dog a největší akční trháky této kultovní série.

Objevuj ztracenou historii s charismatickými a současně osobnostně složitými zloději Nathanem Drakem a Chloe Frazerovou, kteří se smyslem pro zázraky cestují po světě a pronásledují neobyčejná dobrodružství a zapomenuté pověsti.

UNCHARTED: Legacy of Thieves Collection obsahuje úspěšné cestovatelské dobrodružství pro jednoho hráče z her UNCHARTED™ 4: A Thief's End a UNCHARTED™: The Lost Legacy, přepracované v úžasných detailech pro konzoli PS5™ s vylepšenou grafikou a snímkovou frekvencí.

Co je součástí
UNCHARTED: Legacy of Thieves Collection obsahuje UNCHARTED 4: A Thief’s End a UNCHARTED: The Lost Legacy pro PS5™. Hrajte za Nathana Drakea a Chloe Frazerovou v jejich samostatných dobrodružstvích, ve kterých jsou nuceni čelit své minulosti a vytvářet vlastní odkazy.

Jak provést upgrade
Hráči, kteří si zakoupili UNCHARTED 4: A Thief’s End, UNCHARTED: The Lost Legacy nebo UNCHARTED 4: A Thief’s End & UNCHARTED: The Lost Legacy Digital Bundle mají možnost zaplatit dodatečný poplatek za upgrade na UNCHARTED: Legacy of Thieves Collection. Upgrade bude k dispozici od uvedení na trh 28. ledna 2022.

Majitelé diskové verze pro PS4 musí vložit disk do PS5 a mít jej v mechanice při každém stahování či hraní digitální verze pro PS5. Majitelé disku s hrou pro PS4, kteří si koupí konzoli PS5 Digital Edition bez diskové mechaniky, nebudou moci získat verzi pro PS5 za sníženou cenu.

Členové PlayStation Plus, kteří získali UNCHARTED 4: A Thief’s End díky svému předplatnému PlayStation Plus, nemají na upgrade na digitální verzi pro PS5 nárok.



Rozměry výrobku:
Hmotnost (kg): 0.200
Výška (cm): 19.00
Šířka (cm): 13.50
Hloubka (cm): 9.00

Rozměry balení:
Hmotnost (kg): 0.085
Výška (cm): 2.00
Šířka (cm): 17.80
Hloubka (cm): 13.80
EAN: 711719791096

Záruční doba: 24 měsíců

Hra PlayStation 5