Hra Sony PlayStation 5 Helldivers II Hra Sony PlayStation 5 Helldivers II

Hra Sony PlayStation 5 Helldivers II

Platforma: PlayStation 5 Typ hry: akční; bojová; dobrodružná Vydavatel: SONY CZECH Lokalizace: anglická Doporučený věk : 18 let Datum vydání: 08.02.2024 Distribuce: oficiální ČR Helldivers 2 Nebude to dlouho trvat a vy a 3 rekruti se budete moci…
Zobrazit celý popis

Dostupnost: Není skladem
999 Kč
Včetně DPH
ks

Popis produktu

Platforma: PlayStation 5
Typ hry: akční; bojová; dobrodružná
Vydavatel: SONY CZECH
Lokalizace: anglická
Doporučený věk : 18 let
Datum vydání: 08.02.2024
Distribuce: oficiální ČR

Helldivers 2

Nebude to dlouho trvat a vy a 3 rekruti se budete moci spojit do online kooperativního multiplayeru* s rozsáhlou ničivou silou prostřednictvím triků, společně prozkoumávat jedinečné planety a plnit cíle a vylepšovat své vybavení pomocí hlubokého progresivního systému Helldivers 2. Sbírejte přírodní zdroje mimozemského původu a použijte je k vylepšení a odemknutí nových triků na palubě vaší lodi.

Vzhledem k tomu, že předobjednávky na Helldivers 2 začínají, můžete začít plánovat boj. Když si předobjednáte, budete si vybírat mezi standardní edicí a edicí Super Citizen hry Helldivers 2, která obsahuje úžasný dodatečný obsah.

Mezi další vychytávky v edici Super Citizen patří speciální sada brnění DP-53 Savior of the Free a – protože hrdinové nosí pláštěnky – plášť Will of the People, díky kterému vyniknete mezi osvobozenými. Získáte také přístup k samopalu MP-98 Knight, což je mocná primární zbraň, která díky přátelské palbě prorazí roboty, brouky a Helldivery!

Kromě toho budete mít status Super Citizen pro svého Helldivera a doplňkovou minihru Stratagem Hero pro vaši loď. Je skvělé hrát, zatímco čekáte, až se zbytek vašeho týmu připojí k vaší lobby. Získáte také přístup k našemu prémiovému obsahu Warbond pro Steeled Veterans.

A k tomu nabízíme několik bonusů za předobjednávku. Pokud si Helldivers 2 předobjednáte, dostanete tři nové brnění:

TR-7 Ambassador of the Brand – reklamní sada brnění pro fanoušky mraženého jogurtu SUMY Corp.
TR-62 Knight – brnění vytvořené tak, aby dodávalo spravedlnost do nejtemnějších štěrbin galaxie.
TR-9 Cavalier of Democracy – Nositelé tohoto brnění nejezdí na žádném koňském koni, ale přesto jsou uneseni k boji na vrcholu spolehlivého oře Liberty.

Chcete-li vidět jen jednu z mnoha výzev, kterým čelíte na své misi pro demokracii, podívejte se na nejnovější video, kde uvidíte generálního ředitele studia Johana Pilestedta a jeho tým, jak se utkají s impozantním Žlučovým titánem.




Rozměry výrobku:
Hmotnost (kg):
Výška (cm):
Šířka (cm):
Hloubka (cm):

Rozměry balení:
Hmotnost (kg): 0.080
Výška (cm): 1.50
Šířka (cm): 17.70
Hloubka (cm): 14.00
EAN: 711719578444

Záruční doba: 24 měsíců

Hra PlayStation 5