Varná deska indukce Gorenje IS645BLG Varná deska indukce Gorenje IS645BLG

Varná deska indukce Gorenje IS645BLG

Typ varné desky: indukce Ovládání: dotykové Provedení desky: sklokeramika Umístění ovládání: vpředu Provedení hrany VD: zaoblený okraj Počet varných zón: 4 Počet víceokruhových zón: 1 Časovač/minutka: ano Dětská pojistka: ANO Signalizace…
Zobrazit celý popis

Dostupnost: Skladem
9 999 Kč
Včetně DPH a PHE 15.609
ks

Popis produktu

Typ varné desky: indukce
Ovládání: dotykové
Provedení desky: sklokeramika
Umístění ovládání: vpředu
Provedení hrany VD: zaoblený okraj
Počet varných zón: 4
Počet víceokruhových zón: 1
Časovač/minutka: ano
Dětská pojistka: ANO
Signalizace zbytkového tepla: ANO
Booster: ANO
Hob2Hood: NE
Automatické vypnutí při nečinnosti: NE
Speciální funkce:
Amazon Alexa: NE
Apple HomeKit: NE
Google Home: NE
Vlastní systém: NE
Celkový příkon (kW): 7.36
Rozšířená záruka značky: NE
Rozšířená záruka: -
Barva: černá
Šířka (cm): 60
Výška (cm): 5.4
Hloubka (cm): 52.5
Vhodné pro kuchyně IKEA METOD: NE
Značka kvality dTest: NE
Připojení: 220–240 V
Připojovací kabel součástí balení: ANO
Retro: NE

Provedení výrobku: černá barva

Varná deska indukce Gorenje IS645BLG

  • IQgrill - automatický program grilování s možností nastavení úrovně propečení     Funkce umožňuje zdravé grilování.
  • IQboil - automatický program vaření s velkým množstvím vody     Skvělá volba pro přípravu jídel, které potřebují velké množství vody, jako například polévky či těstoviny. Funkce IQboil rychle přivede obsah hrnce do varu a pak teplotu varu udržuje.
  • IQSimmer - automatický program pro pomalé dlouhé vaření     Automatický program IQsimmer nabízí jednoduchý způsob přípravy pokrmů, které vyžadují delší dobu vaření, s pomalým ohříváním nebo vařením na nižší, konstantní teplotě. Ideální pro vaření pokrmů, jako například guláš.
  • IQ programy - automatické programy vaření     Funkce StayWarm udržuje stabilní teplotu zóny 70 °C, takže hotová jídla si tak uchovají teplotu a svou původní chuť, dokud je nebudete servírovat.
  • Funkce StopGo - okamžité dočasné zastavení vaření bez ztráty nastavených parametrů     Funkce StopGo okamžitě přeruší provoz všech varných zón a šetří tak energii. Jedním dotykem proces obnovíte. Pokud obsah nádoby během vaření přeteče, funkce StopGo vám umožní snadno vyčistit varnou desku a okamžitě pokračovat. S funkcí StopGo je vaření pod neustálou kontrolou a to i v případě, že je z jakéhokoli důvodu dočasně přerušeno.
  • Funkce časovač     Odpočítavací časovač můžete nastavit až na 99 minut. Pokud znáte optimální dobu vaření pro příslušný pokrm z vlastní zkušenosti, můžete nastavit časovač a varný panel se automaticky po uplynutí doby vypne. Když je jídlo hotové, zazní pípnutí.
  • Funkce StayWarm     Funkce StayWarm - udržování teploty 70 °C
  • Ukazatel zbytkového tepla     Ano
  • Funkce SoftMelt     Funkce SoftMelt - šetrné rozpouštění 42 °C
  • PowerBoost     Funkce PowerBoost zintenzivňuje ohřev, což dobu ohřevu výrazně zkracuje.
  • Typ ovládání     SliderTouch - ovládání výkonu pohybem prstu
  • Skupina výrobků     Indukční deska
  • Broušené hrany     Dalším bonusem je určitě instalace do roviny, což umožní hladký přechod mezi varnou deskou a pracovní deskou. Plocha se tak snadněji udržuje a přináší moderní stylový vzhled do vaší kuchyně.
  • AreaFlex propojení varných zón     Ano
  • StepZone - intuitivní vaření     StepZone - spojuje dvě varné zóny do jedné, s možností nastavení výkonu pro každou zónu
    IQ programy - automatické programy vaření     Funkce StayWarm udržuje stabilní teplotu zóny 70 °C, takže hotová jídla si tak uchovají teplotu a svou původní chuť, dokud je nebudete servírovat.
  • Dětský zámek ChildLock Pro     Funkce dětského zámku ChildLock Pro je určena speciálně pro rodiny s malými dětmi. Nechat děti v kuchyni bez dozoru nebylo nikdy bezpečnější, protože tato funkce jim brání varnou desku zapnout. U pokročilejších modelů lze tuto funkci aktivovat v režimu uživatelských nastavení, který automaticky varnou desku uzamkne při každém vypnutí. Jinak lze varnou desku uzamknout stisknutím symbolu.
  • AutoDetect detekce polohy hrnce     Varná deska po zapnutí automaticky zaznamenává polohu hrnců a automaticky aktivuje pouze tu varnou zónu, samostatnou nebo spojenou, pod kterou se nádoba nachází. Aktivace se spustí do 10 sekund od zapnutí, případně můžete funkci aktivovat manuálně.
  • Funkce Recall pro obnovení nastavení     Tato funkce je velice užitečná, když varnou desku neúmyslně vypnete. Máte 5 sekund na to, abyste reaktivovali poslední nastavení použitá na varné desce, což je velmi užitečné, když vaříte více než jeden pokrm. Během 5 sekund po náhodném vypnutí varné desky ji znovu zapněte a během dalších 5 sekund stiskněte funkci StopGo.
  • Funkce TimeAssist sleduje čas připravy jídla za vás     Časovač 3 v 1 je určen pro pomoc při načasování. Časovač uchovává záznam o tom, jak dlouho už vaříte, takže délku vaření můžete zkontrolovat přímo na varné desce. Časovač lze nastavit až na 99 minut a varná deska se po uplynutí času automaticky vypne. Časovač vajíček je jediný, který není propojen s varnými zónami, takže po uplynutí nastaveného času vás jen upozorní speciální zvuk.
  • Funkce EggTimer - kuchyňská minutka     Funkce navržená tak, aby pomáhala při načasování přípravy vajec, čaje, nudlí nebo čehokoli jiného. Tato funkce není propojena s varnými zónami, funguje nezávisle. Nastavte čas, a když vyprší, upozorní vás speciální zvukové znamení. Již žádné rozvařené těstoviny, nechtěná vejce uvařená natvrdo nebo čajové sáčky zapomenuté v šálku.
  • Funkce Delete pro vypnutí všech nastavení jedním stlačením     Tato funkce je užitečná