Digitální fotoaparát Olympus E-M10 Mark IV Digitální fotoaparát Olympus E-M10 Mark IV

Digitální fotoaparát Olympus E-M10 Mark IV

Typ fotoaparátu : kompakt s výměnným objektivem Menu v CZ / SK jazyku: ANO Materiál těla: plast Rozlišení (foto) (Mpx): 20.3 Formát snímače: Micro 4/3 Druh snímače: Live MOS Velikost snímače (CSC) (mm): 17,4 x 13,0 Formát záznamu foto: JPEG; RAW …
Zobrazit celý popis

Dostupnost: Není skladem
22 999 Kč
Včetně DPH a PHE 10.164
ks

Popis produktu

Typ fotoaparátu : kompakt s výměnným objektivem
Menu v CZ / SK jazyku: ANO
Materiál těla: plast
Rozlišení (foto) (Mpx): 20.3
Formát snímače: Micro 4/3
Druh snímače: Live MOS
Velikost snímače (CSC) (mm): 17,4 x 13,0
Formát záznamu foto: JPEG; RAW
Min. citlivost (ISO): 200
Max. citlivost (ISO): 25600
Bajonet: 4/3
Počet objektivů v setu: pouze tělo
Stabilizace objektivu: NE
Stabilizace snímače: ANO
Elektronická stabilizace: NE
Stabilizace 2. objektivu: NE
Sekvenční snímání (sn./s): 8.7
Samospoušť (min. prodleva) (s): 2
Interní blesk: NE
Nastavení interního blesku v EV: NE
Externí blesk: NE
Detekce obličeje: ANO
Kreativní režimy: 21
Systém ostření: AF Tracking; jednotlivý AF; jednotlivý AF + MF; kontinuální AF; manuální zaostřování
Pomocné světlo AF: ANO
Vyvážení bílé: automatické; manuální; s výběrem světelného zdroje
Kompenzace expozice +/-EV délka kroku: -3 až +3 EV v krocích po 1/3 EV
Nejkratší čas expozice (s): 1/4 000
Nejdelší čas expozice (s): B (dle stisku spouště)
Typ hledáčku: elektronický
Zorné pole hledáčku (%): 100
Rozlišení hledáčku (px): 2360000
Velikost LCD (cm): 7.6
Rozlišení LCD (px): 1037000
Polohovatelný displej: ANO
Dotykový displej: ANO
Konektory: HDMI Micro
Wi-Fi: ANO
Propojení Bluetooth: ANO
GPS: NE
Max. rozlišení videa (px): 4K (3840 × 2160)
Hodnota fps: 30
Formát záznamu videa: MOV
Vodotěsnost : NE
Typ baterií: Li-Ion akumulátor
Výrobek Hmotnost (kg) (kg): 0,383
Barva: stříbrná
Podpora paměťových karet: ANO
Podporované paměťové karty / typ karty: SD Card; SDHC (SD High-Capacity); SDXC (SD Extended-capacity)

Provedení výrobku: stříbrná barva

Nespoutaný, flexibilní a vždy připravený. Fotoaparát Olympus E-M10 Mark IV si užívá každý den stejně jako vy. Spontánní vycházka po městě. Odpoledne v přírodě. Noc ve víru velkoměsta. A váš selfie fotoaparát musí být samozřejmě všude s vámi. Takže můžete naplno prožít každý moment. A sdílet se světem poutavé snímky ve vysoké kvalitě.

Nový společník na každý den
Malý rozměry ale velký výkonem - kompaktní a lehký Olympus E-M10 Mark IV může být všude s vámi. Přibalte ho do batohu. Hoďte si jej přes rameno. A pořizujte úchvatné záběry po celý den. Na párty. V parku. Nebo jednoduše na kuchyňském stole.

Sáhněte po modernizované klasice. Jakmile vezmete tento 4K digitální fotoaparát do ruky, už se jej nebudete chtít vzdát. Nebo ho nemít s sebou. Design odkazující na tradici. S moderním gripem pro pohodlné a jisté uchopení.

Ještě vyšší výkon
Díky hladké spolupráci mezi 20M Live MOS snímačem a procesorem, pětiosé stabilizaci obrazu a objektivům Olympus M.Zuiko můžete fotografovat mimořádně kvalitní snímky, bohaté na detaily. A to i ve slabém světle nebo v noci.

Snímky z ruky, ostré jako břitva
Sbohem, rozmazané záběry. Zkrotit chvění ruky není jednoduché. Olympus E-M10 Mark IV jej kompenzuje, takže vám umožní zachytit záběry stejně ostře, jako je vidí vaše oko. Slabé osvětlení. Houpání. Teleobjektiv. Žádný problém. Stabilizace obrazu v pěti osách umožní prodloužit expozici až o 4,5 kroku a udržet mimořádnou ostrost záběrů z ruky.

Změňte objektiv – rozšiřte své obzory
Prozkoumejte širokou nabídku objektivů Olympus M. Zuiko, rozšiřujících vaše kreativní možnosti. Vyberte fotografickou příležitost. Pak nasaďte ten nejvhodnější. Stojí za povšimnutí: Poznejte jedinečný výraz portrétního objektivu. Sílu perspektivy ultra-širokoúhlého zoomu. A neuvěřitelné detaily makro objektivu.

Váš nový mistr autoportrétu
Olympus E-M10 Mark IV dodá vašim digitálním příběhům a selfie pózám ten pravý šmrnc Jak se vyfotografovat v selfie režimu: vyklopte dotykovou obrazovku dolů, zaujměte pózu a klepnutím pořiďte snímek. Vteřinová prodleva zajistí, že bude snímku dominovat vaše tvář, a ne vaše ruka.

Fotografujte jako profesionál
Bohatá nabídka pokročilých fotografických funkcí E-M10 Mark IV posune vaše dovednosti na novou úroveň. A nenechá vás na nic čekat. Od fotografování neuvěřitelně kvalitních snímků po nahrávání úchvatných 4K videí.

Dva režimy, mnoho možností: ART a SCN
Nově v SCN: Panorama
Hory. Pláž. Úžasné městské scenérie. Přepněte na režim Panorama pro složení záběru úchvatné obrazové kvality. Na Olympus E-M10 Mark IV podržte spoušť, podobně jako na chytrém telefonu, a poté posouvejte přístrojem v horizontálním nebo vertikálním směru. A je to!

Magické umělecké filtry
Když chcete zapůsobit (nebo, buďme upřímní, získat hodně lajků za příspěvek na Instagramu), otočte volič do polohy ART. Vybírejte ze 16 uměleckých filtrů, jako jsou nyní nastavitelné filtry Pop Art a Soft Focus, a nechte svou kreativitu proudit naplno. Pro vzhled přesně podle vašich představ můžete na dotykové obrazovce fotoaparátu jemně vyladit úroveň filtru ještě před pořízením záběru.

Dotek nostalgie
Instantní film je nejnovější umělecký filtr, který dodá každému snímku jemný, ale nezaměnitelný nádech nostalgie. Použijte s bleskem nebo bez pro dosažení různých efektů.

Nastavte scénu
Žádné dvě scény nebo objekty nejsou stejné. S režimem SCN už nemusíte při nastavování fotoaparátu tápat. K dispozici jsou optimalizovaná nastavení pro širokou škálu modelových scén, od krajin a portrétů, až po světlo svíček. Výsledek: pokaždé perfektní záběr.

Pokročilé fotografie na dosah
Přejděte na AP
Chcete povznést své fotografické dovednosti na profesionální úroveň – a s minimálním úsilím? Objevte režim pokročilé fotografie AP (Advanced Photo). Devět přednastavených voleb vás zve k objevování nových technik a funkcí.

Náročné záběry,