Nůž Catler DMS 126 Fruit Knife Nůž Catler DMS 126 Fruit Knife

Nůž Catler DMS 126 Fruit Knife

Délka ostří (cm): 12.6 Druh nože: japonské; na ovoce; na zeleninu Materiál čepele: damašek; ocel Japonský nůž pro krájení ovoce a zeleniny je velmi ostrý menší nůž s vynikajícím vyvážením pro lepší kontrolu při krájení. * Má široké využití v…
Zobrazit celý popis

Dostupnost: Skladem
2 637 Kč
Včetně DPH
ks

Popis produktu

Délka ostří (cm): 12.6
Druh nože: japonské; na ovoce; na zeleninu
Materiál čepele: damašek; ocel

Japonský nůž pro krájení ovoce a zeleniny je velmi ostrý menší nůž s vynikajícím vyvážením pro lepší kontrolu při krájení.
* Má široké využití v domácnosti ale i venku na pikniku.
* Ideální pro čistění, loupání a krájení ovoce a zeleniny a také pro dekorativní vykrajování.
* Délka 126/234 mm.

* Nože serie DMS jsou vyrobeny svářkovou technologií v 70 vrstvách, sloučili měkkou ocel VG2 a tvrdou ocel VG10. Díky tomu získali skvělé vlastnosti – extrémní tvrdost, pružnost a dlouhou životnost.
* Dodavatelem materiálu pro naše nože je japonská ocelárna TAKEFU.
* Rukojetě nožů jsou vyrobeny z javorového dřeva a jsou upraveny metodou KEBONY. Tato technologie, vyvinutá v Norsku, je patentovaný proces, který bez škodlivých látek a toxinů, zesiluje buněčnou strukturu použitého javoru a zdůrazní nejen prvotřídní vlastnosti tvrdého dřeva, ale i bohatou hnědou barvu.

FASCINUJÍCÍ DAMASCÉNSKÁ OCEL
Damascénská ocel je nesmírně odolný materiál, tvořený technologii vrstvení více druhů ocelí či ocele a dalších kovů, na jehož leštěném nebo leptaném povrchu je zřetelná struktura těchto střídajících se vrstev.

JAPONSKÝ NŮŽ
Japonský nůž pro krájení ovoce a zeleniny je velmi ostrý menší nůž s vynikajícím vyvážením pro lepší kontrolu při krájení. Má široké využití v domácnosti ale i venku na pikniku. Ideální pro čistění, loupání a krájení ovoce a zeleniny a také pro dekorativní vykrajování.

PERFEKTNĚ ZABALENO
Každý nůž je pečlivě zabalený. Řada nožů série MV v pevných papírových krabičkách, nože série DMS v luxusních dřevěných boxech.


Rozměry výrobku:
Hmotnost (kg): 0.496
Výška (cm):
Šířka (cm):
Hloubka (cm):

Rozměry balení:
Hmotnost (kg): 0.530
Výška (cm): 4.50
Šířka (cm): 29.00
Hloubka (cm): 8.60
EAN: 8590669262397

Záruční doba: 24 měsíců

Ideální pro čištění, loupání a krájení ovoce a zeleniny a také pro dekorativní vykrajování.