Nůž Catler DMS 165 Cleaver Knife Nůž Catler DMS 165 Cleaver Knife

Nůž Catler DMS 165 Cleaver Knife

Délka ostří (cm): 16.5 Druh nože: na maso Materiál čepele: ocel Japonský kuchyňský sekáček patří k základnímu vybavení japonských kuchařů a má v kuchyni mnohonásobné využití. * Mohutná a velmi ostrá čepel je určena jak ke krájení zeleniny na velmi…
Zobrazit celý popis

Dostupnost: Není skladem
4 719 Kč
Včetně DPH
ks

Popis produktu

Délka ostří (cm): 16.5
Druh nože: na maso
Materiál čepele: ocel

Japonský kuchyňský sekáček patří k základnímu vybavení japonských kuchařů a má v kuchyni mnohonásobné využití.
* Mohutná a velmi ostrá čepel je určena jak ke krájení zeleniny na velmi tenké plátky, tak pro oddělování masa a sekání.
* Délka 165/306 mm.

* Nože serie DMS jsou vyrobeny svářkovou technologií v 70 vrstvách, sloučili měkkou ocel VG2 a tvrdou ocel VG10. Díky tomu získali skvělé vlastnosti – extrémní tvrdost, pružnost a dlouhou životnost.
* Dodavatelem materiálu pro naše nože je japonská ocelárna TAKEFU.
* Rukojetě nožů jsou vyrobeny z javorového dřeva a jsou upraveny metodou KEBONY. Tato technologie, vyvinutá v Norsku, je patentovaný proces, který bez škodlivých látek a toxinů, zesiluje buněčnou strukturu použitého javoru a zdůrazní nejen prvotřídní vlastnosti tvrdého dřeva, ale i bohatou hnědou barvu.

FASCINUJÍCÍ DAMASCÉNSKÁ OCEL
Damascénská ocel je nesmírně odolný materiál, tvořený technologii vrstvení více druhů ocelí či ocele a dalších kovů, na jehož leštěném nebo leptaném povrchu je zřetelná struktura těchto střídajících se vrstev.

JAPONSKÝ SEKÁČEK
Japonský kuchyňský sekáček patří k základnímu vybavení japonských kuchařů a má v kuchyni mnohonásobné využití. Mohutná a velmi ostrá čepel je určena jak ke krájení zeleniny na velmi tenké plátky, tak pro oddělování masa a sekání.

PERFEKTNĚ ZABALENO
Každý nůž je pečlivě zabalený. Řada nožů série MV v pevných papírových krabičkách, nože série DMS v luxusních dřevěných boxech.


Rozměry výrobku:
Hmotnost (kg): 0.881
Výška (cm):
Šířka (cm):
Hloubka (cm):

Rozměry balení:
Hmotnost (kg): 0.910
Výška (cm): 4.50
Šířka (cm): 11.20
Hloubka (cm): 40.20
EAN: 8590669262403

Záruční doba: 24 měsíců

Kuchyňský sekáček, mohutná a velmi ostrá čepel.