Kulma Rowenta CF4310F0 Air Care Ultimate Experience Kulma Rowenta CF4310F0 Air Care Ultimate Experience

Kulma Rowenta CF4310F0 Air Care Ultimate Experience

Typ kulmy: klasická Ionizátor: ANO Počet rychlostí: Počet teplot: Příkon (W): 140 Studený vzduch: ANO Délka přívodního kabelu (m): 1.8 Rotační kartáč: NE Cestovní pouzdro: NE Napařování: NE Provedení výrobku: bílá barva Kulma na vlasy s…


Zobrazit celý popis

Dostupnost: Skladem
Dárek - Baterie alkalická ETA PREMIUM ALKALINE LR06 blistr 10ks
1 999 Kč
Včetně DPH a PHE 3.509
ks

Popis produktu

Typ kulmy: klasická
Ionizátor: ANO
Počet rychlostí:
Počet teplot:
Příkon (W): 140
Studený vzduch: ANO
Délka přívodního kabelu (m): 1.8
Rotační kartáč: NE
Cestovní pouzdro: NE
Napařování: NE

Provedení výrobku: bílá barva

Kulma na vlasy s technologii Fresh Flow vysílá mírný proud vzduchu, který působí jako ochrana před extrémním teplem a chrání vaše vlasy a pokožku hlavy.

Zdravé a chráněné vlasy
Naše vlastní průlomová technologie Fresh Flow zajišťuje kulmování, které plně respektuje vaše vlasy a pokožku hlavy a používá mírný proud vzduchu jako ochranu před nadměrným horkem. Zvyšuje zdraví vlasů o 29 %.*
*Nezávislý laboratorní test vs. přirozené vlasy Francie 2020

Průlomový tvar L
Kulmování už nikdy nebude jako dřív. Inovativní kulma ve tvaru písmene L umožňuje snadnější úpravu s průlomovým novým designem, který snižuje napětí v paži pro pohodlné kulmování.

Přesná kontrola teploty
8 přesných nastavení teploty od 130 °C do 200 °C vám poskytne stylingový nástroj, který se postará o všechny typy vlasů a dosáhne požadovaných výsledků, od vln po kudrny.

Vysoký lesk
Technologie ionizátoru spolu s křemenovým keramickým povrchem k odstranění statické elektřiny zanechá vlasy hladké, bez krepatění a s nádherným leskem.

Rychlé výsledky kulmování
Kulma je navržena pro důkladnou úpravu a dokonale zvlněné vlasy během chvilky, s výsledky až o 40 % rychleji*, pro úpravu rychlostí blesku a dokonalé vlny během tří vteřin.
*V porovnání s kulmou Rowenta CF3242, interní laboratorní test, Francie 2020

Nastavení teploty Care
Přednastavená teplota 170 °C udržuje ideální teplotu pro zachování vlasového vlákna pro kulmování, které zajistí zdravé a plně chráněné vlasy každý den.

Inteligentní technologie
Pokročilá technologie pro chytřejší a snadnější kulmování vlasů každý den, s funkcí Smart Memory, která si pamatuje přesné nastavení od posledního použití.

Rychlé zahřátí
Kulma na vlasy je navržena pro maximálně praktické využití s rychlým, 30vteřinovým nahřátím, takže je připravena kdykoli ji potřebujete.

Perfektní velikost válce
25 mm válec je ideální pro přirozené kudrny a vlny u středně dlouhých a dlouhých vlasů.


Rozměry výrobku:
Hmotnost (kg): 0.490
Výška (cm): 5.70
Šířka (cm): 19.70
Hloubka (cm): 26.30

Rozměry balení:
Hmotnost (kg): 1.155
Výška (cm): 7.00
Šířka (cm): 27.50
Hloubka (cm): 28.40
EAN: 3121040079331

Záruční doba: 24 měsíců

Nový tvar L pro naprosté pohodlí, mírný proud vzduchu zabraňující přehřátí, 8 nastavení teploty od 130 °C do 200 °C, dokonalé vlny s leskem.