Mikrosystém Panasonic SC-PMX92EG-S, DAB+ Mikrosystém Panasonic SC-PMX92EG-S, DAB+

Mikrosystém Panasonic SC-PMX92EG-S, DAB+

Druh: mikrosystém Barva: černá; stříbrná Celkový výkon RMS (W): 120 Bluetooth: ANO Wi-Fi: NE Multiroom: NE NFC: NE AirPlay: NE Přehr. média: CD mechanika; USB; vstup AUX Přehrávané formáty: AAC; AIFF; DSD; FLAC; MP3; WAV Tuner: digitální DAB+ …
Zobrazit celý popis

Dostupnost: Skladem
7 990 Kč
Včetně DPH a PHE 25.9303
ks

Popis produktu

Druh: mikrosystém
Barva: černá; stříbrná
Celkový výkon RMS (W): 120
Bluetooth: ANO
Wi-Fi: NE
Multiroom: NE
NFC: NE
AirPlay: NE
Přehr. média: CD mechanika; USB; vstup AUX
Přehrávané formáty: AAC; AIFF; DSD; FLAC; MP3; WAV
Tuner: digitální DAB+
Vlnový rozsah: DAB+; FM
RDS tuner: ANO
Internetové rádio: NE
Hodiny: ANO
Budík: ANO
Vstup AUX: ANO
Mikrofonní vstup: NE
USB : ANO
Sluchátkový výstup: ANO
HDMI : NE
LCD displej: ANO
Napájení: síťové
Specifické funkce: Hi-Res zvuk
Označení BT připojení: SC-PMX92

Provedení výrobku: černá barva, stříbrná barva

CD stereo systém SC-PMX92
LincsD-Amp a třípásmové reproduktory typu Silk Výškové reproduktory se postarají o hutný zvuk z různých zdrojů hudby. Díky portu USB DAC si můžete přehrávat zvuk ve vysokém rozlišení a funkce automatického přehrávání AUX-IN spolupracuje s různými zařízeními. Dále byl přidán optický vstup, který se postará o jednoduché propojení s televizorem. Zařízení PMX92 rozšiřuje možnosti poslechu víc než kdykoli předtím.

Jasný a dynamický zvuk
Zařízení PMX92 reprodukuje nádherně expresivní dynamický zvuk ideální pro audio ve vysokém rozlišení. To vše díky kombinaci třípásmového reproduktoru a provedení na výšku typu silk dome, se kterým může dosáhnout frekvencí až 50 kHz.

Přirozený zvuk s minimem rušení nebo zkreslení
Díky zařízení LincsD-Amp si vychutnáte hudbu přesně podle představ jejích autorů. Nejnovější inovativní verze této technologie dokáže odstranit problémy (například chvění a hluk zdroje napájení), které obvykle způsobují ruchy při digitálním přehrávání hudby.

Využijte celý potenciál zvuku s vysokým rozlišením
Chcete-li z dnešních zvukových formátů s vysokým rozlišením získat nejvyšší kvalitu zvuku, potřebujete ty nejkvalitnější komponenty. Společnost Panasonic tedy udělala maximum proto, aby zařízení PMX92 vyrobila jen z těch nejkvalitnějších materiálů. Elektrolytické kondenzátory z prvotřídního hliníku a fóliové kondenzátory s vrstvou pokoveného polyesteru jsou příklady dvou oblastí, díky kterým vám zařízení PMX92 přináší opravdovou Hi-Fi kvalitu.

Elektrolytické kondenzátory z nejkvalitnějšího hliníku
Syntetický slídový prášek se vmíchá do elektrolytického papíru a ocelové dráty pokryté mědí se použijí jako vodiče v těchto elektrolytických audio kondenzátorech z hliníku. Výsledný zvuk je čistý, jasný a velmi hutný. Tyto fóliové kondenzátory jsou vyrobeny speciálně pro použití ve zvukových zařízeních, protože mají vynikající frekvenční odezvu a tepelné vlastnosti a využívají kovové elektrody.

Bohatý zvuk ze zdrojů s vysokým rozlišením
Zařízení PMX92 využívá jedinečný převodník DAC a systém jednotky USB, a díky tomu uslyšíte všechny detaily a bohatý zvuk současných zvukových formátů s vysokým rozlišením, jako jsou DSD, FLAC, WAV a AIFF.

Hutný zvuk
Funkce Bluetooth® Re-Master kompenzuje signály, které se ztratí kvůli kompresi dat při streamování zvuku přes Bluetooth®. Přináší vám tak vysoce kvalitní přehrávání zdrojů zvuku ze zařízení kompatibilních s technologií Bluetooth®, jako jsou smartphony a tablety.

Funkce automatického přehrávání AUX-IN pro zařízení na přenos a streamování zvuku
Jednoduše připojte své audio nebo streamovací zařízení, např. Chromecast Audio, do vstupu AUX-IN. I když je zařízení PMX92 vypnuto, zvukový signál z něj plynoucí bude rozpoznán, zařízení se automaticky zapne a hudba začne hrát z terminálu AUX.

Elegantní kompaktní provedení
Hliník je použit na předním panelu, vrchním panelu i ovládání hlasitosti, a celá jednotka tak působí jednoduše a luxusně. Box reproduktoru je pak vyroben z vysoce kvalitního dřeva. Toto luxusní a univerzální provedení skvěle doplní celou škálu interiérů.


Rozměry výrobku:
Hmotnost (kg): 2.800
Výška (cm): 11.40
Šířka (cm): 21.10
Hloubka (cm): 26.70

Rozměry balení:
Hmotnost (kg): 9.400
Výška (cm): 44.00
Šířka (cm): 40.00
Hloubka (cm): 32.00
EAN: 5025232886708

Záruční doba: 24 měsíců

Mikrosystém s DAB+, výkon 120 W, hudba přes Bluetooth, CD, USB DAC, 3-pásmové reproduktory, vstup AUX, FM tuner, sluchátkový výstup, dálkové ovládání v balení