Objektiv Tamron SP 70-200 mm F/2.8 Di VC USD G2 pro Nikon Objektiv Tamron SP 70-200 mm F/2.8 Di VC USD G2 pro Nikon

Objektiv Tamron SP 70-200 mm F/2.8 Di VC USD G2 pro Nikon

Typ bajonetu: Nikon F Typ objektivu: zoom Rozdělení dle ohniska: teleobjektiv Min. ohnisková vzdálenost (mm): 70 Max. ohnisková vzdálenost (mm): 200 Světelnost objektivu (f/): 2.8 Optická stabilizace obrazu: ANO Konstrukce objektivu: 23 členů v…
Zobrazit celý popis

Dostupnost: Skladem
35 868 Kč
Včetně DPH a PHE 4.0656
ks

Popis produktu

Typ bajonetu: Nikon F
Typ objektivu: zoom
Rozdělení dle ohniska: teleobjektiv
Min. ohnisková vzdálenost (mm): 70
Max. ohnisková vzdálenost (mm): 200
Světelnost objektivu (f/): 2.8
Optická stabilizace obrazu: ANO
Konstrukce objektivu: 23 členů v 17 skupinách
Min. clonové číslo (f/): 2.8
Max. clonové číslo (f/): 22
Počet lamel clony: 9
Autofokus: ANO
Nejmenší vzdálenost ostření (cm): 130
Průměr závitu filtru (mm): 77
Odolný vůči vodě: NE
Makro objektiv: NE
Ultrasonické ostření: ANO

Provedení výrobku: černá barva

Nová generace objektivu Tamron SP 70-200mm F/2.8 Di VC USD G2 (model A025) prošla důkladnou revizí optických, mechanických a elektronických konstrukcí pro zvýšení rychlosti a přesnosti AF, posílení funkce stabilizace obrazu VC (Vibration Compensation) a zkrácení minimální zaostřovací vzdálenosti. Mezi nové funkce patří eBand povrchová úprava, konstrukce odolná proti vlhkosti a prachu, fluorová povrchová úprava a kompatibilita s telekonvertory. Konstrukce objektivu je vybavena kovovým tubusem pro lepší manipulaci a snadné používání. Výsledkem tohoto dramatického vývoje je model A025, vysokorychlostní teleobjektiv, který zvyšuje rozsah projevu pro fotografování v širokém spektru žánrů jako jsou portréty, krajiny, sportovních aktivit a fotožurnalistiky.

1.Vynikající rozlišení a vykreslení kontrastu, krásný bokeh a plná kompatibilita s telekonvertory Tamron
Na základě aktuálního modelu A009 byl přepracován a vylepšen optický design. Jak rozlišení, tak i vykreslení kontrastu výrazně převýšilo současnou úroveň.
Bokeh byl vylepšen a rozšířen, aby poskytoval špičkové efekty na pozadí v celém rozsahu zoomu. Použití 9ti lamelové kruhové dále bokeh vylepšuje . Optická konstrukce nového A025 se skládá z 23 členů v 17 skupinách. Optimální rozmístění XLD členů s extra nízkým rozptylem světa a LD členů s nízkým rozptylem světla důkladně odstraňuje chromatické aberace, které mají tendence se objevovat zvláště u vysokorychlostních teleobjektivů v celém rozsahu zoomu.
Na základě aktuálního modelu A009 byl přepracován a vylepšen optický design. Jak rozlišení, tak i vykreslení kontrastu výrazně převýšilo současnou úroveň.
Bokeh byl vylepšen a rozšířen, aby poskytoval špičkové efekty na pozadí v celém rozsahu zoomu. Použití 9ti lamelové kruhové dále bokeh vylepšuje . Optická konstrukce nového A025 se skládá z 23 členů v 17 skupinách. Optimální rozmístění XLD členů s extra nízkým rozptylem světa a LD členů s nízkým rozptylem světla důkladně odstraňuje chromatické aberace, které mají tendence se objevovat zvláště u vysokorychlostních teleobjektivů v celém rozsahu zoomu.

2. Zdokonalený systém stabilizace obrazu VC poskytuje nejvyšší možnosti ve své třídě*1 (5ti osá stabilizace vyhovující normě CIPA) a nabízí 3 režimi VC dle konkrétní situace
Využití původního systému stabilizace obrazu VC (Vibration Compensation), který funguje na mechanismu pohyblivých cívek, jeho zdokonalení a posílení dostalo tento systém stabilizace obrazu VC na nejvyšší úroveň ve své třídě*4 s výkonem 5ti os podle normy CIPA (při použití v režimu VC MODE 3)
S volitelným příslušenstvím Tamron TAP-in konzolí můžete přizpůsobit konfiguraci režimu VC MODE 1. Vyberte si zobrazení v hledáčku buď standardní nebo prioritu snímku.

3. Demonstrativně zlepšila rychlost autofokusu a schopnost reagovat
Model A025 je vybaven ultrazvukovým motorem USD (Ultrasonic Silent Drive, jehož vynikající schopnost reagovat zajišťuje přesné vysokorychlostní zaostřování. Dva vyspělé, vysoce výkonné mikropočítače a optimalizace algoritmu zajistilo zvýšení jak zaostřovací rychlosti tak i přesnosti ve srovnání s objektivem 70-200mm (model A009). Navíc, díky nepřetržitému mechanismu manuálního zaostřování mohou fotografové, kteří fotografují s použitím AF, provádět lehké úpravy pomocí MF bez plýtvání času přepínáním mezi AF a MF tam a zpět.

4. Kratší minimální zaostřovací vzdálenost pro větší univerzálnost
Vylepšení ostřící a zoomovací vačky uvnitř tubusu objektivu snížilo minimální zaostřovací vzdálenost u tohoto nového modelu A025 z 1,3 m (z modelu A009) na 0,95 m, s maximálním poměrem zvětšení 1:6,1. Kratší minimální zaostřovací vzdálenost ve spojení s vynikajícím optickým výkonem SP 70-200mm (model A025) umožňuje fotografům dále rozšířit jejich rozsah výrazu.

5. Optimalizovaná a exkluzivně navržená eBAND povrchová úprava
Nový model SP 70-200mm (A025) je vybaven původní eBAND (Extended Bandwith & Angular-Dependency) povrchovou úpravou, která kombinuje nano-strukturovanou vrstvu s extrémně nízkým indexem lomu s běžnými vícevrstvými povrchovými úpravami. Optimalizovaná a navržená výhradně pro tento nový zoom, eBAND povrchová úprava zajišťuje vynikající antireflexní vlastnosti a účinně snižuje jakýkoliv výskyt záblesků a stínů. Dokonce i při pořizování portrétů v protisvětle tento objektiv poskytuje dokonalý, křišťálově čistý obraz.

6. Konstrukce odolná proti vlhkosti a prachu
Nový teleobjektiv SP 70-200mm (model A025) má konstrukci odolnou proti vlhkosti a prachu. Díky speciálním tmelům, které jsou použity u každého spoje a švu, je tato konstrukce ideální pro použití ve venkovním fotografování . Ve srovnání s běžnými konstrukcemi odolnými proti vlhkosti a prachu, tmelová hmota pomáhá zabránit vniknutí případných nečistot, prachu nebo vodních kapek.

7. Fluorová povrchová úprava pro posílení ochrany
Vrchní plocha členu objektivu je potažena ochrannou sloučeninou fluoru, která odpuzuje vodu a olej. Povrch objektivu se snadněji čistí a není tak citlivý vůči škodlivým účinkům nečistot, prachu, vlhkosti a otisků prstů.

8. Elektromagnetický systém clony je nyní použit také u bajonetů pro Nikon objektivy
Elektromagnetický systém clony, který byl standardní výbavou bajonetů pro Canon objektivy, je nyní použit i u