Objektiv Sony FE 24 mm f/2.8 G Objektiv Sony FE 24 mm f/2.8 G

Objektiv Sony FE 24 mm f/2.8 G

Typ bajonetu: Sony E-Mount Typ objektivu: pevný Rozdělení dle ohniska: širokoúhlý Min. ohnisková vzdálenost (mm): 24 Max. ohnisková vzdálenost (mm): 24 Světelnost objektivu (f/): 2.8 Optická stabilizace obrazu: NE Konstrukce objektivu: 7/8 Min.…
Zobrazit celý popis

Dostupnost: Skladem
16 323 Kč
Včetně DPH a PHE 4.0656
ks

Popis produktu

Typ bajonetu: Sony E-Mount
Typ objektivu: pevný
Rozdělení dle ohniska: širokoúhlý
Min. ohnisková vzdálenost (mm): 24
Max. ohnisková vzdálenost (mm): 24
Světelnost objektivu (f/): 2.8
Optická stabilizace obrazu: NE
Konstrukce objektivu: 7/8
Min. clonové číslo (f/): 2.8
Max. clonové číslo (f/): 22
Počet lamel clony: 7
Min. zorný úhel záběru (°): 61
Max. zorný úhel záběru (°): 61
Autofokus: ANO
Nejmenší vzdálenost ostření (cm): 24
Průměr závitu filtru (mm): 49
Odolný vůči vodě: ANO
Makro objektiv: NE
Ultrasonické ostření: NE

Provedení výrobku: černá barva

Kompaktní širokoúhlý objektiv s pevnou ohniskovou vzdáleností a špičkovou konstrukcí
Tento širokoúhlý objektiv s pevnou ohniskovou vzdáleností nabízí vysokou kvalitu obrazu a nádherný efekt bokeh objektivů řady G v kompaktním provedení špičkové kvality s intuitivním ovládáním. Lze jej snadno kamkoli přenášet a je ideální pro širokoúhlé záběry úchvatných výhledů. Rychlé, přesné a tiché automatické ostření je ideální pro pořizování fotografií nebo natáčení a záznam všech klíčových momentů.

Sada kompatibilních přenosných objektivů s pevnou ohniskovou vzdáleností
Toto je jeden z našich objektivů řady G s pevnou ohniskovou vzdáleností (prodávaný samostatně), které při stejném vnějším vzhledu nabízejí různé ohniskové vzdálenosti, průměr filtru 49 mm a kompaktní konstrukci a uspořádání. Jsou dostatečně kompaktní, abyste s sebou mohli nosit všechny tři, a být tak vždy připraveni pořizovat skvělé fotografie široké škály scén a objektů. Navíc mají podobnou hmotnost a umožňují tak snadnou úpravu vyvážení tříosého stabilizátoru.

Intuitivní kovová konstrukce a čirá optika
Kovová (hliníková) povrchová úprava těla a clony objektivu a vyryté označení ohniskové vzdálenosti a clony podtrhují špičkovou kvalitu provedení. Mimořádně kompaktní a lehká konstrukce, vysoká kvalita obrazu objektivů řady G, kroužek clony a manuální ostření s lineární odezvou – to vše zajišťuje intuitivní ovládání, díky kterému je fotografování potěšením.

Kompaktní a lehké provedení pro každodenní přenášení a pohodlné snímání
Mechanická konstrukce maximálně využívá špičkové optiky se třemi efektivně rozmístěnými asférickými členy a krátkou vzdáleností mezi bajonetem a rovinou snímače, což je jedinečná vlastnost bezzrcadlových fotoaparátů, která umožňuje dosáhnout úchvatné kompaktnosti a hmotnosti pouhých 162 g (5,8 oz). Tento objektiv je ideální pro fotografování scenérií a momentek, snímání videa pomocí gimbalu a díky širokému zornému úhlu také pro pořizování snímků selfie. Mobilita je zajištěna kompaktní konstrukcí vhodnou pro těla fotoaparátů se snímači Full-Frame i APS-C.

Vysoká kvalita obrazu v celém záběru díky špičkové optice
Vysoké kvality obrazu je dosaženo díky špičkové optice se třemi asférickými členy a jedním skleněným členem ED (s extra nízkým rozptylem), které zajišťují vysoké rozlišení a potlačení rozptylu barev napříč celým snímkem. Asférické členy kompenzují různé aberace a zajišťují vysoké rozlišení v celém záběru, dokonce i při nejnižším clonovém čísle s malou hloubkou ostrosti. Skleněný prvek ED potlačuje chromatickou aberaci a účinně snižuje rozptyl barev, ke kterému častěji dochází na okrajích snímku.

Krásný a přirozený efekt bokeh
Objektivy řady G používají kruhovou clonu se 7 lamelami a přesnou kontrolu sférické aberace, které společně vytvářejí krásný, přirozený efekt bokeh.

Dva lineární motory pro rychlé, přesné a tiché automatické ostření
Dva lineární motorky zajišťují rychlé automatické ostření se sledováním pro maximalizaci výkonu těla fotoaparátu během klíčových momentů, například při fotografování v ulicích. Rychlé automatické ostření se sledováním je ideální pro snímání videí i pořizování fotografií.

Vynikající výkon při snímání zblízka
Minimální zaostřovací vzdálenost 24 cm (0,79 ft) (automatické ostření) / 18 cm (0,59 ft) (manuální ostření) umožňuje vynikající výkon při snímání zblízka. Při fotografování zblízka objekt vynikne na rozostřeném pozadí. Díky širokému zornému úhlu 24 mm je objektiv ideální rovněž pro pořizování snímků selfie s upevněným gimbalem nebo gripem.

Intuitivní ovládání, vysoká spolehlivost a kompaktní design
Navzdory své velikosti objektiv disponuje prvky, jako je tlačítko aretace zaostření, přepínač režimu ostření, kroužek clony, přepínač clony a ruční ostření s lineární odezvou, které nabízejí pohodlí při snímání. Hliníková povrchová úprava vnějších částí těla objektivu a clony zajišťuje odolnost a přispívá k vyšší spolehlivosti. Konstrukce je také odolná proti prachu a vlhkosti, což umožňuje snímání v náročných podmínkách.

KLÍČOVÉ VLASTNOSTI
Širokoúhlý objektiv řady G s pevnou ohniskovou vzdáleností
Kompaktní a lehké provedení pro každodenní přenášení a pohodlné snímání
Vysoká kvalita obrazu v celém záběru díky špičkové optice
Krásný a přirozený efekt bokeh
Dva lineární motory pro rychlé, přesné a tiché automatické ostření

OBSAH BALENÍ
Sluneční clona (model): ALC-SH165
Přední krytka objektivu: ALC-F49S
Zadní krytka objektivu: ALC-R1EM

Rozměry výrobku:
Hmotnost (kg): 0.162
Výška (cm): 4.50
Šířka (cm): 6.80
Hloubka (cm): 6.80

Rozměry balení:
Hmotnost (kg): 0.335
Výška (cm): 9.00
Šířka (cm): 12.00
Hloubka (cm): 13.50
EAN: 4548736130586

Záruční doba: 24 měsíců

Objektiv 24 mm, bajonet E-Mount/Full-Frame, řada G Master, světelnost f/2.8, průměr závitu 49 mm, clonové číslo f/2.8 až f/22f/, min. zaostřovací vzdálenost 24 cm, dva lineární motory pro rychlé, přesné a tiché automatické ostření