Objektiv Nikon NIKKOR Z 50-250 mm f/4.5-6.3 DX Objektiv Nikon NIKKOR Z 50-250 mm f/4.5-6.3 DX

Objektiv Nikon NIKKOR Z 50-250 mm f/4.5-6.3 DX

Typ bajonetu: Nikon Z Typ objektivu: zoom Rozdělení dle ohniska: teleobjektiv Min. ohnisková vzdálenost (mm): 50 Max. ohnisková vzdálenost (mm): 250 Světelnost objektivu (f/): 4.5 – 5.6 Optická stabilizace obrazu: ANO Konstrukce objektivu: 16/12 …
Zobrazit celý popis

Dostupnost: Skladem
10 813 Kč
Včetně DPH a PHE 3.63
ks

Popis produktu

Typ bajonetu: Nikon Z
Typ objektivu: zoom
Rozdělení dle ohniska: teleobjektiv
Min. ohnisková vzdálenost (mm): 50
Max. ohnisková vzdálenost (mm): 250
Světelnost objektivu (f/): 4.5 – 5.6
Optická stabilizace obrazu: ANO
Konstrukce objektivu: 16/12
Min. clonové číslo (f/): 4.5
Max. clonové číslo (f/): 32
Počet lamel clony: 7
Min. zorný úhel záběru (°): 6.3
Max. zorný úhel záběru (°): 31.3
Autofokus: ANO
Nejmenší vzdálenost ostření (cm): 50
Průměr závitu filtru (mm): 62
Odolný vůči vodě: NE
Makro objektiv: NE
Ultrasonické ostření: ANO

Provedení výrobku: černá barva

Více světla. Více svobody.


Takto univerzální teleobjektiv se zoomem přináší rozsáhlé možnosti. Teď máte možnost zachytit vzdálené scény s perfektní ostrostí. Rychlost zaostřování odpovídá rychlosti akce. Díky bajonetu Nikon Z s velkým průměrem dokáže tento objektiv zachytit více světla v celém obrazovém poli. Bez ohledu na to, co fotografujete. Na každém snímku a videosekvenci získáte více detailů, prostorové hloubky a barev.



Akce


Vychutnejte si svobodu rozhodnutí. Můžete přiblížit dramatické detaily vzdálených objektů nebo nastavit široké ohnisko pro zachycení celé scény. I velmi rychlou akci zachytíte skutečně ostře.



Portréty


Portréty s jemně reprodukovanými neostrými místy můžete fotografovat na dálku i při nízké hladině osvětlení. Nejkratší zaostřitelná vzdálenost pouhých 0,5 m umožňuje zaostřit na objekty, které jsou blíže.



Videosekvence


Ať už představujete scénu nebo přibližujete vzdálená panoramata, zaostřuje tento objektiv hladce a bezhlučně. Zaznamenaná stopáž v rozlišení 4K je ostrá a stabilní, i když filmujete při chůzi.



Přibližte si život


Při fotografování i záznamu videosekvencí tento objektiv NIKKOR Z v každém okamžiku exceluje. Vestavěná redukce vibrací umožňuje fotografovat s časy závěrky až o 5 EV delšími, než by bylo jinak možné. Snímky při ubývajícím denním světle budou brilantnější a filmové scény bez nežádoucích efektů chvění fotoaparátu. Zaostřování je rychlé a téměř neslyšitelné.



Jen ve vašich rukou


Bezhlučný příkazový kroužek můžete využít pro klíčové funkce, jako je manuální zaostřování, regulace clony (což se skvělé hodí u roztmívaček a stmívaček při záznamu videosekvencí) nebo ke korekci expozice.



Buďte připraveni


Nikdy nezmeškáte správný okamžik snímku. Zasouvací mechanismus objektivu bez tlačítek lze snadno a rychle ovládat. Objektiv snadno vysunete nebo zasunete otáčením zoomového kroužku.



Dobrá přenosnost


Tento teleobjektiv se zoomem pro fotoaparáty mirrorless formátu DX je v zasunutém stavu velmi kompaktní. Když objektiv zasunete, zaaretuje se, aby se nevysunul v brašně.



Rozměry výrobku:
Hmotnost (kg): 0.405
Výška (cm): 10.10
Šířka (cm): 7.50
Hloubka (cm): 7.50

Rozměry balení:
Hmotnost (kg): 0.695
Výška (cm): 19.00
Šířka (cm): 12.30
Hloubka (cm): 12.70
EAN: 4960759900340

Záruční doba: 24 měsíců

zoom objektiv • bajonet Nikon Z • ohnisková vzdálenost 50–250 mm • světelnost f/4.5 – 5.6 • průměr závitu 62 mm • maximální clonové číslo f/32 • nejmenší zaostřovací vzdálenost 50 cm