Mikrofon Sony „shotgun“ ECM-M1 Mikrofon Sony „shotgun“ ECM-M1

Mikrofon Sony „shotgun“ ECM-M1

Typ příslušenství: mikrofon Provedení výrobku: černá barva Kompaktní mikrofon typu shotgun s 8 režimy nahrávání zvuku Zcela nové pojetí mikrofonu typu s technologií tvarování paprsků, která jako první na světě přináší 8 režimů nahrávání zvuku,…
Zobrazit celý popis

Dostupnost: Skladem
9 268 Kč
Včetně DPH a PHE 4.0656
ks

Popis produktu

Typ příslušenství: mikrofon

Provedení výrobku: černá barva

Kompaktní mikrofon typu shotgun s 8 režimy nahrávání zvuku


Zcela nové pojetí mikrofonu typu s technologií tvarování paprsků, která jako první na světě přináší 8 režimů nahrávání zvuku, mezi kterými můžete přepínat voličem, v kompaktním mikrofonu, který se vymyká svou všestranností a zvukovou kvalitou.



Všestranný a kompaktní, s vynikajícím zvukem


Model ECM-M1 využívá technologii tvarování paprsku a pokročilou technologii digitálního zpracování a přináší osm režimů záznamu zvuku včetně stereofonního. Svou všestranností a zvukovou kvalitou tak vynikne v široké škále situací natáčení videa.



Osm režimů záznamu zvuku v jednom všestranném mikrofonu


Technologie tvarování paprsku spojuje čtyři samostatné mikrofonní vložky s přesnými algoritmy, čímž maximalizuje citlivost zachycování zvuku v požadovaných směrech a snižuje ve směrech jiných. Výsledkem je neuvěřitelně kompaktní a všestranný mikrofon s výbornými parametry i v náročných prostředích.



Jednoduché ovládání usnadňuje nastavení i snímání


Otočením voliče na zadní straně mikrofonu lze snadno a intuitivně vybírat charakteristiky snímání a tlačítko zámku uprostřed brání neúmyslným změnám nastavení. Ostatní ovládací prvky jsou taktéž nekomplikované.



Vynikající zvuková kvalita


Ta nejmodernější technologie digitálního zvuku zajišťuje ohromující zvukové parametry.



Digitální zpracování signálu pro kvalitní zvuk


Mikrofon ECM-M1 nabízí kompletně digitální přenos signálu, od řízení tvarování paprsku až po filtrování šumu a propojení s fotoaparátem. Výsledkem je ten nejčistší možný zvuk všeho, co zachytíte.



Digitální filtr pro potlačení šumu dodává čistý zvuk


Digitální filtr pro potlačení šumu efektivně potlačuje souvislý šum na pozadí a čistí záznam zvuku. Nízkoprahový filtr zároveň snižuje hluk způsobený větrem, klimatizací a jinými nízkofrekvenčními zdroji vibrací. Potlačení šumu ve fázi záznamu snižuje množství práce při následném zpracování a zlepšuje tak celkovou efektivitu.



Digitální zvukové rozhraní


Digitální zvukové rozhraní nabízí plně digitální přenos signálu z mikrofonu do fotoaparátu, přičemž se vyhýbá šumu a zkreslení typickým pro analogový přenos a zachovává si všechny výhody digitálního zpracování signálu v mikrofonu.



Všestrannost a snadné přenášení díky kompaktním rozměrům a nízké hmotnosti


Mikrofon je zásluhou působivě kompaktních rozměrů a nízké hmotnosti všestranným a spolehlivým společníkem do každé situace.



Kompaktní a lehký


Díky své působivě kompaktní velikosti (délka 64,4 mm4) a nízké váze (65 g4) nabízí vysokou míru svobody snímání a mobility. Mikrofon nepřekáží ani při pořizování selfie, ani při využívání mimořádně širokoúhlého objektivu. Díky kompaktní velikosti se snadno používá i s gimbaly a gripy.



Snadné ovládání a připojení


Mikrofon ECM-M1 nabízí ovládací prvky, se kterými se snadno zachází, a jednoduché připojení ke kompatibilním fotoaparátům.



Ochrana proti větru jako součást vybavení


Mikrofon ECM-M1 je dodáván s účinnou kožešinovou ochranou proti větru, kterou lze snadno demontovat a která dokáže snížit hluk způsobený větrem při snímání ve venkovním prostředí.



Všesměrový záložní záznam na kanálech 3 a 4


U kompatibilních fotoaparátů je možné na kanálech 1 a 2 provádět záznam se zvolenou směrovostí a současně na kanálech 3 a 4 provádět všesměrový záložní záznam o různých citlivostech (–20 dB u kanálu 4).



Jednoduché přepínání


Komplexní a jasně označené ovládání, usnadňující úpravu a potvrzování všech nastavení mikrofonu, umožňuje bezproblémový provoz.



Snadné připojení k fotoaparátu


Podpora patice Multi Interface (MI) Shoe umožňuje snímání bez baterie a bez kabelů, takže záznam je možné zahájit ihned po upevnění mikrofonu do patice MI Shoe kompatibilního fotoaparátu.



Provedení odolné proti prachu a vlhkosti


Konstrukce mikrofonu ECM-M1 je odolná proti prachu a vlhkosti a umožňuje spolehlivé použití v náročných venkovních podmínkách.









Rozměry výrobku:
Hmotnost (kg): 0.070
Výška (cm): 7.20
Šířka (cm): 6.50
Hloubka (cm): 4.00

Rozměry balení:
Hmotnost (kg): 0.190
Výška (cm): 9.00
Šířka (cm): 12.60
Hloubka (cm): 10.80
EAN: 4548736156364

Záruční doba: 24 měsíců

mikrofon typu „shotgun“ s digitálním zpracováním signálu, osm režimů nahrávání zvuku, bezdrátové digitální zvukové rozhraní univerzální patice MI Shoe, intuitivní volič režimu s možností uzamčení