Baterie alkalická Panasonic LR44, blistr 1ks Baterie alkalická Panasonic LR44, blistr 1ks

Baterie alkalická Panasonic LR44, blistr 1ks

Typ baterie: LR44 Druh baterie: alkalická Napětí akumulátoru / baterie (V): 1.5 Počet ks v balení (ks): 1 Měrný počet kusů (ks): 1 Panasonic LR44 Baterie jsou základ téměř veškeré moderní elektroniky. Mnohdy si to ani neuvědomujeme, ale…
Zobrazit celý popis

Dostupnost: Není skladem
69 Kč
Včetně DPH
ks

Popis produktu

Typ baterie: LR44
Druh baterie: alkalická
Napětí akumulátoru / baterie (V): 1.5
Počet ks v balení (ks): 1
Měrný počet kusů (ks): 1

Panasonic LR44

Baterie jsou základ téměř veškeré moderní elektroniky. Mnohdy si to ani neuvědomujeme, ale představují hlavní hnací sílu dokonce i u věcí, jež považujeme za samozřejmé a potřebujeme je každý den v kuchyni, obýváku, garáži či v dětském pokoji. Nemají nekonečnou výdrž, naopak čím častěji zařízení používáte, tím častěji bude nutné baterii vyměnit. A to v případě okamžité potřeby může být problém. Předejděte mu, pořiďte si baterie do zásoby a nic už vás nepřekvapí.

Kvalita za pakatel
Vysoce kvalitní baterie Panasonic vynikají mimořádnou životností a pomáhají vám oživit domácnost, kterou dlouhodobě zásobují energií. Knoflíkové baterie spolehlivě pracují i v extrémně nízkých či vysokých teplotách. Nemusíte je přitom využít hned, jejich doba skladovatelnosti je až 10 let. S knoflíkovými bateriemi se často setkáte například u hodinek nebo u celé řady dětských hraček.

• knoflíková baterie (LR44)
• nenabíjecí
• napětí 1,5 V
• Li-ion
• vhodná do hodinek a hraček


Rozměry výrobku:
Hmotnost (kg):
Výška (cm):
Šířka (cm):
Hloubka (cm):

Rozměry balení:
Hmotnost (kg): 0.004
Výška (cm): 0.50
Šířka (cm): 6.00
Hloubka (cm): 9.00
EAN: 5019068083035

Záruční doba: 24 měsíců