Baterie do naslouchadel GP ZA10, blistr 6ks Baterie do naslouchadel GP ZA10, blistr 6ks

Baterie do naslouchadel GP ZA10, blistr 6ks

Typ baterie: 10 Druh baterie: Zn/O2 Napětí akumulátoru / baterie (V): 1.4 Počet ks v balení (ks): 6 Měrný počet kusů (ks): 6 GP Hearing Aid, ZA10, 6 ks Většině produktů kolem nás dodávají energii baterie. Nenápadné kompaktní články nabité…
Zobrazit celý popis

Dostupnost: Skladem
119 Kč
Včetně DPH
ks

Popis produktu

Typ baterie: 10
Druh baterie: Zn/O2
Napětí akumulátoru / baterie (V): 1.4
Počet ks v balení (ks): 6
Měrný počet kusů (ks): 6

GP Hearing Aid, ZA10, 6 ks

Většině produktů kolem nás dodávají energii baterie. Nenápadné kompaktní články nabité energií mnohdy uniknou naší pozornosti, přesto tvoří základní složku pro téměř veškerou moderní elektroniku. Využíváme je každý den a nikdy nepotěší, pokud energie v přístroji dojde zrovna tehdy, kdy ho nejvíce potřebujeme. Naštěstí existuje snadný způsob, jak tomuto nemilému překvapení předejít. Pořiďte si baterie do zásoby a nic už vás nepřekvapí.

Kvalita za pakatel
Společnost GP patří mezi přední světové výrobce baterií. Vsaďte na značkovou kvalitu a dodejte svým přístrojům dlouhodobou energii, jež je nejen cenově příznivá, ale i ohleduplná k životnímu prostředí. Zinkovzduchové baterie jsou speciálně vytvořeny se zaměřením na potřeby uživatelů se sluchovým omezením. Slouží k napájení digitálních naslouchadel nové generace a vyznačují se až o 30 % delší trvanlivostí. Tyto baterie spolehlivě pracují ve všech teplotních podmínkách.

• knoflíkové baterie (ZA10)
• nenabíjecí
• kapacita 90 mAh
• napětí 1,45 V
• zinkovzduchové
• vhodné do naslouchadel
• 6 ks v balení


Rozměry výrobku:
Hmotnost (kg): 0.001
Výška (cm):
Šířka (cm):
Hloubka (cm):

Rozměry balení:
Hmotnost (kg): 0.005
Výška (cm): 0.50
Šířka (cm): 5.00
Hloubka (cm): 10.00
EAN: 4891199005145

Záruční doba: 24 měsíců