LED pásek TP-Link Tapo L900-10, 10m LED pásek TP-Link Tapo L900-10, 10m

LED pásek TP-Link Tapo L900-10, 10m

Typ: LED pásek; smart Barevná teplota: RGB Délka (m): 10 Použití: vnitřní IP ochrana: IP20 Spotřeba energie (W): 20.5 Napájení: síťové 230 V Dálkový ovladač : NE Kompatibilní s Philips Hue: NE Komunikační technologie: Wi-Fi Samolepicí: ANO …
Zobrazit celý popis

Dostupnost: Skladem
1 099 Kč
Včetně DPH a PHE 24.2
ks

Popis produktu

Typ: LED pásek; smart
Barevná teplota: RGB
Délka (m): 10
Použití: vnitřní
IP ochrana: IP20
Spotřeba energie (W): 20.5
Napájení: síťové 230 V
Dálkový ovladač : NE
Kompatibilní s Philips Hue: NE
Komunikační technologie: Wi-Fi
Samolepicí: ANO
Stmívatelnost: ANO
Synchronizace s hudbou: ANO
Funkce (Typ): osvětlení
Amazon Alexa: ANO
Apple HomeKit: NE
Google Home: ANO
Tuya: NE
Vlastní systém: ANO

Chytrý Wi-Fi světelný pásek

• Skvělé možnosti přizpůsobení – pásek snadno připevníte kolem rohů, přesně podle vašich potřeb.
• Flexibilní instalace - zkraťte jej na potřebnou délku a přilepte na libovolný povrch s lepicím podkladem 3M.
• Tlumené osvětlení v noci - světelný pásek vykouzlí příjemnou atmosféru odpočinku pro vaše tělo i duši.
• Plánovač a časovač - vytvořte si časové plány, kdy se má světelný pásek zapnout/vypnout a s jakým nastavením jasu/barvy.
• Režim nepřítomnosti - simuluje přítomnost osob v domě, aby odradil nechtěné návštěvníky.
• Připojení podle vašich představ - můžete jej používat s chytrým asistentem, hubem nebo jej připojit přímo k aplikaci Tapo. Ovládejte světelný pásek způsobem, který vám vyhovuje.
• Hlasové ovládání - pomocí jednoduchých hlasových povelů ovládejte světelný pásek přes Alexu nebo Asistenta Google.
• Předvolby osvětlení - máte oblíbené osvětlení pro sledování filmů? Potom si jej můžete snadno uložit pro další filmové večery.
• Nevyžaduje hub - jednoduše připojte pásek k domácí zabezpečené Wi-Fi síti. Nepotřebujete hub ani jiné doplňkové zařízení.

Nejjasnější světla
Naše vysoce kvalitní zdroje LED světla mají delší životnost než celý světelný pásek (téměř dvojnásobně). A proto je světelný pásek L900 opravdu jedinečný, neboť svítí o 20 % jasněji a má o 50 % delší životnost než běžné konkurenční produkty.

Barevně vyladěná atmosféra pro každou příležitost
Rozzařte každou místnost v domě více než 16 miliony živých barev, teplou bílou nebo studeným denním světlem podle aktuální nálady. Jakmile najdete nejlepší světelnou kombinaci, můžete si ji uložit, naplánovat její zapnutí/vypnutí – a kdykoli ji znovu rychle použít! Nastavte si čas zapnutí/vypnutí a relaxujte.

Udělejte svůj digitální život barevnější
Automaticky ovládejte chování jednotlivých pásků nastavením různých barev, časovačů, jasu a teploty. Ovládejte je kdykoli a kdekoli v aplikaci Tapo.

Oddejte se rytmům hudby a tanci světel
Nechte se pohltit hudbou a osvětlením podle své nálady. Vyberte zvuk na mobilním zařízení a vytvořte atmosféru perfektního večírku. Světla se synchronizují podle frekvence a rytmu a uspořádají malý hudební festival přímo u vás doma.

Ovládejte osvětlení hlasem
Chytrý Wi-Fi světelný pásek si rozumí s populárními platformami pro ovládání chytré domácnosti, jako jsou Asistent Google a Amazon Alexa. Můžete jej ovládat také pomocí zkratek Siri®.

Přímé ovládání
Všechny chytré Wi-Fi světelné pásky můžete ovládat přímo v aplikaci Tapo. Můžete využívat všechny žádané inteligentní funkce.

Automatické ovládání
Nechte světelný pásek, aby vás provedl atmosférou noci. Připojte jej k senzoru Tapo, aby se tlumeně rozsvítil, když budete v noci vstávat. Po určité době sám zhasne, aniž by rušil ostatní.

Taktické ovládání
Ovládejte světelný pásek ovladačem. Můžete jej zapnout nebo vypnout, resetovat či měnit jeho barvy.

Příjemné osvětlení pro celou rodinu
S elektrickými produkty Tapo se vaše rodina bude cítit příjemně a v bezpečí. Vysoce odolný světelný pásek dokonaleji odvádí teplo, je robustnější a lépe se přehýbá než jakékoli jiné LED světelné pásky. Každá LED svítí nezávisle na druhých a zajišťuje bezpečné použití za všech okolností. Naše světla jsou nízkonapěťová, a proto neblikají ani nevyzařují modré světlo. Naše světla vaší rodině vytvoří příjemné a bezpečné prostředí.

Rozměry výrobku:
Hmotnost (kg): 0.110
Výška (cm): 7.80
Šířka (cm): 4.00
Hloubka (cm): 2.00

Rozměry balení:
Hmotnost (kg): 0.405
Výška (cm): 8.50
Šířka (cm): 15.00
Hloubka (cm): 12.30
EAN: 4897098681329

Záruční doba: 24 měsíců