LED pásek Xiaomi Smart Lightstrip Pro Extension, 1 m LED pásek Xiaomi Smart Lightstrip Pro Extension, 1 m

LED pásek Xiaomi Smart Lightstrip Pro Extension, 1 m

Typ: LED pásek Barevná teplota: RGB Délka (m): 1 Použití: vnitřní IP ochrana: IP20 Spotřeba energie (W): 7 Napájení: síťové 230 V Dálkový ovladač : NE Komunikační technologie: Bluetooth; Wi-Fi Samolepicí: NE Synchronizace s hudbou: ANO Funkce …
Zobrazit celý popis

Dostupnost: Skladem
608 Kč
Včetně DPH a PHE 2.42
ks

Popis produktu

Typ: LED pásek
Barevná teplota: RGB
Délka (m): 1
Použití: vnitřní
IP ochrana: IP20
Spotřeba energie (W): 7
Napájení: síťové 230 V
Dálkový ovladač : NE
Komunikační technologie: Bluetooth; Wi-Fi
Samolepicí: NE
Synchronizace s hudbou: ANO
Funkce (Typ): osvětlení
Google Home: ANO
Vlastní systém: ANO

Měkké 3D světlo
Skvělá atmosféra za každé situace. Světelný pásek je vyroben z vysoce kvalitních, pružných materiálů s úpravou pro rozptyl světla a v každém metru je umístěno 60 barevných diod LED, které vytvářejí měkký, smíšený efekt. Tato pružná a ohebná světla oživí jakoukoli stěnu, stůl nebo povrch ve vaší domácnosti.

Světlo reagující na zvuk
Reaguje na hudbu v řádu sekund. Díky vestavěnému mikrofonu v ovladači se světelný pásek mění podle hudby a vytváří jedinečnou atmosféru jen pro vás.

Nastavitelné barvy, citlivost a efekty
Nastavte si romantické efekty podle chuti. Pomocí aplikace Mi Home / Xiaomi Home můžete nastavit barvy, citlivost a efekty a vytvořit dokonalou atmosféru, ať už máte náladu na vintage, hip hop nebo cokoli mezi tím.

Herní světelné efekty RGB
Okamžitě zlepší atmosféru v místnosti. Chytrý světelný pásek Xiaomi Pro dokáže komunikovat s vašimi počítačovými hrami a umožní vám plně se ponořit do světa na obrazovce, ať už na sebe převezmete roli hrdiny nebo čelíte nebezpečí. Všechny oči se upírají na vás: Ukažte, co ve vás je, a podejte nejlepší výkon díky skvělému osvětlení.

Podpora periferních zařízení RGB
Interakce s okolním světlem v reálném čase. Chytrý světelný pásek Xiaomi Pro je již nakonfigurován pro spolupráci se softwarem Razer ChromaTM RGB a ASUS Aura Sync. Přidejte další periferní zařízení RGB, dosáhněte herního zážitku, který vás ještě více pohltí, a oživte svůj herní svět.

Osm přednastavených režimů
Připojte se k aplikaci Mi Home / Xiaomi Home a vytvořte si v životě krásné osvětlení pomocí osmi vestavěných tematických režimů a chytrých scénářů.

10cm segmenty měnící barvu
Světelný pásek mění barvu po 10cm segmentech a dodává se s osmi přednastavenými tematickými režimy. Vytvořte atmosféru jediným klepnutím. Pokročilé funkce přizpůsobení podporují 16 milionů barev, osm palet a 10 dynamických efektů. Uložte si až 20 vlastních kombinací. Zjistěte, jaká atmosféra se vám líbí nejvíce, a nechte se jí obklopit jedním klepnutím prstu!

• Snadné ovládání pomocí 3 tlačítek - Režim, Zap./Vyp., Resetovat
• Měkké osvětlení - Rovnoměrné osvětlení
• Možnost prodloužit až na 5 m
• Upevnění na míru - Možnost vytvořit stovky tvarů
• Upgrade OTA - Více funkcí pro vaše potěšení

Volitelná rozšiřující sada
Více si vychutnejte krásnou atmosféru. Každé rozšíření chytrého světelného pásku Xiaomi Pro je dlouhé 1 m. Prodávají se samostatně, takže si můžete nastavit délku podle svých potřeb. Rozšíření lze použít pouze s chytrým světelným páskem Xiaomi Pro, nikoli samostatně. Jeden chytrý světelný pásek Xiaomi Pro podporuje až tři rozšiřující sady a lze jej prodloužit až na 5 m, takže můžete svobodně vytvořit tu správnou atmosféru pro svůj domov.


Rozměry výrobku:
Hmotnost (kg): 0.200
Výška (cm): 100.00
Šířka (cm): 0.00
Hloubka (cm): 0.00

Rozměry balení:
Hmotnost (kg): 0.355
Výška (cm): 4.00
Šířka (cm): 17.10
Hloubka (cm): 22.20
EAN: 6934177795305

Záruční doba: 24 měsíců