Outdoorová kamera Rollei ActionCam 11s Plus Outdoorová kamera Rollei ActionCam 11s Plus

Outdoorová kamera Rollei ActionCam 11s Plus

Typ kamery: outdoorová Menu v CZ / SK jazyku: NE Materiál těla: plast Závit na stativ: NE Max. rozlišení videa: 4K Hodnota fps: 60 Podpora RAW: NE Druh snímače: CMOS Rozlišení (foto) (Mpx): 13 Ovládání hlasem: NE Úhel záběru (°): 170 …
Zobrazit celý popis

Dostupnost: Skladem
3 349 Kč
Včetně DPH a PHE 14.762
ks

Popis produktu

Typ kamery: outdoorová
Menu v CZ / SK jazyku: NE
Materiál těla: plast
Závit na stativ: NE
Max. rozlišení videa: 4K
Hodnota fps: 60
Podpora RAW: NE
Druh snímače: CMOS
Rozlišení (foto) (Mpx): 13
Ovládání hlasem: NE
Úhel záběru (°): 170
Voděodolnost do: 30 m s pouzdrem
Vhodný pro stream: ANO
Velikost LCD (cm): 5.1
Dotykový displej: ano
Stabilizátor obrazu: elektronický
HDMI : ANO
USB : ANO
Wi-Fi: ANO
Propojení Bluetooth: NE
NFC: NE
GPS: NE
Podpora paměťových karet: ANO
Podporované paměťové karty / typ karty: microSD
Dálkové ovládání v balení: NE
Barva: černá

Provedení výrobku: černá barva

Rollei ActionCam 11s Plus



Akční kamera Rollei ActionCam 11s Plus do situací, kde adrenalin jenom cáká. Je vhodná jak pro pořizování vide, tak fotografií, přičemž si díky dostupným funkcím můžete vybrat mezi jednou fotografií, kontinuálním snímáním, samospouští nebo časosběrným režimem. Další předností je také možnost pořizovat stylová selfíčka.





Nahrávejte video dle libosti



Outdoorová kamera Rollei ActionCam 11s Plus podporuje nahrávání videa v ultra jemném rozlišení 4K při 60 fps. Dokonale ostrý obraz tak pořídíte maximálně plynule a bez rušivých artefaktů. K dispozici máte rozmanité režimy, které vám umožní zaznamenat akci stylově i s patřičnou dávkou estetiky – zpomalený pohyb, časosběr, záznam do smyčky. Objektiv dovede zachytit fotografie v interpolovaném rozlišení až 20 Mpx. A jelikož jen málokterá akce sama od sebe zpomalí, nechybí ani systém EIS pro stabilizaci obrazu (Electronic Image Stabilization). Videa tak budou plynulejší než kdykoli předtím. Při nahrávání v nejvyšším rozlišení umožňuje zabudovaná baterie až 85 minut provozu.





Mějte přehled o dění kolem



Kamera Rollei ActionCam 11s Plus je vybavena širokoúhlým objektivem, který poskytuje ještě pelý výhled na celou situaci. Díky dotykovému displeji se kamera velmi snadno a intuitivně ovládá, takže všechny funkce a nastavení máte pod kontrolou. Vyjma toho tento model obsahuje také integrovaný Wi-Fi modul, který umožňuje ovládání skrze aplikaci na vašem smartphonu. Aplikace je bezplatná a dostupná pro operační systémy Android a iOS. Díky podpoře Wi-Fi a mobilní aplikaci během okamžiku přenesete obsah do svého zařízení. To ocení především fanoušci sociálních sítí nebo vlogeři, kteří se o své zážitky mohou podělit ihned, bez nutnosti importu videí do počítače.





Samozřejmostí je vodotěsná konstrukce, a to do hloubky až 7 metrů. S podvodním pouzdrem, které je součástí balení, se můžete ponořit až do hloubky 30 metrů. Aby záznamy pod vodní hladinou byly jasné a přehledné, podporuje kamera Rollei ActionCam 11s Plus optimální vyvážení bílé. Sportovci, dobrodruzi a tvůrci obsahu neskáčou jen celý den padákem, nešnorchlují pod vodní hladinou a nesjíždí horské svahy, ale také relaxují na cestách nebo v pohodlí domova. Proto přináší kamera Rollei ActionCam 11s Plus také režim webkamery pro jasnou a komfortní on-line komunikaci.





Outdoorová kamera pro natáčení akčních videí ve 4K kvalitě s rozlišením 3840 × 2160 obrazových bodů při 60 fps. Mimo to dokáže pořizovat snímky s interpolovaným rozlišením až 20 Mpx. Vybavena je senzorem Sony IMX278, širokoúhlým objektivem (170 stupňů), 2" dotykovým displejem na zadní straně a 1,4" selfie displejem na přední straně. Výdrž baterie je při natáčení v rozlišení 4K až 85 minut. Propojení kamery s počítačem je možné skrze USB-C port, s televizorem pak pomocí micro HDMI konektoru. Vestavěný Wi-Fi modul usnadňuje přenos videí a fotografií propojením s mobilní aplikací, která je dostupná pro zařízení s operačním systémem Android a iOS. Kamera disponuje elektronickou stabilizací obrazu pro perfektní obraz i při silných otřesech. Samozřejmostí je pořizování zpomalených videí, časosběrných záběrů, režim webové kamery či kompatibilita s dálkovým ovládáním (není součástí balení). Přítomný microSD slot podporuje paměťové karty o kapacitě až 64 GB.



Součástí balení je podvodní pouzdro, které je vodotěsné až do 30 metrů, baterie, ochranný kryt (klec), 3 držáky, 2x nálepka a USB-C kabel.



Pro zajištění plynulého nahrávání ve vysokém rozlišení je nutné používat paměťové karty microSD splňující specifikaci UHS-I U3.



ZÁKLADNÍ SPECIFIKACE



Senzor: Sony IMX278, 1/3,06" CMOS, 13 Mpx



Rozlišení videa: 4K: 3840 × 2160 px/ 60/30 fps, 2,7K: 2704 × 1520 px/ 30 fps, 1080p: 1920 × 1080 px/ 60/30 fps, 720p: 1280 × 720 px/ 120/60 fps



Úhel záběru: 170°