Fotoaparát Panasonic DMC-FZ1000D9 Fotoaparát Panasonic DMC-FZ1000D9

Fotoaparát Panasonic DMC-FZ1000D9

Typ fotoaparátu : kompakt Doporučená kategorie: hobby Odolné provedení: nemá Chytrý fotoaparát: NE Menu v CZ / SK jazyku: ANO Druh snímače: MOS Rozlišení (foto) (Mpx): 20.1 Formát záznamu foto: JPEG; RAW Optický zoom (×): 16 Digitální zoom (×):…
Zobrazit celý popis

Dostupnost: Není skladem
16 282 Kč
Včetně DPH a PHE 10.164
ks

Popis produktu

Typ fotoaparátu : kompakt
Doporučená kategorie: hobby
Odolné provedení: nemá
Chytrý fotoaparát: NE
Menu v CZ / SK jazyku: ANO
Druh snímače: MOS
Rozlišení (foto) (Mpx): 20.1
Formát záznamu foto: JPEG; RAW
Optický zoom (×): 16
Digitální zoom (×): 4
Min. ohnisková vzdálenost (ekv. 35mm kinofilmu) (mm): 25
Max. ohnisková vzdálenost (ekv. 35mm kinofilmu) (mm): 400
Optická stabilizace: ANO
Světelnost objektivu (f): 2.8–4.0
Max. citlivost (ISO): 12800
Sekvenční snímání (sn./s): 12
Typ hledáčku: elektronický
Velikost LCD (cm): 7.5
Rozlišení LCD (px): 921000
Polohovatelný displej: ANO
GPS: NE
Wi-Fi: ANO
NFC: ANO
Bluetooth: NE
Max. rozlišení videa (px): 4K (3840 × 2160)
Podpora paměťových karet: ANO
Podporované paměťové karty / typ karty: SD Card; SDHC (SD High-Capacity); SDXC (SD Extended-capacity)
Typ baterií: Li-Ion akumulátor
Barva: černá

Provedení výrobku: černá barva

Dokonalý bridge fotoaparát
Pokud hledáte náhradu za digitální zrcadlovku a nechcete dělat kompromisy, podívejte se na fotoaparát LUMIX FZ1000. S velkým jednopalcovým snímačem a novým, jasným objektivem LEICA s 16x optickým zoomem se celý svět bude zdát blízko a v dokonalé kvalitě. Zachyťte jeho přirozenou krásu do nejmenších detailů na fotografii nebo videu v rozlišení 4K.

Objektiv špičkové kvality
Nový objektiv LEICA DC VARIO-ELMARIT byl navržen speciálně pro fotoaparát DMC-FZ1000. Tento jasný objektiv F2.8 - 4.0 umožňuje pořizování ostrých fotografií s úhlem pohledu od 25 mm s širokoúhlým objektivem do 400 mm s teleobjektivem a 16x optickým zoomem. Pokročilá optická technologie společnosti Panasonic také nabízí precizní nádherné rozostření. Tento objektiv vám otvírá dveře plné nových fotografických možností.

Video ve vysoké kvalitě 4K a Full HD
Poznejte ten pocit, natáčet s fotoaparátem FZ1000 jedno z prvních videí ve kvalitě 4K na světe*. Vychutnejte si hladký a plynulý pohyb ve věrném podání a ve vysokém rozlišení (QFHD 4K: 3840 x 2160, 25 snímků/s ve formátu MP4)** Ještě větší univerzálnosti dosáhnete s ručním ovládáním v režimu Creative Video, ve kterém můžete natáčet působivá zpomalená videa ve Full HD rozlišení při rychlosti 100 snímků/s.

Rychlá odezva
Buďte připraveni využít každou neočekávanou příležitost. Spojením obvyklého ultra rychlého ostření Light Speed AF s novou technologií DFD (Depth From Defocus) jsme dosáhli vyšší přesnosti i rychlosti zaostření na přibližně 0,09 s*. Když k tomu přidáme zapnutí fotoaparátu za 0,66 sekund* a sekvenční snímání rychlostí 12 snímků za sekundu v plném rozlišení, můžete všechny prchavé okamžiky proměnit ve vzpomínky, které trvají navždy.

Objektiv LEICA DC F2.8-4.0 25-400 mm
Nově vyvinutý objektiv LEICA DC VARIO-ELMARIT používá 5 asférických skleněných čoček, jejichž výroba je možná díky jedinečné technologii společnosti Panasonic pro tvarování asférických čoček. Ve spojení s velkým jednopalcovým snímačem MOS to znamená, že vaše fotografie získají mělkou hloubku pole s působivým rozostřením bez viditelných kontur.

Velký jednopalcový 20,1megapixelový snímač MOS
Fotoaparát FZ1000 díky novému vysoce citlivému snímači MOS zachycuje jasné a ostré snímky s minimem šumu i při snímání při ISO12800. Díky své velikosti snímač zpracovává velké množství světla a umožňuje tedy zachycení úžasných snímku s rozostřením.

VENUS ENGINE - Pokročilé zpracování snímku
Nově vyvinutý procesor Venus Engine je vybaven systémy pro potlačení šumu, jako jsou například Multi Process NR, Random Filter a Aperture Filter, díky kterým dosáhnete vysoké úrovně reprodukce barev a kvality snímku s přirozeným podáním. Kombinace vysoce citlivého snímače MOC a procesoru Venus Engine dosahuje strhující kvality snímků za obvyklými hranicemi kompaktních fotoaparátů.

Focení v režimu makro
S novým fotoaparátem FZ1000 budete moci pořizovat ohromující fotografie v režimu makro, a to díky minimální ohniskové vzdálenosti 3 cm. Můžete se přiblížit natolik, abyste zachytili neuvěřitelné detaily rozkvétajících květin, pestrobarevných brouků nebo jedinečných kamenů v korytech řek.

Záznam videa ve kvalitě 4K a pořizování fotografií v rozlišení 8 megapixelů
Vedle neuvěřitelné možnosti záznamu videa v kvalitě 4K (QFHD 4K: 3840x2160, 25 snímků/s ve formátu MP4)* také nový fotoaparát FZ1000 nabízí nový způsob vytváření fotografií. Vyříznutím jednoho 8MP ekvivalentního snímku v rozlišení 3840x2160 z videa ve kvalitě 4K můžete na fotografii zachytit okamžik, který by jinak při fotografování obvykle zachytit možné nebylo.

Stereofonní mikrofon s funkcí zoomu
Videa zaznamenaná pomocí fotoaparátu FZ1000 také mají vysoce kvalitní a věrný zvuk Dolby Digital stereo. Mikrofon s funkcí stereo zoomu je vybaven systémem pro potlačování šumu a funkce Auto Wind Cut blokuje většinu šumu způsobeného větrem na pozadí. Se stereo/shotgun mikrofonem DMW-MS2* můžete upravit charakteristiku zachycování zvuku tak, aby odpovídal dané situaci.

Plynulé elektronické zoomování v 5 rychlostních krocích
Při záznamu videa je funkce 16x optického zoomu také dostupná. FZ1000 nabízí jako pokročilou funkci řízené elektronické zoomování v pěti rychlostech, aby odpovídalo každé situaci.

Optická stabilizace obrazu s korekcí náklonu
Použitý stabilizátor HYBRID O.I.S.+ s korekcí v pěti osách umožňuje pořizování záznamu videa s nerozmazaným obrazem i jednou rukou. Zaznamená a kompenzuje 5 druhů pohybu fotoaparátu – na vodorovné ose, na svislé ose, na ose otáčení, svislé otáčení a vodorovné otáčení. Funkce Level Shot fotoaparátu FZ1000 rozpozná horizontální linku obrazu a zachovává ji i když je fotoaparát nakloněný.

Specifikace

Metry
Rozměry (ŠxVxH) 136,8 × 98,5 × 130,7