Party reproduktor Sony MHC-V21D Party reproduktor Sony MHC-V21D

Party reproduktor Sony MHC-V21D

Napájení: Síťové Rozměr (cm) (cm): 60 Bezdrátové připojení: Bluetooth; NFC Rádio: ANO USB : ANO Mikrofon v balení: Ne Barva: černá Specifické funkce: Funkce MEGA BASS Provedení výrobku: černá barva • výkonný domácí hudební systém z řady High…


Zobrazit celý popis

Dostupnost: Není skladem
Dárek - Baterie alkalická ETA PREMIUM ALKALINE LR06 blistr 10ks
5 490 Kč
Včetně DPH a PHE 30.5041
ks

Popis produktu

Napájení: Síťové
Rozměr (cm) (cm): 60
Bezdrátové připojení: Bluetooth; NFC
Rádio: ANO
USB : ANO
Mikrofon v balení: Ne
Barva: černá
Specifické funkce: Funkce MEGA BASS

Provedení výrobku: černá barva

• výkonný domácí hudební systém z řady High Power Audio
• CD/DVD/MP3 přehrávač
• Bluetooth s NFC
• HDMI vystup, analogový vstup, 2x vstup pro mikrofon, USB (REC/PLAY)
• svítící LED, DJ efekty, Karaoke
• vylepšení zvuku DSEE, Clear Audio +
• systém sestává z jedné vertikálně navržené jednotky

Takhle zní skvělá párty
Vylepšete domácí párty s audiosystémem MHC-V21D. Nakloněné reproduktory šíří zvuk tak, že s vámi zacloumá, ať už jste kdekoli v místnosti, a osvětlení reproduktoru vytvoří klubovou atmosféru.

Plynulé streamování pomocí technologií NFC a BLUETOOTH®
Pomocí technologie NFC jedním dotykem se jednoduše připojte přes Bluetooth® a můžete ihned začít streamovat.

Výzva všem milovníkům karaoke
Roztočte to na karaoke. K dispozici jsou dva vstupy pro mikrofon, které stačí zapojit a zazpívat si.

Basové rytmy, které ucítí každý
Vyplňte celou místnost ohromujícím zvukem. Nakloněné výškové reproduktory mají širší rozptyl zvuku, takže každý ucítí basy doslova na vlastní kůži.

Odvažte se jako popová hvězda
Zařiďte všem zábavu – díky dvěma vstupům pro mikrofon můžete se svými hosty bok po boku zpívat své oblíbené melodie. Přidejte i nádech rock and rollu – připojte do jednoho ze vstupů kytaru a použijte systém jako zesilovač. Užijte si tři režimy: Clean pro čistý zvuk, Overdrive pro zkreslený zvuk kytary a Bass pro basovou kytaru.

Vylepšete svou párty pomocí funkce Wireless Party Chain
Vychutnejte si výkonnější zvuk a propojte několik kompatibilních reproduktorů pomocí technologie Bluetooth®. Připojte až 50 kompatibilních reproduktorů a synchronizujte hudbu i osvětlení.

Ovládejte vše z tanečního parketu
Aplikace Sony | Music Center umožňuje ovládání nastavení zvuku a hudby přímo z telefonu. Plugin Fiestable vám umožní ovládat osvětlení reproduktoru a aktivovat režimy DJ a karaoke (k dispozici pouze modré světlo).

Burácení stadionu u vás doma v režimu Fotbal
Pokud chcete zažít autentickou atmosféru jako na stadionu, přepněte systém MHC-V21D na režim Fotbal. Vypněte možnost Průvodní slovo a staňte se součástí davu díky minimalizaci hlasitosti průvodního slova a zvýraznění jásajícího davu.2

Staňte se party kingem
Jediným kliknutím v aplikaci Fiestable sdílejte status o své párty na sociálních médiích. Potom už jen zapněte hudbu a vyšplhejte se na žebříčku párty lidí tak vysoko, až se z vás stane Party King.

Vestavěný přehrávač disků DVD
Užijte si snadné sledování filmů díky vestavěnému přehrávači disků DVD a vychutnejte si bohatý zvuk, se kterým vaše oblíbené scény doslova ožijí.

Výstup HDMI™
Sledujte své oblíbené televizní pořady na klasické obrazovce, zatímco se budete oddávat skvělému zvuku linoucímu se z výkonných reproduktorů.

Technologie DSEE automaticky obnovuje detaily digitální hudby
Vylepšete kvalitu komprimovaných hudebních souborů. Při kompresi originálního zdroje hudby se ztratí vysokofrekvenční prvky hudby, které vašim oblíbeným skladbám dodávají bohatost a detail. Technologie Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) tyto prvky obnovuje a zajišťuje vysoce kvalitní zvuk, jenž se přibližuje originální nahrávce na disku CD.

Efekty DJ vám umožní dosáhnout ještě lepší atmosféry
Upoutejte své publikum efekty DJ. Čtyři různé efekty vytvoří tu správnou scénu pro vás večírek: Zvukové efekty vytvářejí nezapomenutelný efekt podobný hukotu stíhačky; Zvukové efekty WAH automaticky posunou frekvenci filtru nahoru a dolů; efekt Isolator oddělí jednotlivá frekvenční pásma a efekt PAN rozdělí zvuk mezi reproduktory. Využijte efektů DJ s aplikací Fiestable a ovládání gesty – kreativní hraní se seznamy skladeb nebylo nikdy snazší.

Zapojte a přehrávejte přes port USB
Přehrávejte skladby uložené v zařízení USB nebo si pomocí přímého nahrávání z disku CD na zařízení USB vytvořte vlastní uživatelské seznamy skladeb. Zařízení stačí připojit do portu PLAY/REC a můžete hned rozjet další párty se všemi oblíbenými skladbami.

Rozjeďte párty kdekoli
Reproduktor MHC-V21D disponuje zabudovanými úchyty, takže jej můžete přenést ke kamarádovi nebo snadno přesunout párty do jiné místnosti.

Možnost připojení více zařízení
Díky technologii BLUETOOTH® můžete s přáteli spárovat současně až tři smartphony.

Rozrměry hlavní jednotky (š x v x h cm) (přibl.)
32,4 cm x 60,0 cm x 28,6 cm

Hmotnost (kg) (přibl.)
8,4 kg

OBSAH BALENÍ:
nápajecí kabel, uživatelská příručka, FM anténa, dálkový ovladač

Rozměry výrobku:
Hmotnost (kg): 8.400
Výška (cm): 60.00
Šířka (cm): 32.40
Hloubka (cm): 28.60

Rozměry balení:
Hmotnost (kg): 13.000
Výška (cm): 65.90
Šířka (cm): 36.40
Hloubka (cm): 35.00
EAN: 4548736071278

Záruční doba: 24 měsíců

Party reproduktor, hudba přes Bluetooth, NFC pro rychlé připojení, karaoke, DJ efekty, 2 x vstup pro mikrofon, vstup AUX, USB