Party reproduktor Panasonic SC-TMAX10E-K Party reproduktor Panasonic SC-TMAX10E-K

Party reproduktor Panasonic SC-TMAX10E-K

Výkon (W): 300 Napájení: síťové Rozměr (cm) (cm): 59 Bezdrátové připojení: Bluetooth Rádio: FM Odolnost: bez zvýšené odolnosti Podpora nabíjení mobilního telefonu: ANO Příjem telefonních hovorů: NE USB : ANO Vstup AUX: ANO Přehrávané audio…
Zobrazit celý popis

Dostupnost: Skladem
6 956 Kč
Včetně DPH a PHE 25.9303
ks

Popis produktu

Výkon (W): 300
Napájení: síťové
Rozměr (cm) (cm): 59
Bezdrátové připojení: Bluetooth
Rádio: FM
Odolnost: bez zvýšené odolnosti
Podpora nabíjení mobilního telefonu: ANO
Příjem telefonních hovorů: NE
USB : ANO
Vstup AUX: ANO
Přehrávané audio formáty: MP3
Mikrofon v balení: ne
Barva: černá
Specifické funkce: Airquake Bass, Karaoke, 2x výstup pro mikrofon, CD přehrávač
Označení BT připojení: SC-TMAX10
CD mechanika: ANO

Provedení výrobku: černá barva

Bezdrátový reproduktorový systém SC-TMAX10
Zařízení TMAX10 poskytuje mocný zvuk basů, který s vámi bude všude, ať už se vydáte kamkoli.

Silný zvuk
Nechte rytmus procházet vaším tělem — vyzkoušejte AIRQUAKE BASS. Robustní rezonance basů je ještě zesílena unikátním bassreflexovým systémem. Tento systém předává zvuk dále, aniž by došlo ke ztrátě rezonance zvuku generovaného zpoza jednotky wooferu. A výsledek? Zachycení zvuku, jaké nemá obdoby.

Chytrá konstrukce
Užijte si zvuk zesílených basů na úrovni, na které je můžete fyzicky cítit. To vše díky technologii AIRQUAKE BASS. Jedná se o unikátní konstrukci, díky které TMAX10 vytlačuje tlak vzduchu dopředu, aniž by unikal jinam — a poskytuje tak mocné basy, které vás rozhýbou.

Pohlcující zážitek
Výkonný zvuk TMAX10, vycházející z 20 cm wooferu a umocněný výkonem dvou zesilovačů, vás přenese do jiné dimenze. Díky důmyslnému a vkusnému provedení je tento výrobek skvělým doplňkem pro jakoukoli příležitost, dokonalá reprodukce se navíc postará o vysoce kvalitní zážitek z hudby.

Ať už jdete kamkoli
Umístění jednotky TMAX10 do robustního hladkého rámu Exo Frame umožňuje dokonalý zvuk TMAX i na cestách. Modré podsvícení okolo reproduktorů dodá vaší hudbě ještě podmanivější atmosféru. Kompaktní tělo má zabudované rukojeti a díky kompatibilitě s baterií power bank* můžete tento produkt používat opravdu všude.
*Používejte power banku s jmenovitým výkonem 2A nebo vyšším. Zvukový výkon je méně než 50% provozu AC.

Buďte slyšet
Jednotka TMAX10 má dva konektory pro mikrofon, takže je stačí připojit a zazpívat si duety s přáteli i s ostatními, kteří se brzy vašimi přáteli stanou. Celá řada technologií se stará o to, aby váš hlas zněl impozantně, včetně funkce Echo, která nabízí vynikající efekty pro karaoke. Teď si to konečně pořádně užijete! Jednotka TMAX10 má dva konektory pro mikrofon, takže je stačí připojit a zazpívat si duety s přáteli i s ostatními, kteří se brzy vašimi přáteli stanou. Celá řada technologií se stará o to, aby váš hlas zněl impozantně, včetně funkce Echo, která nabízí vynikající efekty pro karaoke. Teď si to konečně pořádně užijete!

Oživte každou party
Ukažte svůj talent a staňte se DJem v aplikaci Panasonic MAX Juke*. Proměňte jakékoli místo v taneční parket pomocí několika dotyků. Rozjeďte party v jakémkoli okamžiku, stačí Vám smartphone a TMAX10.
*Pro zařízení s OS Android™ verze 4.1 nebo novější. K dispozici na Google Play™.



Rozměry výrobku:
Hmotnost (kg): 10.200
Výška (cm): 58.50
Šířka (cm): 28.50
Hloubka (cm): 30.30

Rozměry balení:
Hmotnost (kg): 12.700
Výška (cm): 41.00
Šířka (cm): 68.00
Hloubka (cm): 37.00
EAN: 5025232894703

Záruční doba: 24 měsíců

Party reproduktor, výkon 300 W, hudba přes Bluetooth, funkce power banky, Airquake Bass, Karaoke, 2x konektor mikrofonu, CD přehrávač, vstup AUX, USB