Hrudní pás Polar H10+ TF, M-XXL - černý Hrudní pás Polar H10+ TF, M-XXL - černý

Hrudní pás Polar H10+ TF, M-XXL - černý

Typ zařízení: hrudní pás a sportovní snímač Barva: černá Pro značku: Polar Určeno pro model: Polar A370; Polar CS100; Polar CS200; Polar CS300; Polar CS400; Polar Grit X; Polar Grit X Pro; Polar Ignite; Polar Ignite 2; Polar M430; Polar OH1; Polar…
Zobrazit celý popis

Dostupnost: Není skladem
2 075 Kč
Včetně DPH
ks

Popis produktu

Typ zařízení: hrudní pás a sportovní snímač
Barva: černá
Pro značku: Polar
Určeno pro model: Polar A370; Polar CS100; Polar CS200; Polar CS300; Polar CS400; Polar Grit X; Polar Grit X Pro; Polar Ignite; Polar Ignite 2; Polar M430; Polar OH1; Polar Unite; Polar Vantage M; Polar Vantage M2; Polar Vantage V; Polar Vantage V2

Provedení výrobku: černá barva

POLAR H10+ HRUDNÍ SNÍMAČ TEPOVÉ FREKVENCE
Pokud jde o přesnost měření, kompatibilitu a konektivitu, je snímač tepové frekvence Polar H10+ tou nejlepší volbou. Monitoruje vaši tepovou frekvenci s maximální přesností a přenáší tyto údaje to vašeho tréninkového zařízení - ať už jsou to sporttestery Polar, aplikace v chytrém telefonu, nebo zařízení v posilovně. Vylepšené senzory pro nejpřesnější měření, flexibilní popruh, který neomezuje v pohybu, vylepšený silikonovými body, které zabraňují nechtěnému posunu při sportování.

PŘESNOST
Vylepšené elektrody činí z Polar H10+ nejpřesnější snímač tepové frekvence v historii Polar.

KONEKTIVITA
Polar H10+ je kompatibilní s většinou mobilních fitness aplikací, s moderními fitness přístroji a nespočtem dalších zařízení vybavených Bluetooth připojením. Pro vysílání používá technologii Bluetooth 4.0 a současně i klasickou kódovanou frekvenci 5 kHz a ANT+.

AKTUALIZACE
Firmware Polar H10+ je možné aktualizovat díky OTA technologii vylepšování softwaru.

VHODNÉ I PRO PLAVÁNÍ
Přenosová frekvence 5 kHz zajišťuje, že můžete monitorovat tepovou frekvenci i při plavání.

INTEGROVANÁ PAMĚŤ KOMUNIKUJÍCÍ S POLAR BEAT
Integrovaná paměť umožňuje uložit údaje o tepové frekvenci z 1 tréninku a následně je přenést do aplikace Polar BEAT.

POHODLÍ A KOMFORT
Nový hrudní popruh Polar Pro je pohodlný na nošení díky měkkému flexibilnímu textilnímu materiálu. Drobné silikonové výstupky zabraňují sklouzávání hrudního pásu.


Rozměry výrobku:
Hmotnost (kg):
Výška (cm):
Šířka (cm):
Hloubka (cm):

Rozměry balení:
Hmotnost (kg): 0.122
Výška (cm): 4.80
Šířka (cm): 13.60
Hloubka (cm): 9.80
EAN: 725882051291

Záruční doba: 24 měsíců

Hrudní pás Polar H10+ snadno propojíte s ostatními zařízeními Polar, svou fitness aplikací ve vašem mobilním telfonu i moderními posilovacími stroji ve vaší posilovně. Díky technologii Bluetooth Smart Ready propojíte hrudní pás i s Apple produkty či s většinou telefonů s operačním systémem Android verze 4.3 a vyšší, technologie přenosu dat ANT+ a kódovanou frekvencí 5 kHz můžete propojit H10+ s většinou fitness přístrojů i cyklocomputerů.