Pouzdro na tablet s klávesnicí Microsoft Surface Pro Type Cover, CZ/SK (potisk) - černé Pouzdro na tablet s klávesnicí Microsoft Surface Pro Type Cover, CZ/SK (potisk) - černé

Pouzdro na tablet s klávesnicí Microsoft Surface Pro Type Cover, CZ/SK (potisk) - černé

Úhlopříčka displeje (palce): 13" Možnost polohování: NE Klávesnice: ANO Určeno pro model tabletu: Microsoft Surface Pro Pro značku: Microsoft Barva: černá Typ pouzdra: s klávesnicí Provedení výrobku: černá barva Nová generace krytu Type Cover…
Zobrazit celý popis

Dostupnost: Není skladem
4 026 Kč
Včetně DPH a PHE 1.936
ks

Popis produktu

Úhlopříčka displeje (palce): 13"
Možnost polohování: NE
Klávesnice: ANO
Určeno pro model tabletu: Microsoft Surface Pro
Pro značku: Microsoft
Barva: černá
Typ pouzdra: s klávesnicí

Provedení výrobku: černá barva

Nová generace krytu Type Cover s klávesnicí, vytvořená pro Surface Pro, nabízí nejpokročilejší možnosti psaní než kdy dřív. Klávesnice disponuje také lepší stabilitou díky magnetickému upevnění do podoby notebooku. Uspořádání kláves umožňuje rychlé a plynulé psaní. Touchpad poskytuje ještě lepší ovládání a navigaci.

Z tabletu laptop lusknutím prstu
Redesignovaný Type Cover je lehčí a tenčí než kdy předtím, navíc má vylepšené magnetické upevnění pro položení na klíně. Pro rychlé a plynulé psaní má optimální rozložení kláves se zvětšeným touchpadem s dvěma tlačítky.

Pracujte tak, jak vám to vyhovuje
Klávesnice Type Cover je robustní s pevným magnetickým uchycením, takže svůj Surface můžete používat na klině, v letadle nebo na stole. Pro tichou a pohodlnou práci je Type Cover vytvořen z prémiových materiálů a jeho klávesnice je také podsvícená pro práci se zhasnutými světly.

Ochranný a praktický
Pro použití Surface jako tablet můžete Type Cover složit jako časopis. V této poloze vzadu jsou klávesy deaktivovány. Když klávesnicí Type Cover zavřete displej, funguje jako ochranná schránka, chránící displej od poškrábání a nárazů.

Kompatibilita
• Surface Pro 3
• Surface Pro 4
• Surface Pro
• Surface Pro 6
• Surface Pro 7

• Rozměry: 295x 216x4.65 mm
• Váha: 292 gramů
• Barva: Černá
• Rozhraní: Magnetické

Rozměry výrobku:
Hmotnost (kg):
Výška (cm):
Šířka (cm):
Hloubka (cm):

Rozměry balení:
Hmotnost (kg): 0.505
Výška (cm): 2.00
Šířka (cm): 23.00
Hloubka (cm): 30.30
EAN: 8595149010987

Záruční doba: 24 měsíců