Pouzdro na tablet Logitech Slim Folio na Apple iPad (7., 8. a 9. gen.) UK - šedé Pouzdro na tablet Logitech Slim Folio na Apple iPad (7., 8. a 9. gen.) UK - šedé

Pouzdro na tablet Logitech Slim Folio na Apple iPad (7., 8. a 9. gen.) UK - šedé

Úhlopříčka displeje (palce): 10.2" Možnost polohování: ANO Klávesnice: ANO Určeno pro model tabletu: Apple iPad 10.2" (2019); Apple iPad 10.2" (2020); Apple iPad 10.2" (2021) Pro značku: Apple Barva: šedá Typ pouzdra: s klávesnicí Sleep and Wake:…
Zobrazit celý popis

Dostupnost: Skladem
2 630 Kč
Včetně DPH a PHE 1.5246
ks

Popis produktu

Úhlopříčka displeje (palce): 10.2"
Možnost polohování: ANO
Klávesnice: ANO
Určeno pro model tabletu: Apple iPad 10.2" (2019); Apple iPad 10.2" (2020); Apple iPad 10.2" (2021)
Pro značku: Apple
Barva: šedá
Typ pouzdra: s klávesnicí
Sleep and Wake: ANO

Provedení výrobku: šedá barva

PŘEMĚŇTE SVŮJ iPAD NA NOTEBOOK JEDNÍM KLIKNUTÍM
Nyní si budete moci vychutnat psaní jako na notebooku všude, kam berete svůj iPad (7., 8. a 9. gen.) nebo iPad Air (3. gen.). Toto univerzální pouzdro se snadno používá a přenáší a zároveň udržuje váš iPad v bezpečí před nárazy a odřením. Bez ohledu na to, kde plníte své úkoly – na dvorku, na pracovním stole nebo dokonce na svém klíně – pouzdro Slim Folio spolehlivě udržuje váš iPad v optimálním úhlu pro psaní, sledování nebo kreslení.

PRO STUDENTY STŘEDNÍCH ŠKOL
Slim Folio je dokonalý vzdělávací nástroj pro psaní dokumentů, psaní poznámek, skicování nápadových map, spolupráci na skupinových projektech a propracování se do čela třídy. A co je nejlepší, Slim Folio chrání váš iPad na cestách, takže jej můžete bez obav hodit do batohu.

PRO STUDENTY VYSOKÝCH ŠKOL
Využijte svůj iPad naplno na vysoké škole. Pouzdro Slim Folio umožňuje pohodlně psát dokumenty, kreslit schémata, studovat na dálku a mnoho dalšího po dlouhé hodiny.

PRO PROFESIONÁLY PRACUJÍCÍ Z DOMOVA
Používání pouzdra Slim Folio však nekončí promocí, pomůže vám zůstat produktivní po celou vaši kariéru, a obzvláště se hodí pro práci z domova. Snadno přeměňte svůj iPad na notebook, abyste si mohli psát poznámky, přijímat videohovory, spolupracovat prostřednictvím virtuálních prezentací a mnoho dalšího odkudkoli ve svém domě.

3 REŽIMY POUŽITÍ
Pouzdro Slim Folio disponuje třemi jedinečnými režimy, díky kterým budete moci zvládnout libovolný úkol.

Režim pro kreslení: Stlačte obrazovku zcela dolů a pohodlně si kreslete a pište poznámky pomocí pera Logitech Crayon® nebo Apple Pencil.
Režim pro psaní: Usaďte klávesnici do rovné polohy a můžete začít psát.
Režim pro čtení: Složte klávesnici na zadní stranu do pohodlné pozice pro čtení knih, článků a dalšího.

POHODLNÉ PSANÍ JAKO NA NOTEBOOKU
Vychutnejte si hodiny pohodlného, flexibilního psaní díky klávesám s ideálním odstupem s rozvržením od kraje ke kraji – vaše ruce se tak nebudou muset mačkat v úzkém prostoru. Naše prvotřídní klávesnice jsou navrženy tak, že vám zajistí ideální odskok při každém stisku klávesy – výsledkem je rychlé a přesné psaní. Díky celé řadě klávesových zkratek můžete provádět své oblíbené akce specifické pro systém iPadOS a zvýšit svou produktivitu.

CELÁ ŘADA KLÁVESOVÝCH ZKRATEK SYSTÉMU iPadOS
Rozlučte se s lovením ikon na rohu obrazovky či příkazů v nabídkách, abyste provedli jednoduchou akci – pouzdro Slim Folio disponuje celou řadou klávesových zkratek systému iPadOS pro aktivaci oblíbených funkcí jedním stiskem, například ovládání hlasitosti a médií, úrovně jasu a dalších.

PRAKTICKÁ INTEGROVANÁ KLÁVESNICE
Klávesnice pouzdra Slim Folio je integrovaná do pouzdra, takže se neztratí a vždy je po ruce, když potřebujete psát.

OCHRANA ZEPŘEDU, ZEZADU A V ROZÍCH
Slim Folio je přiléhavé, na míru zformované pouzdro, které důkladně obklopuje iPad a poskytuje mu ochranu před nárazy a odřením. Zevnitř poskytuje rám a klávesový modul konstrukční celistvost, aniž by výrazně zvyšoval hmotnost iPadu

2 ÚHLY PRO PSANÍ, SLEDOVÁNÍ A KRESLENÍ
V režimu pro psaní udržuje pouzdro Slim Folio váš iPad v úhlu 58°, který je ideální pro vysokou efektivitu práce pomocí klávesnice. Sklopte pouzdro a Slim Folio váš iPad nastaví do praktického úhlu 10°, který je optimální pro sledování vašich oblíbených pořadů, ruční psaní poznámek, kreslení a další aktivity.

ZÁKLADNA PRO APPLE PENCIL A OSTATNÍ DIGITÁLNÍ PERA
Kreslete, pište a poté vložte pero Logitech Crayon nebo Apple Pencil (1. gen.) do držáku, kde se neztratí a nebude překážet. Praktický držák jej spolehlivě udrží na místě, dokud se ho nerozhodnete znovu použít.

Rozměry výrobku:
Hmotnost (kg): 0.495
Výška (cm): 2.20
Šířka (cm): 18.50
Hloubka (cm): 25.70

Rozměry balení:
Hmotnost (kg): 0.750
Výška (cm): 3.50
Šířka (cm): 27.60
Hloubka (cm): 19.50
EAN: 5099206088313

Záruční doba: 24 měsíců