Pouzdro na tablet Logitech Combo Touch na Apple iPad Pro 11" (1., 2., 3. gen.) US - béžové Pouzdro na tablet Logitech Combo Touch na Apple iPad Pro 11" (1., 2., 3. gen.) US - béžové

Pouzdro na tablet Logitech Combo Touch na Apple iPad Pro 11" (1., 2., 3. gen.) US - béžové

Úhlopříčka displeje (palce): 11" Možnost polohování: ANO Klávesnice: ANO Určeno pro model tabletu: Apple iPad Pro 11" (2018); Apple iPad Pro 11" (2020); Apple iPad Pro 11" (2021) Pro značku: Apple Barva: béžová Typ pouzdra: s klávesnicí Sleep and…
Zobrazit celý popis

Dostupnost: Skladem
5 615 Kč
Včetně DPH a PHE 1.5246
ks

Popis produktu

Úhlopříčka displeje (palce): 11"
Možnost polohování: ANO
Klávesnice: ANO
Určeno pro model tabletu: Apple iPad Pro 11" (2018); Apple iPad Pro 11" (2020); Apple iPad Pro 11" (2021)
Pro značku: Apple
Barva: béžová
Typ pouzdra: s klávesnicí
Sleep and Wake: ANO

Provedení výrobku: béžová barva

JEDNO POUZDRO PRO VŠECHNY AKTIVITY
Pište, prohlížejte, kreslete a čtěte s Folio Touch, neuvěřitelně univerzálním pouzdrem s klávesnicí s trackpadem pro iPad Pro a iPad Air. Používejte svůj iPad zcela novým způsobem díky nastavitelnému stojánku, sklopné klávesnici a vysoce přesnému trackpadu pro preciznější ovládání vašich oblíbených aplikací.

ÚŽASNÁ PŘESNOST A OVLÁDÁNÍ
Využijte vysoce přesný trackpad pro zvýšení produktivity v aplikacích typu Notes, Pages, Numbers a Keynote. Zvýrazňujte buňky v tabulce, kopírujte slova a upravujte e-maily na vašem iPadu rychleji než kdy dříve.

VŠECHNA GESTA MULTI-TOUCH, KTERÁ MÁTE RÁDI
Velký trackpad podporuje všechna vícedotyková gesta, která již znáte, jako je přejíždění, posouvání, přepínání aplikací a další. Vícedotyková gesta vám pomohou rychleji dokončit úkoly a maximalizovat vaši produktivitu.

PIŠTE A PIŠTE, VE DNE I V NOCI
Podsvícené klávesy se automaticky přizpůsobí vašemu aktuálnímu prostředí. Potřebujete-li více nebo méně světla, lze úroveň jasu kláves nastavit na klávesnici, díky čemuž budete moci pracovat dlouho do noci nebo za špatných světelných podmínek.

POHODLNÉ KLÁVESY JAKO NA NOTEBOOKU
Logitech vyrábí vysoce kvalitní, oceňované klávesnice – díky tomu jsme prodali již více než 400 milionů kusů. A všechny naše zkušenosti jsme zúročili u pouzdra Folio Touch. Klávesnice podobná té na notebooku je vybavena velkými, pohodlnými klávesami, které zajistí ideální odskok při každém stisku – výsledkem je rychlé a přesné psaní.

CELÁ ŘADA KLÁVESOVÝCH ZKRATEK
Rozlučte se s lovením ikon na rohu obrazovky či příkazů v nabídkách, abyste provedli jednoduchou akci – pouzdro Folio Touch disponuje celou řadou klávesových zkratek systému iPadOS pro aktivaci oblíbených funkcí jedním stiskem, například ovládání hlasitosti a médií, úrovně jasu a dalších.

IDEÁLNÍ ÚHEL PRO LIBOVOLNÝ ÚKOL
Nastavitelný stojánek pro pozorovací úhly v rozmezí 40° zajistí, že vždy budete mít dobrý úhel náhledu, ať už kreslíte schéma nebo sledujete svůj oblíbený pořad. Masivní mechanický pant udržuje stojánek spolehlivě na svém místě, a to i při silném klepání.

SKLOPNÁ KLÁVESNICE PRO VYŠŠÍ UNIVERZÁLNOST
Když nepotřebujete psát, můžete klávesnici sklopit mimo dosah a užívat si opravdové režimy pro kreslení a sledování, kdy nic nestojí mezi vámi a úžasnou obrazovkou vašeho iPadu.

SKVĚLÝ DOPLNĚK PRO VÁŠ iPAD
Pouzdro Folio Touch bylo navrženo tak, aby vypadalo a působilo jako přirozený doplněk iPadu. Čistý design a jemně tkaná vnější látka dokonale splyne s estetickým vzhledem vašeho iPadu, až se budete sami divit, jak jste se bez něj mohli obejít.

NAPÁJENÍ A PÁROVÁNÍ JEDNÍM KLIKNUTÍM
Spárování s vaším iPadem proběhne okamžitě prostřednictvím konektoru Smart. Baterie nejsou přiloženy, jelikož je nikdy nebudete potřebovat – energii si pouzdro Folio Touch získává přímo z iPadu.

OCHRANA ARMÁDNÍ ÚROVNĚ
Hledáte dokonalou ochranu? Právě jste ji nalezli. Folio Touch splňuje požadavky vojenských norem ochrany proti pádu (MIL STD 810G) – jedná se o robustní pouzdro, které chrání přední část, zadní část, rohy a obrazovku iPadu před oděrem, poškrábáním a politím.

ZÁKLADNA PRO PERO LOGITECH CRAYON
Neustále se vám pero Logitech Crayon ztrácí? Pouzdro Folio Touch váš problém vyřeší. Díky integrovanému odkládacímu prostoru bude vaše pero Logitech Crayon v bezpečí a vždy po ruce, když jej potřebujete.


Rozměry výrobku:
Hmotnost (kg): 0.574
Výška (cm): 1.69
Šířka (cm): 25.20
Hloubka (cm): 18.90

Rozměry balení:
Hmotnost (kg): 0.780
Výška (cm): 3.00
Šířka (cm): 26.90
Hloubka (cm): 23.00
EAN: 5099206095830

Záruční doba: 24 měsíců