SSD externí Transcend ESD270C 2TB SSD externí Transcend ESD270C 2TB

SSD externí Transcend ESD270C 2TB

Provedení jednotky: externí Provedení disku ("): 2,5 Typ úložiště: SSD Kapacita disku: 2 TB Rychlost čtení (MB/s): 1050 Rychlost zápisu (MB/s): 950 Určení: standardní Kompatibilita: PC Rozhraní: USB-C V dokonalé kombinaci přenositelnosti a…
Zobrazit celý popis

Dostupnost: Není skladem
2 987 Kč
Včetně DPH a PHE 1.1495
ks

Popis produktu

Provedení jednotky: externí
Provedení disku ("): 2,5
Typ úložiště: SSD
Kapacita disku: 2 TB
Rychlost čtení (MB/s): 1050
Rychlost zápisu (MB/s): 950
Určení: standardní
Kompatibilita: PC
Rozhraní: USB-C

V dokonalé kombinaci přenositelnosti a spolehlivosti je Transcend ESD270C přenosný SSD, který se vyznačuje vysokou rychlostí přenosu dat a solidní integritou dat. ESD270C velikosti kreditní karty se vejde do vaší peněženky, takže je ideální volbou pro obchodníky, kteří si potřebují vzít důležité soubory na své četné cesty.

Přeneste mrknutím oka
ESD270C je vybaven rozhraním USB 3.1 Gen 2 s podporou UASP (USB Attached SCSI Protocol), které poskytuje přenosové rychlosti až 520 MB/s.

Kompaktní a lehký
Zabalte světlo! Velikost kreditní karty ESD270C s výškou pouhých 9,6 mm se perfektně vejde do vaší peněženky nebo kabelky a zabere málo místa ve vaší aktovce. Vrstva proti poškrábání znamená, že externí SSD bude vypadat ostře i po všech ujetých kilometrech. S reflexním černým pouzdrem budete důvtipní a styloví.

Bleskově rozšiřte úložiště
ESD270C poskytuje až 2 TB úložné kapacity, což zajišťuje, že budete mít dostatek místa pro zálohování a také pro ukládání obrázků ve vysokém rozlišení, 4K videí a dalších mediálních souborů!

Skvělá kompatibilita
ESD270C lze používat s více zařízeními a operačními systémy, včetně Windows, macOS a Android. Poskytuje ultra rychlé přenosové rychlosti a mimořádně velké rozšíření kapacity pro PC, notebooky, tablety, smartphony a dokonce i herní konzole. Díky skvělé kompatibilitě je pohodlnou a efektivní volbou pro ty, kteří chtějí rozšířit svůj úložný prostor.

Poznámka:
1. Mobilní zařízení musí podporovat USB OTG. Prodejci herních konzolí mohou stanovit požadavky na kapacitu pro externí úložiště. Před nákupem zkontrolujte kompatibilitu.
2. ESD270C je naformátován v souborovém systému exFAT. Některá mobilní zařízení však mohou vyžadovat pouze FAT32. Před použitím ESD270C naformátujte na souborový systém FAT32.

Včetně kabelů typu A a typu C
ESD270C se dodává s kabelem USB Type-C a kabelem USB Type-C na Type-A pro připojení stolních počítačů a notebooků s rozhraním USB Type-C nebo USB 3.1.

Poznámka: Kabel USB Type-C to Type-A je rozhraní USB 3.1 Gen 1.

Výkonné 256bitové šifrování AES
Transcend ESD270C podporuje 256bitové AES šifrování pro bezpečnou a spolehlivou ochranu dat na hardwarové úrovni. AES (Advanced Encryption Standard) je šifrovací algoritmus definovaný Národním institutem pro standardy a technologie (NIST). Šifrování a dešifrování jsou zpracovávány přísně v rámci řadiče SSD a zcela nezávisle na jakémkoli operačním systému nebo programu, takže hardwarové AES nelze dešifrovat.

Jedním dotykem zálohujete všechny soubory
ESD270C je vybaven praktickým tlačítkem automatického zálohování pro okamžité zálohování dat při použití se softwarem Transcend Elite.

Poznámka: Pro funkci One Touch Auto-backup je vyžadován software Transcend Elite.

Rozměry výrobku:
Hmotnost (kg): 0.035
Výška (cm): 0.96
Šířka (cm): 7.70
Hloubka (cm): 5.57

Rozměry balení:
Hmotnost (kg): 0.145
Výška (cm): 4.00
Šířka (cm): 11.10
Hloubka (cm): 15.30
EAN: 760557862956

Záruční doba: 36 měsíců