SSD externí Transcend ESD360C 1TB - šedý SSD externí Transcend ESD360C 1TB - šedý

SSD externí Transcend ESD360C 1TB - šedý

Provedení jednotky: externí Provedení disku ("): 2,5 Typ úložiště: SSD Kapacita disku: 1 TB Rychlost čtení (MB/s): 2000 Rychlost zápisu (MB/s): 2000 Určení: standardní Kompatibilita: PC Rozhraní: USB 3.2; USB-C Provedení výrobku: šedá barva …
Zobrazit celý popis

Dostupnost: Není skladem
3 673 Kč
Včetně DPH a PHE 1.1495
ks

Popis produktu

Provedení jednotky: externí
Provedení disku ("): 2,5
Typ úložiště: SSD
Kapacita disku: 1 TB
Rychlost čtení (MB/s): 2000
Rychlost zápisu (MB/s): 2000
Určení: standardní
Kompatibilita: PC
Rozhraní: USB 3.2; USB-C

Provedení výrobku: šedá barva

Přenosný SSD ESD360C od společnosti Transcend se může pochlubit bleskově rychlým přenosem USB 20 Gb/s a působivou kapacitou úložiště. Jeho velikost na kreditní kartu znamená, že jej snadno vložíte do kapsy nebo peněženky. ESD360C má řadu užitečných funkcí, jako jsou pokročilé možnosti zabezpečení dat a funkce automatického zálohování jedním dotykem, což vám umožní bezpečně ukládat klientská data, záznamy schůzek, obchodní smlouvy nebo dokonce vaše cenné mediální soubory. Je čas upgradovat vaši mobilní datovou základnu!

20 Gbps Super rychlosti
Přenosný SSD ESD360C společnosti Transcend je vybaven neuvěřitelnou přenosovou rychlostí 20 Gb/s a také vyrovnávací pamětí SLC, která zvyšuje rychlost čtení/zápisu až na 2 000 MB/s. Ať už jde o dokumenty nebo mediální soubory, vše lze přenést během okamžiku. ESD360C je také zpětně kompatibilní s USB 2.0 a 3.0, což umožňuje větší dostupnost a snadné použití.

Poznámka: Rychlost se může lišit v závislosti na hostitelském hardwaru, softwaru, využití a kapacitě úložiště.

Vezměte si svět s sebou do kapsy
Zabalte světlo! ESD360C o velikosti kreditní karty se perfektně vejde do vaší peněženky nebo kabelky a ve vaší cestovní tašce zabere stěží místo. ESD360C splňuje standardy amerických vojenských pádových testů MIL-STD-810G a vydrží pád z výšky 3 metrů.* Pouzdro odolné proti poškrábání a nárazu znamená, že ESD360C bude nejen vypadat a zůstane nedotčený po všech vašich dobrodružstvích, ale také Bude také cestovat ve velkém stylu.

* Test pádem se provádí v nefunkčním stavu. To nezaručuje nezranitelnost tohoto produktu za žádných okolností. Nenechávejte výrobek svévolně spadnout nebo na něj narazit.

Více prostoru pro lepší duševní pohodu
Transcend ESD360C poskytuje až 4 TB úložné kapacity, což vám zajistí dostatek místa pro uložení všech vašich důležitých souborů a záloh.

Jakékoli zařízení, kdykoli
Transcend ESD360C lze použít s více zařízeními a operačními systémy, včetně Windows, macOS, iOS, iPadOS a Android. Poskytuje ultra rychlé přenosové rychlosti a mimořádně velké rozšíření kapacity pro PC, notebooky, tablety, smartphony a dokonce i herní konzole. Neuvěřitelná všestrannost z něj dělá pohodlnou a efektivní volbu pro ty, kteří chtějí rozšířit svůj úložný prostor.

Poznámky:
1. Mobilní zařízení musí podporovat USB OTG. Prodejci herních konzolí mohou stanovit požadavky na kapacitu týkající se externího úložiště. Před nákupem zkontrolujte kompatibilitu.
2. ESD360C je naformátován v souborovém systému exFAT. Některá mobilní zařízení však mohou vyžadovat pouze FAT32. Před použitím ESD360C naformátujte na souborový systém FAT32.

Typ-A a typ-C, nekonečné možnosti
Transcend ESD360C je dodáván s kabelem USB Type-C a kabelem USB Type-C na Type-A pro připojení stolních počítačů, notebooků a tabletů s portem USB Type-C nebo Type-A.

Automatické zálohování jedním dotykem
ESD360C je vybaven praktickým tlačítkem automatického zálohování pro okamžité zálohování dat při použití ve spojení se softwarem Transcend Elite.

Poznámka: Pro funkci automatického zálohování jedním dotykem je vyžadován software Transcend Elite.

Rozměry výrobku:
Hmotnost (kg): 0.035
Výška (cm): 0.96
Šířka (cm): 7.70
Hloubka (cm): 5.57

Rozměry balení:
Hmotnost (kg): 0.040
Výška (cm): 4.00
Šířka (cm): 17.00
Hloubka (cm): 11.00
EAN: 760557864462

Záruční doba: 60 měsíců