SSD externí Transcend ESD380C, 4TB - zelený SSD externí Transcend ESD380C, 4TB - zelený

SSD externí Transcend ESD380C, 4TB - zelený

Provedení jednotky: externí Provedení disku ("): 2,5 Typ úložiště: SSD Kapacita disku: 4 TB Rychlost čtení (MB/s): 2000 Rychlost zápisu (MB/s): 2000 Určení: standardní Kompatibilita: PC Rozhraní: USB 3.2; USB-C Provedení výrobku: zelená barva …
Zobrazit celý popis

Dostupnost: Není skladem
12 366 Kč
Včetně DPH a PHE 1.1495
ks

Popis produktu

Provedení jednotky: externí
Provedení disku ("): 2,5
Typ úložiště: SSD
Kapacita disku: 4 TB
Rychlost čtení (MB/s): 2000
Rychlost zápisu (MB/s): 2000
Určení: standardní
Kompatibilita: PC
Rozhraní: USB 3.2; USB-C

Provedení výrobku: zelená barva

Transcend ESD380C je přenosný SSD disk s odolným pouzdrem ze silikonové pryže ve vojenské zelené barvě. Jeho rozhraní USB 3.2 Gen 2x2 nabízí bezkonkurenční přenosové rychlosti. Se svou vysokou kapacitou a kompatibilitou je ESD380C bezpochyby perfektní volbou pro bezpečné a přenosné úložiště.

Ohromně vysoké přenosové rychlosti
ESD380C je vybaven rozhraním USB 3.2 Gen 2x2 a podporuje protokol UASP (USB Attached SCSI Protocol), který nabízí oslnivě vysoké přenosové rychlosti až 2 000 MB/s a převyšuje své konkurenty svým bezkonkurenčním výkonem.

1. Rychlost se může lišit v závislosti na výkonu vašeho systému, včetně kompatibility s USB porty základní desky nebo notebooku, softwaru, využití a úložné kapacity.
2. Pro dosažení maximálního výkonu je třeba použít kabel USB Type-C na Type-C a ujistěte se, že vaše zařízení podporuje USB 3.2 Gen 2x2.

Elegantní anti-shock design
Transcend ESD380C je dodáván ve vojenském zeleném silikonovém pryžovém pouzdru, které je robustní a tlumí nárazy. Díky systému ochrany proti otřesům, který splňuje MIL-STD-810G americké armádní standardy pádových testů, si můžete být jisti, že data uložená na disku budou plně chráněna. Extra kompaktní a přenosný ESD380C velikosti dlaně se perfektně vejde do kapsy, když si jej vezmete na všechna svá dobrodružství.

Bleskově rozšiřte úložiště
ESD380C se dodává v kapacitách až 4 TB, což vám zajistí dostatek místa pro zálohování a ukládání obrázků ve vysokém rozlišení, 4K videí a dalších mediálních souborů!

Podporováno více zařízení
ESD380C lze používat s více zařízeními a operačními systémy, včetně Windows, macOS a Android. Poskytuje ultra rychlé přenosové rychlosti a mimořádně velké rozšíření kapacity pro PC, notebooky, tablety, smartphony a dokonce i herní konzole. Díky skvělé kompatibilitě je pohodlnou a efektivní volbou pro ty, kteří chtějí rozšířit svůj úložný prostor.

Poznámka:
1. Mobilní zařízení musí podporovat USB OTG. Prodejci herních konzolí mohou stanovit požadavky na kapacitu pro externí úložiště. Před nákupem zkontrolujte kompatibilitu.
2. ESD380C je naformátován v souborovém systému exFAT. Některá mobilní zařízení vyžadují FAT32. Pokud je to možné, před použitím ESD380C naformátujte na FAT32.

Včetně kabelů typu A a typu C
ESD380C je dodáván s kabelem USB Type-C a kabelem USB Type-C na Type-A pro připojení stolních počítačů a notebooků s portem USB Type-C nebo Type-A.

Chladný na dotek, chladivý všude kolem
Transcend ESD380C, umístěný v hliníkové slitině pro lepší odvod tepla a ochranu, běží rychle, ale zůstává chladný. Vestavěný mechanismus dynamického tepelného škrcení a vylepšená technologie řízení tepla dále zajišťují, že ESD380C poskytuje vynikající odolnost a stabilitu.

Extrémní ochrana, pokročilé zabezpečení
Úložná zařízení společnosti Transcend poskytují exkluzivní bezpečnostní funkci. Se softwarem Transcend Elite můžete chránit celý svůj disk a soubory uvnitř hesly, čímž splňujete vysoký standard zabezpečení informací.



Rozměry výrobku:
Hmotnost (kg): 0.075
Výška (cm): 1.25
Šířka (cm): 9.65
Hloubka (cm): 5.36

Rozměry balení:
Hmotnost (kg): 0.040
Výška (cm): 4.00
Šířka (cm): 15.00
Hloubka (cm): 10.00
EAN: 760557861249

Záruční doba: 60 měsíců