SSD externí Synology BeeDrive BDS70, 4TB, USB-C SSD externí Synology BeeDrive BDS70, 4TB, USB-C

SSD externí Synology BeeDrive BDS70, 4TB, USB-C

Provedení jednotky: externí Typ úložiště: SSD Kapacita disku: 4 TB Určení: pro NTB; pro PC; standardní Kompatibilita: MAC; PC Rozhraní: USB-C Vaše osobní centrum zálohování Ať již se jedná o školní nebo pracovní projekty, fotografie z prázdnin…
Zobrazit celý popis

Dostupnost: Není skladem
10 955 Kč
Včetně DPH a PHE 1.21
ks

Popis produktu

Provedení jednotky: externí
Typ úložiště: SSD
Kapacita disku: 4 TB
Určení: pro NTB; pro PC; standardní
Kompatibilita: MAC; PC
Rozhraní: USB-C

Vaše osobní centrum zálohování
Ať již se jedná o školní nebo pracovní projekty, fotografie z prázdnin nebo pouze potřebujete uvolnit místo v úložišti svého telefonu, zařízení BeeDrive dokáže shromáždit všechna vaše data roztroušená po různých zařízeních.

Zálohování důležitých složek v počítači v reálném čase
Vyberte libovolné složky, které chcete zálohovat. Všechny změny se budou okamžitě replikovat do zařízení BeeDrive, ale současně zůstane zachováno až pět předchozích verzí pro případ neúmyslného přepsání.

Synchronizace dat mezi počítači
Bezpracné přecházení mezi pracovním a domácím počítačem bez ztráty jediného bitu dat. Stačí zařízení BeeDrive připojit a provede se automatická synchronizace nejnovějších změn, která zajistí plynulou produktivitu bez ohledu na to, kde se nacházíte.

Bezdrátové zálohování fotografií kdykoli a kdekoli
Dochází vám v telefonu místo v úložišti? Uvolněte si místní úložiště zálohováním fotografií a videí do služby BeeDrive prostřednictvím Wi-Fi nebo mobilního připojení. Pokud váš počítač není v režimu spánku, můžete zálohovat i na dálku.

Přenos souborů pomocí funkce BeeDrop ze systémů iOS/Android do systémů Mac/Windows
Rychlý přenos souborů, fotografií a dalšího obsahu do počítače, kde budou okamžitě k dispozici v průzkumníku souborů Windows nebo v programu Mac Finder.

Soubory si můžete prohlížet, používat nebo je sdílet, i když zařízení BeeDrive není poblíž
Potřebujete ukázat kolegovi šablonu návrhu? K souborům uloženým v zařízení BeeDrive máte přístup na svém telefonu a můžete je sdílet s ostatními bez ohledu na to, jestli jste připojeni pomocí sítě Wi-Fi nebo mobilních dat.


Rozměry výrobku:
Hmotnost (kg): 0.043
Výška (cm): 6.50
Šířka (cm): 6.50
Hloubka (cm): 1.50

Rozměry balení:
Hmotnost (kg): 0.120
Výška (cm): 3.50
Šířka (cm): 13.00
Hloubka (cm): 15.00
EAN: 4711174725670

Záruční doba: 36 měsíců