Ruční šlehač Tefal HT650E38 Powermix Silence Ruční šlehač Tefal HT650E38 Powermix Silence

Ruční šlehač Tefal HT650E38 Powermix Silence

Příkon šlehače (W): 600 Pulzní spínač: ANO Funkce, příslušenství: hnětení; šlehání Značka kvality dTest: NE Provedení výrobku: stříbrná barva Ruční šlehač Tefal Powermix Silence poskytuje nekompromisní výkon s tišším chodem při mixování.…


Zobrazit celý popis

Dostupnost: Není skladem
Dárek - Baterie alkalická ETA PREMIUM ALKALINE LR06 blistr 10ks
1 699 Kč
Včetně DPH a PHE 3.509
ks

Popis produktu

Příkon šlehače (W): 600
Pulzní spínač: ANO
Funkce, příslušenství: hnětení; šlehání
Značka kvality dTest: NE

Provedení výrobku: stříbrná barva


Ruční šlehač Tefal Powermix Silence poskytuje nekompromisní výkon s tišším chodem při mixování.


Pokročilá technologie Silence600
Vynikající mixování spolu s pokročilou technologií tlumení hluku nabízí nejtišší a zároveň nejvýkonnější* ruční šlehač pro naprosté pohodlí a nekompromisní výsledky.
*Od značky Tefal


Tichý motor
Optimalizované proudění vzduchu spolu s vylepšenou technologií tichého chodu u tohoto vysoce výkonného motoru je příslibem zvláště tichého mixování při každém použití.


Výkonný motor o příkonu 600 W
Výkon při mixování s tímto působivým motorem o příkonu 600 W poskytuje vynikající výsledky pro všechny vaše potřeby při mixování, a to včetně hutných a náročných konzistencí, jako jsou těsta.


Ergonomická rukojeť
Rukojeť se snadným úchopem a měkkým povrchem poskytuje optimální ergonomii pro mixování, které je naprosto pohodlné a snadné.


Přepínač rychlostí a funkce turbo
Snadno použitelný přepínač rychlosti s funkcí turbo boost umožňuje přesnou kontrolu pro veškeré mixování a pro dokonalé výsledky u mnoha lahodných kreací.


2 nerezové šlehací metly
Šlehací metly z vysoce kvalitní nerezové oceli snadno zvládnou přípravu lehké hmoty, od dokonale ušlehaných bílků a nadýchané šlehačky po lahodné dortové těsto.


2 nerezové háky na těsto
Hnětací háky z vysoce kvalitní nerezové oceli zvládnou přípravu tuhé a hutné hmoty, jako je lahodné těsto na briošky, chléb, pizzu a další.


Opravitelný výrobek – 10 let
Výrobek navržený pro snadnou možnost opravy, rychlá dodávka náhradních dílů za nízkou cenu po dobu nejméně 10 let, 6 500 opravárenských center po celém světě.




Rozměry výrobku:
Hmotnost (kg): 1.200
Výška (cm): 30.50
Šířka (cm): 7.60
Hloubka (cm): 21.00

Rozměry balení:
Hmotnost (kg): 1.539
Výška (cm): 22.20
Šířka (cm): 12.40
Hloubka (cm): 22.90
EAN: 3016667245729

Záruční doba: 24 měsíců

Výkonný motor o příkonu 600 W, tichý chod, ergonomická otevřená rukojeť, přepínač rychlostí a funkce turbo, 2 nerezové šlehací metly a 2 hnětací háky.