Pánev Tescoma i-Premium Stone 20 cm Pánev Tescoma i-Premium Stone 20 cm

Pánev Tescoma i-Premium Stone 20 cm

Průměr (cm) (cm): 20 Poklice: NE Druh ohřevu: elektrika; indukce; plyn; sklokeramika Vnitřní povrch: antiadhezní Mytí v myčce: ANO Barva: šedá Druh: univerzální Indikátor teploty: NE Odjímatelná rukojeť: NE Tělo pánve: hliník Vnější povrch:…
Zobrazit celý popis

Dostupnost: Skladem
999 Kč
Včetně DPH
ks

Popis produktu

Průměr (cm) (cm): 20
Poklice: NE
Druh ohřevu: elektrika; indukce; plyn; sklokeramika
Vnitřní povrch: antiadhezní
Mytí v myčce: ANO
Barva: šedá
Druh: univerzální
Indikátor teploty: NE
Odjímatelná rukojeť: NE
Tělo pánve: hliník
Vnější povrch: nepřilnavý

Existuje mnoho druhů pánví, ale jen jedna umí steaky a další suroviny připravit s dokonale rovnoměrně opečeným povrchem – pánev s charakterem přírodního neleštěného kamene i-PREMIUM Stone.

V ČEM JE PÁNEV I-PREMIUM STONE VÝJIMEČNÁ?
Speciální zvrásněný nepřilnavým povrch, díky kterému jsou maso a další suroviny na pánvi položeny na velkém množství malých výstupků, umožňuje, aby se tuk a šťáva dostaly pod připravovaný pokrm. Propečení je tak rovnoměrnější a bez ploch s připáleninami, které u běžných pánví vznikají v místech, kde zejména maso ke dnu pánve nejvíce přilne.
Jídla připravovaná v pánvích i-PREMIUM Stone si tak díky revolučnímu 3D povrchu uchovávají svou přirozenou chuť i šťavnatost.

JAKÉ MÁ DALŠÍ VÝHODY?
Stejně jako běžné pánve i-PREMIUM vynikají produkty i-PREMIUM Stone masivním provedením, ergonomickou rukojetí s otvorem pro zavěšení a širokým indukčním dnem a můžete v ní smažit, dusit, restovat nebo ohřívat jakákoliv jídla.

K pánvi doporučujeme pořídit poklici odpovídajícího průměru UNICOVER nebo univerzální poklici PRESTO, případně silikonovou poklici FUSION.

* Použití: vhodná pro všechny typy sporáku včetně indukce
* Materiál: vyrobena z hliníkové slitiny, magnetické dno z prvotřídní nerezavějící oceli, rukojeť z odolného plastu a nerezavějící oceli, nepřilnavý povrh na bázi teflonu
* Zapékání v troubě: ne
* Mytí v myčce: ano
* Záruka: 5 let



Rozměry výrobku:
Hmotnost (kg): 0.682
Výška (cm): 7.40
Šířka (cm): 20.80
Hloubka (cm): 38.00

Rozměry balení:
Hmotnost (kg): 0.780
Výška (cm): 8.40
Šířka (cm): 21.80
Hloubka (cm): 39.00
EAN: 8595028454987

Záruční doba: 60 měsíců

Masivní pánev o průměru 20 cm s unikátně zvrásněným antiadhezním povlakem s charakterem neleštěného přírodního kamene pro přirozenou chuť i šťavnatost pokrmů.