Cestovní adaptér TECH TBU-956 pro cizince v ČR, 2xUSB Cestovní adaptér TECH TBU-956 pro cizince v ČR, 2xUSB

Cestovní adaptér TECH TBU-956 pro cizince v ČR, 2xUSB

Maximální výkon: 2200 Maximální výstupní proud (A): 10 Pojistka: NE Typ adaptéru: cestovní Typ zásuvky: AU; US USB výstup: 2 Vstupní napětí: 110–230 V Provedení výrobku: bílá barva Pomozte se zásuvkami těm, kdo za Vámi přijeli z ciziny, kde…
Zobrazit celý popis

Dostupnost: Není skladem
1 055 Kč
Včetně DPH
ks

Popis produktu

Maximální výkon: 2200
Maximální výstupní proud (A): 10
Pojistka: NE
Typ adaptéru: cestovní
Typ zásuvky: AU; US
USB výstup: 2
Vstupní napětí: 110–230 V

Provedení výrobku: bílá barva

Pomozte se zásuvkami těm, kdo za Vámi přijeli z ciziny, kde nemají stejné zásuvky jako u nás. Speciální zásuvkový cestovní adaptér se 2 USB uleví od starostí s vybitými baterkami nebo s použitím elektrického zařízení denní potřeby, jako je například fén nebo žehlička.

Nemusí zůstat jen u zásuvek u nás! Tento zásuvkový cestovní adaptér umí dobře posloužit kdekoliv v Evropě.

Vlastnosti:
• bezpečné připojení většiny konektorů po celém světě (kromě konektorů indických a jihoafrických)
• umožňuje cestovatelům z více než 150 zemí bezpečně používat uzemněné i neuzemněné zařízení po celé Evropě (s výjimkou Švýcarska, Itálie, Dánska a Velké Británie)
• uzemněno pro extra bezpečnost
• adaptér neslouží pro změnu elektrického napětí
• použití do systému zásuvek: Schuko (Evropa), uzemněná
• USB: 2.1 A Dual USB
• proud: max. 10 A
• výkon: 1100 W při 110 V / 2200 W při 220 V

Adaptér je možné použít s celou řadou zařízení s dvoupólovou i třípólovou (uzemněnou) zástrčkou: vysoušeče vlasů, MP3 přehrávače, digitální fotoaparáty, notebooky, mobilní telefony, GPS navigace a mnoho dalších.

Cestovní adaptér slouží pouze jako redukce, která umožňuje použití odlišných vidlic elektrických spotřebičů. Adaptér není měničem napětí, proto si vždy zjistěte napětí místní sítě, odpovídá-li požadavkům Vašich spotřebičů. Elektrické napětí spotřebiče musí být totožné s el. napětím napájecí sítě, do které bude spotřebič připojený. Tímto předejdete možným poruchám či škodám způsobeným nesprávným použitím. Výrobce ani dodavatel v takovém případě nemohou nést odpovědnost za způsobené škody.

Travel Blue je britský výrobce přislušenství pro všechny cestovatele. Jako jediný výrobce má nejen ucelenou nabídku cestovního příslušenství, ale také disponuje vlastním vývojovým střediskem, které je garantem vysoké kvality a bezpečnosti všech produktů Travel Blue.

Rozměry výrobku:
Hmotnost (kg):
Výška (cm):
Šířka (cm):
Hloubka (cm):

Rozměry balení:
Hmotnost (kg): 0.150
Výška (cm): 6.00
Šířka (cm): 11.50
Hloubka (cm): 21.50
EAN: 5018404009562

Záruční doba: 24 měsíců