Čelovka GP Discovery CH42, 110 lm - šedá/žlutá Čelovka GP Discovery CH42, 110 lm - šedá/žlutá

Čelovka GP Discovery CH42, 110 lm - šedá/žlutá

Typ lampy / svítilny: čelová Voděodolnost: ANO Zdroj energie: bateriový Světelný tok (lumenů): 110 Maximální dosvit (m): 40 Počet režimů svícení: 4 Stupeň krytí: IP43 Provedení výrobku: šedá barva, žlutá barva Kompaktní čelovka pro domácí…
Zobrazit celý popis

Dostupnost: Skladem
289 Kč
Včetně DPH a PHE 2.42
ks

Popis produktu

Typ lampy / svítilny: čelová
Voděodolnost: ANO
Zdroj energie: bateriový
Světelný tok (lumenů): 110
Maximální dosvit (m): 40
Počet režimů svícení: 4
Stupeň krytí: IP43

Provedení výrobku: šedá barva, žlutá barva

Kompaktní čelovka pro domácí použití i sport
Setkáváte se v domácnosti často se situacemi, kdy byste si potřebovali posvítit, ale zároveň potřebujete volné ruce? Chodíte často ve volném čase rybařit, jezdit na kole, běhat nebo se věnujete turistice? Pak by čelovka GP Discovery CH42 neměla ve vašem batohu či dílně chybět.

Světelný tok 110 lumenů, dosvit až 40 m, hmotnost jen 65 g a 4 režimy svícení – to je optimální mix vlastností za příjemnou cenu.

Doba svícení čelovky dosahuje dle zvoleného režimu až 15 hodin. Nemusíte se s ní bát ani menších nárazů či vody. Čelovka je nárazuvzdorná a voděodolná, proto bude vašim pomocníkem pro každou činnost!

GP Discovery CH42 je i se všemi svými vychytávkami dostupná za příznivou cenu a je prodávaná v ekologickém, papírovém balení.

Čtyři světelné režimy pro každou situaci
Čelovka GP Discovery CH42 disponuje celkem 4 režimy svícení a dokonale tak vyhoví naprosté většině činností, při kterých jsou třeba volné ruce a dostatek světla.

Vybírat můžete z režimu high – 110 lumenů, med – 70 lumenů, low – 45 lumenů či blikání.

Světlo pro detail i prostor
Čelovka je osazena dvěma kvalitními LED čipy, z nichž jeden poskytuje koncentrované bodové světlo a druhý pak prostorové světlo (tzv. spot & flood light). Výhodou je také možnost zvolit jeden typ osvětlení, či jejich kombinaci.

Bodové světlo s úzkým a intenzivním kuželem slouží pro nasvícení nejbližšího okolí a rozlišení každého detailu. Naopak prostorové světlo s širším rozptýlením kuželu je ideální pro daleký dosvit a maximální pocit bezpečí.

Jako peříčko
LED čelovku GP Discovery CH42 na svém čele téměř neucítíte díky hmotnosti pouhých 65 g. Při jejím transportu vám díky kompaktním rozměrům v kapse nebo zavazadle zabere jen nepatrné místo.

Úhel svícení na míru
Rekreační běžci, milovníci turistiky i domácí kutilové si určitě zamilují možnost změny úhlu svícení dle potřeby. Tělo čelovky je možné vyklopit až o 60° a světelný tok směřovat přesně na místo, kde je třeba.

Odolá vodě i nechtěným pádům
Čelovka GP Discovery CH42 disponuje voděodolností se stupněm krytí IP43 a zároveň je odolná vůči pádu z výšky až 1 m. Bez problému tak přežije drobné nehody, které se mohou při jejím pravidelném používání stát a bude vašim parťákem jak pro domácí použití, tak pro lehčí outdoorové aktivity.

Vždy připravena
Součástí vybavení čelovky je i moderní reflexní popruh, který zvyšuje viditelnost pro ostatní osoby a vozidla. Výhodou tohoto pásku je jeho omyvatelnost a vysoká elasticita, s níž souvisí možnost variabilní volby velikosti.

Čelovka je napájena třemi AAA alkalickými bateriemi, které naleznete uvnitř balení. Můžete ji tak ihned po zakoupení začít používat.

Pokud však preferujete spíše nabíjecí baterie a šetříte jimi přírodu i svou kapsu, můžete je použít také. Čelovka GP Discovery CH42 je kompatibilní pro použití i s NiMH bateriemi.

Rozměry výrobku:
Hmotnost (kg):
Výška (cm):
Šířka (cm):
Hloubka (cm):

Rozměry balení:
Hmotnost (kg): 0.125
Výška (cm): 5.50
Šířka (cm): 16.60
Hloubka (cm): 9.50
EAN: 4891199210990

Záruční doba: 24 měsíců