Čelovka GP Xplor PHR19, 1200 lm - černá Čelovka GP Xplor PHR19, 1200 lm - černá

Čelovka GP Xplor PHR19, 1200 lm - černá

Typ lampy / svítilny: čelová Voděodolnost: ANO Zdroj energie: aku (Li-Ion); bateriový Světelný tok (lumenů): 1200 Maximální dosvit (m): 110 Počet režimů svícení: 11 Stupeň krytí: IPX8 Provedení výrobku: černá barva Zrozena pro outdoorová…
Zobrazit celý popis

Dostupnost: Skladem
1 903 Kč
Včetně DPH a PHE 2.42
ks

Popis produktu

Typ lampy / svítilny: čelová
Voděodolnost: ANO
Zdroj energie: aku (Li-Ion); bateriový
Světelný tok (lumenů): 1200
Maximální dosvit (m): 110
Počet režimů svícení: 11
Stupeň krytí: IPX8

Provedení výrobku: černá barva

Zrozena pro outdoorová dobrodružství
Trávíte veškerý svůj volný čas v přírodě? Jste vyznavačem outdoorových sportů? Zdoláváte příkré horské masivy, hledáte kešky, objevujete jeskyně, podnikáte dlouhé přesuny napříč pohořími na kole či pěšky a stan je vašim druhým domovem? Pak dobře víte, že spolehlivý a odolný zdroj světla nesmí při žádné takové aktivitě chybět. Jedním takovým je LED outdoorová čelovka GP Xplor PHR19.

Tato výkonná a odolná čelovka disponuje dvěma nezávisle ovladatelnými zdroji světla, které poskytují bodové i prostorové osvětlení. Vysoký stupeň voděodolnosti, díky kterému přežije ponoření do hloubky až 2 m. Možnost super rychlého nabíjení pomocí USB-C konektoru vás nenechá ve štychu při žádné náročné aktivitě v přírodě.

Její kvalitě naprosto věříme. Kromě bohatého příslušenství v balení proto přidáváme i tříletou záruku.

Jedenáct režimů svícení
Čelovka GP Xplor PHR19 nabízí díky použití dvou nezávisle ovladatelných zdrojů světla více než 11 režimů svícení. U každého zdroje světla můžete volit ze čtyř stupňů intenzity bílého světla (100 %, 60 %, 10 %, 2,5 %), které navíc můžete mezi sebou kombinovat. K těmto osmi variantám dostáváte navíc extra svítivý režim Turbo, ve kterém využijete maximální výkon čelovky 1 200 lm. Zbývající dva bezpečnostní režimy SOS a maják se mohou hodit v život ohrožujících extrémních podmínkách.

Světlo jako ve dne
V odolném hliníkovém těle čelovky GP Xplor PHR19 atraktivního designu se skrývá nebývalý výkon. Maximální dosvit 110 m v kombinaci s extra širokým úhlem vyzařování udělají i z temné noci jasný den. Zdá se vám 11 režimů svícení mnoho a bojíte se, že budete dlouho vybírat váš oblíbený? Díky paměti posledního režimu svícení, který jednoduše aktivujete stisknutím jediného tlačítka, toto nehrozí.

Bodové a prostorové světlo
Použití dvou zdrojů světla v těle GP Xplor PHR19, které poskytují bodové a současně i prostorové světlo, z ní dělají univerzální nástroj pro každé outdoorové použití. Úzkým a intenzivním kuželem světla osvítíte prostor, kde je třeba rozlišovat každý detail a rozptýlené světlo o nižší intenzitě a širším kuželu osvítí okolní prostředí pro maximální komfort a pocit bezpečí.

Přizpůsobte si ji
Čelovku GP Xplor PHR19 pohodlně připevníte na cyklistickou či horolezeckou přilbu pomocí v balení obsaženého držáku.

Její popruh je prodyšný a doplněný o silikonový protiskluzový pásek, který zabrání jejímu nechtěnému pohybu po helmě nebo potem oroseném čele.

V případě rychlé chůze, běhu nebo jízdy na kole využijete možnost rotace těla čelovky až o 160°, díky kterému pohodlně nasměřujete kužel světla přesně tam, kam to vaše sportovní aktivita vyžaduje a nebudete se muset bát nepříjemných nehod.

Při dlouhodobém pobytu v přírodě je možné popruh čelovky sejmout, vyprat jej a čelovku znovu připravit na další dobrodružství.

Prostě odolná
Příroda klade člověku do cesty mnoho nástrah. Abyste je bez úhon přečkali, musí je zejména v noci, přečkat i vaše čelovka. GP Xplor PHR19 je vyrobena z hliníku v kombinaci s ABS plastem a přežije pád z výšky až 1,5 metr. Ani brodění se v hlubokém potoce či řece jí nedělá žádný problém. Limitem bude spíše vaše odvaha. Disponuje totiž krytím IPX8, díky kterému je možné ji ponořit až do hloubky 2 m. Chráněny jsou všechny její kritické části, zejména nabíjecí porty USB.

Variabilní možnost napájení
Čelovku GP Xplor PHR19 pohodlně nabijete USB-C kabelem, který je součástí balení. Na nízkou úroveň nabití baterie vás včas upozorní LED indikace.

Bude váš pobyt mimo civilizaci skutečně dlouhý a bojíte se, že ani 100 hodin svícení, které vám čelovka poskytuje, nemusí stačit? Máme pro vás řešení! Přibalte si s sebou do batohu několik baterií typu CR123A, které poslouží jako alternativní napájení, dojde-li hlavní baterii čelovky energie.

Už se vám někdy stalo, že jste svou starou čelovku nechali v batohu svítit a zcela se vám vybila? U GP Xplor PHR19 toto nehrozí díky zámku tlačítek proti náhodnému zapnutí.

Bezpečnost především
Ani při extrémní zátěži, kdy čelovku dlouhodobě používáte v režimu Turbo, který poskytuje svit o intenzitě 1 200 lm, se nemusíte bát jejího poškození. Čelovka GP Xplor PHR19 je vybavena pokročilou elektronikou s ochranou proti přehřátí. V případě, že by přehřátí čelovky skutečně hrozilo, dojde automaticky ke snížení intenzity jejího svitu a tím je umožněno její chlazení.

maximální světelný tok: 1 200 lm
nabíjecí : ano
maximální dosvit: 110 m
napájení: Li-ion/2× CR123A
zdroj světla: 2× Osram SMD LED
voděodolnost: IPX8
doba svícení: 2–100 h
úhel vyzařování: 100°
dosvit: SL: 100 % – 110 m, 60 % – 60 m, 20 % – 35 m, 5 % – 15 m; FL: 100 % – 62 m, 60 % – 40 m, 10 % – 15 m, 2,5 % – 5 m
typ baterie: 18650/3,7 V/2 550 mAh
reflexní pásek: ano
fokus: ne
režimy svícení: Turbo; Spot: 5 %; 20 %; 60 %; 100 %, Flood: 2,5 %; 10 %; 60 %; 100 %; SOS, Maják
počet režimů svícení: 11
hmotnost: 90 g/151 g
typ napájecího konektoru: USB-C
speciální funkce: režim zablokování tlačítek
baterie součástí balení: ano
doba nabíjení: 2,5 hodiny
doba svícení detail: Turbo – 2 h, SL: 100 % – 3,5 h, 60 % – 4 h, 20 % – 6,5 h, 5 % – 38 h; FL: 100 % – 4,5 h, 60 % – 6 h, 10 % – 18,5 h, 2,5 % – 100 h
barva: antracit
LED indikace nabíjení: ano
LED indikace stavu akumulátoru: ano
materiál: ABS plast + hliník
nárazuvzdornost: 1,5 m
příslušenství: USB-A=>USB-C kabel 30 cm
světelný tok: