SSD Western Digital Red SN700 2TB M.2 SSD Western Digital Red SN700 2TB M.2

SSD Western Digital Red SN700 2TB M.2

Provedení jednotky: interní Provedení disku ("): M.2 2280 Typ úložiště: SSD Kapacita disku: 2 TB Rychlost čtení (MB/s): 3400 Rychlost zápisu (MB/s): 2900 Určení: pro NAS Kompatibilita: PC Rozhraní: M.2 PCI-Express Gen3 Zrychlete své úložiště…
Zobrazit celý popis

Dostupnost: Není skladem
4 485 Kč
Včetně DPH a PHE 1.815
ks

Popis produktu

Provedení jednotky: interní
Provedení disku ("): M.2 2280
Typ úložiště: SSD
Kapacita disku: 2 TB
Rychlost čtení (MB/s): 3400
Rychlost zápisu (MB/s): 2900
Určení: pro NAS
Kompatibilita: PC
Rozhraní: M.2 PCI-Express Gen3

Zrychlete své úložiště NAS
Díky SSD disku WD Red SN700 NVMe™ s rychlým ukládáním do vyrovnávací paměti zvládnete extrémní pracovní zatížení v náročných prostředích NAS. Robustní odezva systému při použití tohoto disku a výjimečný I/O výkon ho předurčují pro multitasking v prostředí s více uživateli, ve kterých vás nezaskočí ani ty nejnáročnější projekty realizované v rámci malé a střední firmy od virtualizace přes spolupráci na úpravách až po náročná databázová úložiště s efektivním ukládáním do vyrovnávací paměti – to vše při nižších celkových nákladech na vlastnictví.

Zrychlete své úložiště NAS
Díky rychlému ukládání do vyrovnávací paměti zajišťuje SSD disk WD Red SN700 NVMe™ robustní odezvu systému a výjimečný I/O výkon ve srovnání s našimi SSD disky, které využívají rozhraní SATA.

Vytvořen s ohledem na odolnost
Spolehlivost a výdrž při až 5 100 TBW (zapsaných terabajtech, v případě 4TB modelu) v kombinaci s pětiletou omezenou zárukou zajistí, že si poradí i s nepřetržitým zatížením úložiště NAS.

Přejděte na rozhraní NVMe™
Zvládnete i ty nejnáročnější projekty v rámci malé a střední firmy od virtualizace přes spolupráci na úpravách až po náročná databázová úložiště s efektivním ukládáním do vyrovnávací paměti – s úložištěm, které při nižších celkových nákladech na vlastnictví překoná ostatní.

Ideální pro malé a střední firmy
I v menších provozech může více lidí pracujících současně výrazně zatížit zařízení NAS. Díky ukládání do vyrovnávací paměti si rozhraní NVMe snadno poradí s náhodným pracovním zatížením v prostředích multitaskingu s více uživateli a malé a střední firmy toho tak zvládnou více.

Optimalizujte své pracovní postupy
Disk byl vyroben a testován s důrazem na kompatibilitu s mnoha v současnosti nejoblíbenějšími systémy NAS, aby umožnil maximální flexibilitu a optimalizaci vašich pracovních postupů.


Rozměry výrobku:
Hmotnost (kg):
Výška (cm):
Šířka (cm):
Hloubka (cm):

Rozměry balení:
Hmotnost (kg): 0.045
Výška (cm): 2.50
Šířka (cm): 10.50
Hloubka (cm): 12.80
EAN: 718037891330

Záruční doba: 60 měsíců

SSD M.2 PCI-Express Gen3, (čtení 3400MB/s, zápis 2900MB/s)