Vánoční osvětlení Philips Hue Festavia 20m Vánoční osvětlení Philips Hue Festavia 20m

Vánoční osvětlení Philips Hue Festavia 20m

Barva světla: vícebarevná Délka (m): 20 Použití: venkovní; vnitřní Napájení: do sítě Stupeň krytí: IP44 Počet žárovek: 250 Příkon: 14 Kategorie: party osvětlení; vánoční řetězy Chytré vánoční osvětlení: ANO Komunikační technologie: Matter;…
Zobrazit celý popis

Dostupnost: Skladem
5 399 Kč
Včetně DPH a PHE 4.84
ks

Popis produktu

Barva světla: vícebarevná
Délka (m): 20
Použití: venkovní; vnitřní
Napájení: do sítě
Stupeň krytí: IP44
Počet žárovek: 250
Příkon: 14
Kategorie: party osvětlení; vánoční řetězy
Chytré vánoční osvětlení: ANO
Komunikační technologie: Matter; ZigBee
LED: ANO
Funkce (Typ): osvětlení
Základní sada: ANO
Amazon Alexa: ANO
Apple HomeKit: ANO
Google Home: ANO
Tuya: ANO
Vlastní systém: ANO

Světelné řetězy Festavia
S 250 chytrými mini světly LED na 20metrovém kabelu jsou světelné řetězy Festavia ideální pro interiér i exteriér. Můžete vytvořit barevný přechod po celé délce řetězu nebo použít jeden odstín bílého nebo barevného světla, pokud máte raději tradičnější vzhled.

250 inteligentních barevných světel LED
20 metrů dlouhý kabel
Černý kabel
Včetně napájecího zdroje
Interiér/exteriér

Světelné řetězy Festavia jsou odolné vůči povětrnostním vlivům, takže je lze používat jak uvnitř vašeho domova, tak i po celý rok venku. A protože jsou kompatibilní se systémem Low-volt, můžete je připojit ke stejnému napájecímu zdroji jako vaše ostatní venkovní světla.
Kromě speciálního svátečního nasvícení, které akcentuje slavnostní náladu svátečního období, vypadá na Festavii nádherně jakákoliv scéna z galerie scén Hue – takže se jedná o dokonalou celoroční výzdobu.

Speciální styly světelných řetězů
Jakmile nastavíte svou scénu, udělejte ji jedinečnou! Použijte Lineární styl pro barevný přechod v jedné linii, Rozptýlený styl pro náhodné uspořádání barev nebo Zrcadlený styl pro zrcadlení barev od středu řetězce.

Vlastní nastavení v aplikaci Hue
Nastavte si všechno v aplikaci Hue a získejte okamžitou kontrolu nad světelnými řetězy i všemi ostatními světly. Přes aplikaci Hue můžete taky nastavit automatizace a řadu dalších věcí.

Přidávejte příslušenství
Postarejte se, aby byla vaše svítidla ještě praktičtější – pořiďte si snadno použitelné příslušenství, jako je vypínač se stmívačem Hue nebo chytré tlačítko Smart Button.

Ovládejte světla hlasem
Ovládejte světla pomocí hlasových příkazů spárovaných s chytrými domácími asistenty, jako jsou Amazon Alexa, Siri nebo Asistent Google.

Rozměry výrobku:
Hmotnost (kg):
Výška (cm):
Šířka (cm):
Hloubka (cm):

Rozměry balení:
Hmotnost (kg): 1.560
Výška (cm): 11.50
Šířka (cm): 16.90
Hloubka (cm): 28.10
EAN: 8720169246621

Záruční doba: 24 měsíců