Chytrá žárovka Philips Hue 5,1 W, MR16, GU5,3, White Ambiance Chytrá žárovka Philips Hue 5,1 W, MR16, GU5,3, White Ambiance

Chytrá žárovka Philips Hue 5,1 W, MR16, GU5,3, White Ambiance

Typ: LED žárovka Závit/Patice: GU5.3 Spotřeba energie (W): 5.1 Energetická třída 2021: G Svítivost (ISO) (lumenů): 400 Barevná teplota: 6 500 K Index podání barev (CRI) (Ra): 80 Tvar: bodová Vlastnosti: stmívatelná Komunikační technologie:…
Zobrazit celý popis

Dostupnost: Skladem
901 Kč
Včetně DPH a PHE 3.025
ks

Popis produktu

Typ: LED žárovka
Závit/Patice: GU5.3
Spotřeba energie (W): 5.1
Energetická třída 2021: G
Svítivost (ISO) (lumenů): 400
Barevná teplota: 6 500 K
Index podání barev (CRI) (Ra): 80
Tvar: bodová
Vlastnosti: stmívatelná
Komunikační technologie: Bluetooth; ZigBee
Funkce (Typ): osvětlení
Kompatibilní s Philips Hue: ANO
Amazon Alexa: ANO
Apple HomeKit: ANO
Google Home: ANO
Tuya: NE
Vlastní systém: NE

Nahraďte běžná bodová světla žárovkami Hue MR16. Tyto 12V dvoukolíkové žárovky MR16 se hodí do většiny stávajících svítidel a vnesou chytré teplé i studené bílé světlo do všech koutů domácnosti. Jsou kompatibilní s většinou transformátorů.

Ovládejte světla hlasem
Philips Hue funguje s hlasovými asistenty Amazon Alexa či Google Assistant po spárování se zařízeními Google Nest nebo Amazon Echo. Pomocí jednoduchých hlasových příkazů můžete ovládat několik světel, ale i třeba jediné svítidlo v mísnosti. Apple HomeKit a Microsoft Cortana přes Hue Bridge.

Navoďte si správnou atmosféru teplým až studeným bílým světlem
Tyto žárovky a svítidla vám nabízí bílé světlo v širokém spektru odstínů, od teplé až po studenou. Protože jsou úplně stmívatelné (od jasného světla až po slabé noční osvětlení), můžete světla vyladit na odstín a jas, který bude ideálně vyhovovat vašim každodenním potřebám.

Hue Bridge vám nabídne kompletní nabídku funkcí pro chytré osvětlení
Hue Bridge přináší funkce, díky kterým je chytré osvětlení skutečně chytré – ovládání i mimo domov, hlasové ovládání, automatické osvětlení a mnoho dalšího. Přidejte do své Hue domácnosti Bridge a vytvořte pohlcující zážitky s technologií, která je bezpečná a spolehlivá. Hue Bridge je klíčem k chytrému osvětlení, jaké jste ještě neviděli.

Kompatibilní s většinou transformátorů
Chytré žárovky Philips Hue MR16 fungují, stejně standardní žárovky MR16, na nízkém napětí 12 V – jsou tady kompatibilní s většinou transformátorů.

Rozměry výrobku:
Hmotnost (kg):
Výška (cm):
Šířka (cm):
Hloubka (cm):

Rozměry balení:
Hmotnost (kg): 0.105
Výška (cm): 7.50
Šířka (cm): 15.00
Hloubka (cm): 7.70
EAN: 8719514491342

Záruční doba: 24 měsíců